Искам да кажа ... (186) през септември 2021

• 42 649
  • 950
  •   1
Отговори
# 870
Бубе, да Simple Smile всичко пращат хората. Щом е добре опаковано и укрепено, ще пристигне невредимо.

Руми, логиката на получателите на тенджерите с манджа е същата, като на твоите девойки и плодовете Simple Smile

# 871
Руми, логиката на получателите на тенджерите с манджа е същата, като на твоите девойки и плодовете Simple Smile

Ми аз и на моите девойки им обяснявам - не гледаш да си минимизираш разходите, а търсиш вариант да си повишиш доходите. Ама за сега не хващат дикиш Joy

# 872
Много е правилно така, също и да проумеят стойността на парите, обаче в случая е въпрос на приоритети Simple Smile
Да има за излизания и глезотийки, а за ядене, квото остане. Като студентка това правило го спазвах стриктно Simple Smile в чужбина карах на солети, картофи и зеленчуци, за да остава повече за шопинг.

# 873
Готови сме ние с изследванията. Бухтичка не разбра изобщо, че нещо ѝ правят 😃. Моите са супер, чакам само утре Б12 и Д. Нейните обаче имат отклонения пък аз не мога да ги разчета особено. Ще видим какво ще каже ЛЛ.

# 874
Буби, можеш да пратиш и пакет или чанта по автобус и те да чакат да я вземат от автогарата. Няколко часа са, всичко пристига прясно.

# 875
  • София
На Мартето и на Бухтичка желая перфектни резултати от следващите изследвания.

# 876
  • на Мелмак
Добро утро!

Много бързо ми се струва, че захладня през септември, щеше ми се по-дълго време да топло Simple Smile

Левкоцитите не е добре да са високи.

Имам поръчка от щерката да направя баница. Отдавна не съм правила, защото след триъгълните, навити на пура, обикновената спряха да я ядат.
Днес и утре съм на работа, в неделя също, трябва и до Банско да отскочим. ММ нещо се чуди за всяко нещо, криза на средната възраст ли се нарича?
Сънувах гаден сън, събудих се много рано, даже си поревах Sad

Бухтичка е била герой, наред ще са й резултатите Simple Smile

Рецептата на Светълчо за баница ми се получава чудна, да знаете Wink

# 877
  • при моите деца .....
Добро утро!
Дъждовно и студено е утрото при нас...
Искам слънце, искам почивка...
Но няма...
Хубав ден!

# 878
  • На брега на реката
Добро утро!

Още веднъж, благодаря за съветите! Пуснах пратката, пък днес ще видим резултата. Blush

На театър бяхме снощи - "Една седмица, не повече" с Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков. Много се забавлявахме. Почти 2 часа и половина. Никога не съм харесвала Буковска, но най-чистосърдечно си признавам, че снощи много ми хареса. Много симпатична, страхотна фигура и блестяща игра!

Ети, гуш! Hug

И аз стъскам палци, за добри резултати, при дечковците!

Ели, какво стана при гастрото? Има ли някаква диагноза вече?

Хубав ден, момичета!

# 879
Добро утро!

Ети 🤗

Ще ходя до лабораторията да си правя тест, защото утре съм на едно събитие. Мисля и да пусна едни антитела, да видя останали ли са ми някакви 😁

И тук времето ще се сгади, и аз протестирвам...

Спорен ден, банда!

# 880
Добро утро.
И при нас времето е мокро, студено и есенно.
Пожелавам отлични медицински резултати на деца и възрастни.

# 881
  • гр.София
Добро утро ☕
Стискам палци за всички ✊
Снощи моята щерка писа домашни до 10 часа, няма смогваме, на училище до 2, тренировка до 5, англ. до 7,30 и домашни после, гарнирани с рев и дуднене 🙄 идваше ми да я набия 😁 не знам как ще издържа!
Хубав ден от мен 😊

# 882
Добро утро!

Ети 🤗

И при нас пак гадно време 😒.
Пия кафе аз, че Бухтичка така ме избута от спалнята, че вече нямаше къде да се сместя и станах. Още спи, а заспа в 19:30 снощи. Буди се само за ядене и съм наспана. Руми, а ти ми се смееше за консултантката 😃. Тези дни ще започваме да я учим да заспива в кошарата и да я отучвам от ръце и съм притеснена как ще го приеме 😃.

ЛЛ каза, че резултатите са ѝ супер. Важно било, че лимфоцитите и хемоглобинът са идеални. На мен както винаги витамин Д ми е в дефицит, много трудно го вдигам.

Една снимка за настроение 😂

# 883
Ети 🤗

Откакто Светалчо даде рецептата само тази баница се прави вкъщи.

Бел, аз може да се смея, ама важен е резултатът.
Виж каква е хубавица (поне за това не ти трябва консултант 🥰)

Али, кажи после за нивата. Аз не съм се изследвала.

Добро утро.

# 884
Ще кажа, Руми. Аз имам един от март и тогава имах, сега ще видим на къде съм.

Общи условия

Активация на акаунт