Искам да кажа ... (186) през септември 2021

• 42 659
  • 950
  •   1
Отговори
# 855
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Да се разпиша с кафето....
Днес имам по-малко часове в училище, но ще ходим на София.
Хубав ден!

# 856
Добро утро и от мен.
Събудих се от шум на дъждовни капки. Станах да огледам ситуацията и да правя план дали децата ще отиват с колата на училище, но се оказа, че не вали.

# 857
  • на Мелмак
Добро утро!

Заваля в София, Боби. Турни един чадър ☔ в чантата за всеки случай.

Направих закуска аз на щерката, събудих кучето, милото, гледаше ме странно.

Хубав ден ви желая!

# 858
  • На брега на реката
Добро утро!

И аз се чуваствам, много уморена и не се очертава скоро почивка! Пак започва един тегав период и ще работя и в един от почивните дни. Надявам се, до края на октомври да се свърши!
Довечера съм на театър. Радвам се, зашото не съм ходила от 2 години.

Момичета, имам едно питане. Малките деца, като си тръгнаха онзи ден, не успяха да си вземат продукти от село, защото малкия беше заспал. Иска ми се да им пратя плодове и зеленчуци, че Малечко ги обожава, но никога не съм пращала такива продукти с куриер.  В нашия град, имаме Спиди и Еконт. Имат ли услуга за превоз на такива неща т.е. някак по внимателно да е, за да не станат на пюре до София?

Хубав ден, момичета!

# 859
Добро утро!

Боби, освен да ги опаковаш добре и да сложат лепенка ,Чупливо'... Пращала съм бутилка и си стигна невредима...

Селесте,  дано всичко е наред с Марто 🤗

Спорен ден, банда!

# 860
  • на Мелмак
Бубе, в кашон, с лепенка чупливо. Мисля, че няма да има проблем Simple Smile

# 861
  • гр.София
Добро утро ☕
Буб, пращала съм коледни сладки в кутия , стигнаха невредими, сложи ги в кашон плътно наредени, можеш да фиксираш и точен час за получаване🙂
Селесте, стискам палци всичко да е наред 🤗
Ес, честити нови цаки 🤓
Луна, президент! Ако не друго поне ще ни е весело, ще сме бедни, но щастливи 😁😁
Хубав ден от мен 😊

# 862
Добро утро, банда! Изпих кафето, събрах дрехите от въжето, събудих щерката да заминава на курс по английски и допекох едни турски закуски. Очаква ме ползотворен ден.
Спорен ден на всички.

# 863
Добро утро.
Всеки ден и аз ставам все по- уморена.
Рей, браво на момчето. Все такива успехи му желая.
Бубе, с Еконт съм пращала и храни, никакъв проблем. Последният път момчето така се престара с опаковането, че се чудя как са го разопаковали после.
Селесте, дано няма нищо притеснително и в четвъртък всичко да е наред.
Хубав да е денят ви. Ако може и слънчев, че този мрак навън ме напряга.

# 864
Добро утро!

Рей, браво на момчето, все така да продължава!

Селесте, дано Марто е добре и да е нещо безобидно.

Бубе, онзи ден взех от Еконт две щайги със зеленчуци, които взех уж за пюрета на Бухтичка. Бяха в щайги и фолио и нищо им нямаше.

Оправяме се и ще ходим да си пускаме контролни изследвания с Бухтичка. Дано не плаче много.

# 865
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета! Полезни съвети ми дадохте! Kissing Heart

Ако не се лъжа, Лин беше споменавала, че  хората пращат дори тенджери с манджа, което ме изуми!

# 866
  • София
Добро утро, събудих големия за училище, Ена утре на градина, аз петък на ра ота за един ден.
Какво му е на Марти в изследванията Селесте?

Ще плаче Бел, от непознатата обстс овкс повече, а не от процедурата.

# 867
  • Бургас
Бубе, пращали сме плодове, зеленчуци и курабии на сестра ми по куриер. Пиша храна в товарителницата и даже и надпис чупливо не съм слагала. Прибрани в кутии или в пластмасови баки от сирене си стигат невредими.
Като казах баки и се сетих баба, бог да я прости, едно време как пращаше багаж от село, който аз после съм вземала откъде ли не. Пластмасова оранжева кофа, покрита отгоре с една престилка и стегната хубаво със сезал. Така да ме е било срам тогава.

Мид, левкоцити и гранулоцити, като последните са 12.50 при горна стойност 7.40.

Пращам ви слънчице Nature Sunny, тук е приятно от сутринта, но не ви искам дъжда в замяна. Хубав ден, момичета!

# 868
  • Germany
Добро утро!
Пак се въртях 2 часа докато заспя и съответно сутринта едвам станах. Ще се ходи при личният явно.
Селесте, стискам палци следващите изследвания да са идеални!

# 869
Добро утро

Бубе, пращай смело, знаеш ли как ще се зарадват.
Лятото, децата бяха една седмица на море сами. Когато отидохме да ги приберем голямата жално помоли да спрем някъде да купим плодове, че много са ѝ се ядяли.
Питам я защо не са си купили - ти, вика, знаеш ли колко са скъпи Joy
Трябва да им останат за коктейли на плажа, все пак Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 18:54 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт