Искам да кажа ... (186) през септември 2021

• 42 668
  • 950
  •   1
Отговори
# 840
  • София
tuty, чудна, да я напълниш с пари! И аз харесвам този стил чанти. А пък и: ако една дамска чанта не събира бутилка вино 🍾, то каква дамска чанта е това? Innocent

# 841
  • Germany
Тути, и не мен много ми харесва чантата. Със здраве да си е ползваш!
Браво на добре представилите се деца!
Аз направих една разходка и каталясах. Мъжа ми ще вземе децата следобяд. Големият има важна презентация след малко. Стиснете му по едни палци, моля.

# 842
  • Бургас
Тути, много хубава чанта.
И аз си поръчах поредните боти днес, утре ще видим каква ще им е съдбата.

Рей, ама много ясно, че ще го похвалиш, то такава новина въобще не е за премълчаване. Браво на момчето, все така успешен да е!

Цепи ме нещо главата. Единият шеф ще ходи на екскурзия из Италия и от миналата седмица се занимавам с резервации, разногледа станах. Мда, знам, че ни ми е това работата, но нали не мога да отказвам. Задавам изискване за паркинг, ОК, имало паркинг, ама като се зачетеш в коментарите не е баш така, имало, но бил платен, имало, но не бил съвсем близо, че и платен. Ще се наложи и PLF сертификат сигурно аз да му попълвам, та и това чудо кой знае колко време ще ми отнеме.
Деси, ти за Гърция нали попълва такъв формуляр? Иска ли точни адреси за настаняване?

# 843
Селесте, аз попълвах точен адрес, но според мен може и приблизителен, надали на границата някой ще го проверява това.

# 844
  • гр.София
Селесте, точен давах за Гърция. Но чета за Турция, че дават адреси в мола примерно, там е хес код, предполагам е подобно, още не съм го попълнила че, трябвало 72ч. преди това.
Рей, браво на детето, кажи му че, и ние се гордеем с него Hug
Тути, честита чанта, много мой модел, макар, че напоследък съм само са малки, даже и портмонето смених с малко, че не влизаше в чантата Grin
И един вкусен тутманик видях, сигурно е много вкусен Simple Smile аз съм на вода, че положението е майка плаче, а както отбеляза Мари, края на седмицата ще е доста калоричен Sunglasses

# 845
  • някъде ... тук ...
Не съм попълвала точен адрес, то в някои села и имена на улици няма - пиша за улица името на селото, ако изобщо е село. Пощенският код е важен. В Гугъл лесно се намира.

Нищо интересно при мен. Децата започнаха училище. Аз водя баща ми по доктори. Все още е без точна диагноза, а не е добре. Утре сме на гастроентеролог.

# 846
  • На брега на реката
Честита чанта, Тути! Как е Монката?

Мари, страшна скица си! Joy

Рей, все така да е първенец в живота. Поздрави го от нас и му кажи, че и ние се гордеем с него!

Рирче, верно изглеждаше много добре тутманика, а вкусен ли беше, м?

Ели, дано най-после получите диагноза.

# 847
  • Germany
Селесте, не са ни искали адреси във формуляра за Италия, но идвахме от Германия и може да има разлики.

# 848
Рей, браво на момчето ти! Да е все така успешен.
Гадже...че какво лошо има Grinning Grinning Grinning Grinning

Бубе, внуците на готини баба и дядо няма как да са по-различни.

Тути, чантата е много хубава и кожата изглежда много мека.
Искам да видя и удобните кецки на Ети Simple Smile

# 849
Тутманикът беше супер. По рецепта споделена от Ени е https://m.youtube.com/watch?v=R3auHgjCE3E&feature=youtu.be
Със следобедната закуска приключи неговото съществуване 😃

# 850
Рир, отлагам правенето на баници и сиренки за зимата, ама с този тутманик много ме изкушаваш, да знаеш.
Бубе, добре е Монката, утре ще е на училище. Дано това да беше всичко.

# 851
  • при моите деца .....
Рей, браво на детето!
Още много успехи!
Тути, чантата много ми харесва.

Безкрайно уморена съм....
Излезнах от вкъщи малко преди 7, прибрах се в 19.25....
В училище до 16, дежурна съм, пазарувах, след това родителска на Митето...
Само 30 лв 😜
Спи ми се, краката ми пулсират от умора... Не знам дали ще заспя от болка...
Лека вечер!

# 852
Боби, аз съм така от ... години 🙂

Днес даже нямах време и по едно око да хвърлям на новините, и като се прибрах - хоп, Луна президент 😂
Няма ли психо тест за кандидатите. Ще ме умори от смях тази откачалка.

# 853
  • Бургас
Руми, скоро така не ме бяха разсмивали новините, макар че положението хич не е за смях. Тази кукувица е благодат за психолозите Joy Дано не ни изненада броят избрали я.

Днес пусках на Марто изследванията за детска градина и ме изненада неочаквано и неприятно един от показателите. Доста завишен, което трябва да показва някаква инфекция, неясно каква, а той свеж като репичка. В четвъртък пак ще пусна, че от петък трябва да застъпва. Направо ми писна последните два месеца, а той тепърва ще влачи градинските вируси.

Боби, и моя приятелка от Етрополе беше днес на градинска род.среща. Току виж се окажат децата ви в една група.

Ели, Flowers Four Leaf Clover

# 854
Рей, поздравления за успеха!

Туте,чудна чанта!

Аз се поръчах днес нови очила. Заболя ме сърцето, но няма как. Цените са скочили двойно и нагоре за стъкла като моите.
Имаше обаче 40% отстъпка над определена сума... И аз я хванах и съм мвого доволна.
Всичко ми излезе под цената само на стъклата. А рамката ми е 200лв само тя.

Общи условия

Активация на акаунт