Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 584
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 315
Ой, че сладък бузан!

# 316
  • София
Здравейте!

Благодаря за поздравленията за порасналата Пандичка!

Рен, дано е минало вече това, което го мъчи сладурчо и днес вече да е добре! Много сладък, бе! 😍

Жаки, чакам и аз с трепет да пишеш за резултатите! Дано събудиш малкото Жаки с щастлива вест!

Тетчица видях, че се е върнала в темата! Радвам се и се надявам да е трайно завръщане!

Да ви кажа тортата се оказа много вкусна. Ометохме по две парчета. Лекичка е. Само съм прекалила с овлажняването на блтовете. Долният блат се изрони. Отгоре пък е твърде дебел пласт сметаната, ама върви бързо.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 12:23 от Pandachina

# 317
  • Пловдив
Сладурка е малката Панда! Kissing Face

Тетка, тъкмо оня ден си мислех да те сръчкам, че те гледам из други теми, ама ти кацнА пак при нас Simple Smile

# 318
Честита да е малката Пандичка! Да е здрава, любознателна и усмивката да не слиза от лицето й!
Ренко, тежка нощ сте имали. Дано вече е зад гърба ви и малката душичката да е добре!
Фил, вие как сте?
Жаки, и ние чакаме заедно с вас резултатите.
Мисте, аз се наяждам с крем супа - с кротони и сирене. Много обичам. Виж, МУ не се наяжда, та на него и нещо друго мисля.

Есенно море обсъждате. На мен ми се ходи. Не на плаж. Просто ей така на почивка. Да обикалям лежерно, да спирам тук-там, да разглеждам, да пия кафе, да хапвам. Ама няма да е тази година Simple Smile

Ооо, сега видях малката Пандичка, прекрасница!

# 319
Честит рожден ден на тази прекрасна,сладка Пандичка! Да е здрава,щастлива,все така усмихната и много късмет във всичко. Весел празник! 🥰🤗🥳
Жаки,чакаме и ние с теб! 😊
Ренкоо,да оздравява това юначе! Голям бонбон. 🥰
Аз не се наспах много. Още не ми е дошло и ми е криво. Дано не убия някой... 🤭🤐

# 320
Жива и здрава да е малката Панда, да расте щастлива,  обгърната от обич и приятелство.  Добро ви утро на всички, то добър ден стана, ама ... Хубав да ви е денят. Дано всички са здрави, бодри и щастливи. Жаки,  в Бургас ли кандидатства малкия славей ?

# 321
  • София
Фил, и аз щях да питам за Монсти, но пропуснах. Зло да ви забрави!

Крем- супа обожавам. Нахранвам се, ако има кротони.

И аз искам на такова море като Бърди.

# 322
  • France
Здравейте, банда.
ЧРД на малкото Панде. Да е здраво, щастливо и да те слуша. Много сладко дете.
Ренко, чуден бузан. Да се оправя и той. А ти да си починеш от болести.
Монстърчето е пак на антибиотик. Вчера педито го прегледа по спешност. Явно дозата, която са я изписали на морето е била много малка. Не се учудвам. Това им е коронен номер на френч докторите. Много ги е страх да изпишат нормален антибиотик. Като студентка, също с отит, щяха да ме уморят. Стигна се до спукано тъпанче. А на Монстъра, заради варицелата, едното му ухо, явно, му е слабо място. Там му изби пъпка на времето.
Дали не забравих някой?! Ау, да! И палци на певицата. Айде, искам черпня тази вечер.

# 323
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
видях всички и прочетох всичко.

слънце в очичките на малката ПанТичка.
малък Ренко да се оправя. ама как се е заредил до столчето Simple SmileSimple Smile Simple Smile

карамела,

Скрит текст:
Скрит текст:
2020 почина татко. не помня как мина погребението, нищо че участвах и в организацията и във всичко - бяло петно ми е.
не ходих на никое погребение след това, не ходих и на гробищата - за мен той не е там. още не.
2005, в два посреднощ телефона звънна и една от приятелките ми каза, че е в болницата, имало е катастрофа, нещо се е случило с детето ѝ, но няма да ѝ кажат нищо, докато някой не дойде да е до нея.
в този момент аз съм била най-близкия ѝ човек, човекът на когото е могла да се обади и да го повика. в ума си е знаела отговора, но сърцето ѝ е отказвало да го приеме.
бях до нея през нощта, когато ѝ казаха, бях до нея на следващия ден, когато трябваше да се срещне с бившия и да изслуша обвиненията му, че е по нейна вина. бях до нея, когато уреждаше погребението и избираше... каквото трябваше да се избере. бях до нея и когато изпратиха детето в последния му път.
говорили сме след това. каза, че помни само мен там - до нея, от началото до края.
независимо, че до нея бяха роднините ѝ и много други познати и приятели.
мислела съм си какво би било ако не бях отишла. тя щеше да намери друг, да се опре на него. всичко щеше да мине, както мина. но аз как щях да се чувствам ако не бяха протегнала ръка в този момент.
твоята приятелка има на кого да се опре.
помисли ти как се чувстваш. как ще се чувстваш след дни, месец...
съжалявам. никой никога не трябва да изпраща детето си.

# 324
  • France
Ох, Добри, това е най-страшното.

# 325
Добре де, сЯ с кОнкурс по красота и доброта ли са влязли обитателките на темата и дечицата им? Kissing Heart
Малката Пандичка, на Ренко бузанчето, Беболина, Синеочето, на Оги чаровницата, на Мързелчето сладурите, на Мид Ена и Павката, на Сали юначето, малкото Жаки, на Добри дракончето Горинич... пропускам ли някое малко съкровище? Всъщност само тях съм видяла, убедена съм, че и останалите са невероятни деца, няма как да е друго, с такива невероятни майчици Heart  Ами, всички са толкова прекрасни, умни добрички - дечица мечта! Да са здрави и щастливи и да сътворят една нова реалност! Те са бъдещето! Heart И като съдя по децата ни, то ще е повече от прекрасно! Амин!
Добри, разплака ме! Hug
Скрит текст:
За съжаление няма ред в смъртта! И винаги е ненавременна и никога не сме готови за нея! Но, когато е толкова подранила... не искам и  да си помисля, как се оцелява след нея. Писала съм и друг път, братовчед ми загуби детенцето си. Жена му ми казваше - винаги съм повтаряла, ако загубя това дете, няма да мога да живея без него... Но Господ ме опроверга, живея без него, жива съм, Карамела, но ме питай защо съществувам?...
Аз нямам отговор и никога няма да имам, мога само да съм съпричастна, да плача с тях, да ги прегръщам до премала, но това не променя кошмарната реалност

# 326
всеки ден съм благодарна на Господ.

# 327
Момиметааааааааааааа, приета е! Приета е!
Една певица и е ТЯ!
Не мога да ви опиша колко се радваме! Как я събудихме! Висчки ревем!
Благодря за палците! Ще се копирам и отатък, че люлям от вълнение!

# 328
Йееее, голямо Браво на малката Жаки и на голямата също.  Дано е успешна и щастлива с това, което е избрала.

# 329
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  а наздраве. не е рано, точно навреме е.

Simple Smile славейчето ни,.

Общи условия

Активация на акаунт