Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 496
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 300
Честит рожден ден, на малката Пандичка!
Да е все така слънчева, лъчезарна и забавна. Да е гордостта на мама Панди, а нас да ни радва с остроумните си коментари! Heart Eyes
Кроталче, благодаря за кафето! Ще го пия с жилетка върху пижамата, че тук студи. Събудих се в 5 и затворих прозореца, вчера получих телеграма от есента – жълто листо на прага ми.
Весе, успех днес със задачите Heart
Жаки, така и не те поздравих подобаващо, но да си знаеш, че съм съпричастна с вълненията на малкото славейче, стискам палчета и се надявам на успех!
Ще е дълъг и емоционален ден, но синът ми снощи каза, че това е неумолимият кръговрат на живота. Раждаме се, живеем и умираме. Важното е с какъв смисъл изпълваме отрязъкът, който ни е даден…
Мъдро ми е детето!
На вас хубав ден! Гуш за всички Hug

# 301
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честит празник на малката 🐼! Да е здравичка, и много да ви радва!

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 10:00 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 302
Добро утро и от мен, момичета!
      Честит рожден ден на малкото слънчице на Пандичка! 🍀

# 303
  • София
Честита да е малката Панди,успех ,късмет и здраве.

# 304
Жива и здрава да е малката Пандичка, весело, спокойно и щастливо детство да има!
Майката, страхотна торта бе! Аз много се възхищавам на хора, които имат сладкарски умение, щот моите “творения” имат вид на вече ядени:) Вкусни са, но малко грознички казва Жаки:)) То аз мога и правя три неща де😂😅😅
За РД бисвиДена или една бишкотена и само сменям украсите:) За ежедневие кекс с лАкум и ябълки тва е Simple Smile Аз съм по манЖите, не по сладкото:)

Ох, Оги, не е топло ич, а утре дават и дъжд, както и цялата идна седмица, ще утрепе септемврийското море. Вземи си по- топло дрехи вечер и хладно бая.

Кармела, децата ни по- мъдри от нас понякога.
Моята какви разсъждения вади понякога … плаши ме чак.

Ренко, кво изтърва Бузан, ма! Каква е тая Т, вирус ли? Или зъбки? Я ми го покажи не съм го виждала изправен и да ходи 🥰

Ние чакаме към 11 резулат. Жаки спи непробудно, предната нощ не можа и ще я оставя да си отспи.
СЙ - старата йога , мъжът ми, също е много уморен и физически и психически, спят гушнати, много са сладки😻 А аз ще използвам да си направя йогата на спокойствие.
Крем супа картофи и броколи поръча Жаки та това ще е. За мен броколи със сирена.

# 305
Здрава и честита да е малката панда! Flowers Hibiscus

# 306
  • Пловдив
Жаки, още ли сте на морето?
А само с крем супа наяждате ли се...? Сори, ама ми е чудно Simple Smile

# 307
  • sf
Да е жива здрава Пандичката! Много щастие!
Спи ми се, хем не се наспах, хем нямаше секс 😆
Пък иначе нямали сме връзка 🤣

# 308
Аз да. Ако към нея има пържола. Simple Smile

# 309
  • Пловдив
Аз да. Ако към нея има пържола. Simple Smile
и аз, и аз... Wink

# 310
  • Sofia
Добро утро!
Пия кафе и се радвам, че след два дни си тръгваме. Как ще го изтърпя не знам, добре, че моите се съгласиха да обикаляме днес околностите.
Оги, студ и вятър. Има слънце, но не се усеща като да напече по някое време.
Честито да е Пандето, да е здрава, любознателна и щастлива! Чудна е тортата, левите ръце, Панде, са си свършили перфектно работата.
Жаки, добрите новини са на път! Едно време много се явявах по фестивали и конкурси и сега много се вълнувам като се споделя за дечица с талант и труд, който полагат, за да го шлифоват.
Ще се набухам с теста за закуска. През просото малко, ама чудни неща правят в една пекарна тук.  Турци ли са, помаци ли, не знам, ама златни ръце имат.

# 311
Мистик, да дойдохме да си “починем” от лятото:) Смяхаме до 13 да стоим, но май времето ще се обърка. Трябва да зазимявам жилището, пак чистене, местене, аман.
Супата я ядат със заквасена сметана и понякога сирене. Наяждат се да. Ма ние не сме особено ящни, реално Жаки маа повче от татко и. Той може и да не яде🤭🤪 Аз много обичам да готвя и ям, но заради ИР не мога да си хапвам, каковто ми се ще.
Джун, дано си добър пророк!
Аз ще чакам каката да се обади с резулат и тогава ще будя Жаки! Как се надявам да я събудя с най- хубавата новина! 😻🥰❤ Такава радост ще е!

# 312
Жаки,ич вече не знам вирус ли е или от зъб.Кофти беше ноща, много висока беше Т,сваля я за малко и пак скача.И коремчето го болеше,скимтеше,плачеше 😥.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 12:43 от Ренко

# 313
Ох Ренко, бързо да минава! Милото дете.
Фил, вие как сте?

# 314
Вече е 3 септември и Малката ми Пандичка има рожден ден. Черпя с тортата, която сама й направих. Надявам се на вкус да е по-добра от външен вид, но с две леви ръце толкова мога.

Честита да е малката Панда! Да е безкрайно здрава и щастлива и да ви дава само поводи за гордост, Панде! Винаги съм се чудила как може да ви "усещам" така близки /по разкази и мнения/до себе си, но сега разбирам - малката принцеса е Девичка! Прекрасни хора сме, прекрасни! 😀

Общи условия

Активация на акаунт