Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 603
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Жаки, ам кво е това музикално от втори клас? Или аз нещо пак не съм разбрала?
п.п. Поздравления!

# 331
Браво, Жаки!
Аз казах ли ти, че ще черпиш Grinning

# 332
Тя ще в трети сега, приравнителни изпити държа!
Материал който децата са учили 2 години тя взе за 2 месеца и то оналайн солфеж! Беше много трудно лято за всички ни:) Побърка се от учене докато децата играеха, бая рев и драма имаше😂❤
Аз ревах най- много! 🤪🤪😂
Гопсожата и по солфеж се обади сега, таквиа думи каза! Аз па и рева😂😂❤❤❤

# 333
Юхууу! Браво на малкото Жаки!
Представям си колко се радвате всички! Прекрасно е, когато усилията са възнаградени Heart

# 334
Борец е малката Жаки. Браво!

# 335
Честита радост, Жаки! Желая от сърце да покорява световните сцени, да владее душата на публиката си, да е призната и удовлетворена!
А когато е на върха на славата си, ти обещай, че ще ни съдействаш за автографи!
пп. Аз ще съм бабичка тогава и няма да мога да разгонвам с бастуна феновета на Жаки, та давай дума от сега, че ще съдействаш! Simple Smile

# 336
  • sf
Браво на Жаки!
Един дядо на към 80г ми каза, че съм много хубава, сега не знам да се сдухвам или да се радвам. 😆

# 337
Ехааааа, браво на нашата малка Жаки! Голямо Жаки, казах ли, че групата е СИЛА! Искаме концерт, когато се поуспокоят нещата! Лично, тук в групата, записваш клипче на малката ни Жаки и го пускаш за всички! Божее, ревнах!

# 338
  • Somewhere in the World
Ехх че хубава новина - браво на Жакито! Все така да си постига мечтите!
Честит рожден ден на малкото Панде! Да е здрава, щастлива и успешна.
Аз не спах много добре, тресе ме цяла нощ,сега с температура, ама съм на работа- няма как. Бързо да минава тоя ден, че едва шавам....

# 339
Прити, вземи нещо за температурата. Не се мъчи.

# 340
Жаки,знаех си аз! Знаех си! Щом форумната вещица, Уиш каза-така ще е! Браво на детето,развълнувах се и аз 🥰

Ренко, много е пораснал твоя юнак и какъвто е хубавец,пу,пу 🤗

Прити,ще мине, всичко ще е наред!

Фил да се обади!

# 341
  • София
Да е жива и здрава малката Пандичка. Само хубави неща да я чакат.
Рекорд, много е сладък бузанчо. Да оздравява бързо.
Жаки, браво и честито на малкото Жаки, певица.
Кара Миа, тежка тема. Избягвам да се замислям.

# 342
Сдъвкахме се с МУ за пълни глупости.
Трябваше да е хоум офис до края на септември. Днес, очаквано за мен, го върнаха обратно в офиса, само него от целия отдел. Тъпа ситуация, разбирам, че му е криво, защото реално го връщат не заради преките му задължения, а защото постоянно го викат да върши странични неща на предишното му работно място, които сега не му влизат в работата. И съответно е крив от вчера и е решил да си го изкарва на мен. Цяла сутрин ми праща някакви откъслечни фрази от специализирани програми, с които работи, иска да му ги преведа, ама ей сега на секундата. Зарязвам всичко, за да му помогна, той недоволства, че не било така. Ама той стои пред отворената програма, познава я, знае горе-долу какво се случва, а аз виждам само някакви кратки фрази с думи, които могат да имат 5 значения. Накрая заяви, че не стига, че не съм искала да му помогна, ама и само съм го обърквала. Не му отговорих нищо, обади ми се и продължи да дудне, аз послушах и му затворих. Айшамусанезнай.

Прити, пий нещо за температурата, няма смисъл да се мъчиш. Ще мине скоро, няма страшно.

# 343
  • Euskal Herria
Хубав петък, общество!
Много сте писали рано сутринта, ще се връщам да ви чета. Че пробвах, донякъде стигнах... ама още кафето не е подействало.

# 344
Бърди, подсети ме за ММ снощи. Излезе с приятели, благодарение на което след работа имах да извеждам куче и да прибирам дете. Накрая трябваше да съм му благодарна, че не е отишъл да яде дюнери, а се е прибрал да изяде това, което съм си приготвила за следващия ден на обяд. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт