Искам да кажа ... (186) през септември 2021

• 42 643
  • 950
  •   1
Отговори
# 885
Добро утро и хубав ден!

# 886
  • някъде ... тук ...
Страхотна сладурка е Бухтичка!

Бубе, утре влиза за гастро- и колоноскопия, а в петък - скенер. Резултати - в понеделник.

# 887
  • Germany
Добро утро!
Радвам се за добрите резултати на Бухтичка! Усмихна ми деня със снимката Simple Smile
И Селесте да се похвали с добри резултати при Марто!
Ели, добри да са резултатите от изследванията!
Закусваме с децата и ще ги карам на училище. Днес и 2мата са от 9.30, та си поспахме. Малкият е контактен на контактен. На негов съученик, българче, бащата е с ковид, братчето му е също със симптоми. Дано не се е заразил и малчо, че в понеделник са обядвали заедно навън, уж с дистанция, ама..

# 888
  • югозапад, под "Марков камък"
Мони, дано не се е заразило детето Hands V
Бел, ама ти даваш ли й да яде на Бухтичка, как е мушнала главата в купата Wink. Браво за добрите резултати.
Баницата на Светалчо е единствената правена у нас откакто тя сподели рецептата..преди колко години станаха.
Хубав ден!

# 889
Привет и от мен!
Четох оттук-оттам и не съм в течение съвсем. Радвам се за добрите резултати на бухтата!
Moni, дано не се е заразило детето!
От петък съм с нова шефка и имам делегирани и други задължения.
И изобщо не ми е скучно.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 23:15 от Лятo

# 890
  • София
лято, тази направо с бутоните е влязла. Какъв й е проблема, личен или просто й е важно да ви демонстрира кой командва Rolling Eyes. Ужас, такива хора работят и с деца, а напрягат безумно и вас, които носите такава отговорност.

# 891
  • Germany
Лято, много неприятна ситуация... Ти писа, че скоро ще се махаш, та стисни зъби още малко.
Отивам да се боядисвам, че толкова съм побеляла, че не мога да се позная.

# 892
Бухтичка е страхотна.
Отивам да прочета рецептата за баницата на Светалчо, пък дано мусаката с тиквички ми се услади повече след това.
ЕлиТ, ще стисна палци за хубави резултати.
Мони, дано всичко е точно и при вашето момче.
Съни, твоето късно включване как да го тълкуваме? Дано си се наспала и си отишла на работа в последния момент.
Лято, таз особа да не е роднина на особата на Лиляна?

# 893
Мари, не позна, станах в 5.30, две перални, закуска за ученика, наред-назад и не остана време. Но тръгнах на работа, както обикновено.

# 894
Наистина имах надежда, че си се поизлежавала.

# 895
  • Бургас
Боже, Лято, какъв ужас ви е налазил. Дано скоро се появи по-добро предложение!

Бел, как да не яде Бухтичка, яде, че и паницата си облизва Joy

Ели, стискам палците за повече яснота и положително развитие.

С тази баница сега как ме дразните. У нас, както и у Ети, е на почит с турските триъгълни кори, завити на пурички. Хем добре се изпича, хем и заради корите става много по-вкусна.

На предела на силите си съм. Повече от седмица съм се заринала с документи за превод. Тъкмо се види краят на единия и дойде нов. Утре предавам последния и една седмица поне няма да поемам нов ангажимент, че мозъкът ми завря.
Подготвих и всичко нужно за пътуването на шефа. Бъзикам го, че и да има гаф от моя страна, ще му е минало, докато си дойде Joy

# 896
Селесте, как е Марто?

# 897
  • Бургас
Марѝ, утре сутрин ще пусна пак кръвна картина. Иначе му няма нищо. Ако не бяха ми искали изследвания за градината, аз реално нямаше да знам, че има някакъв проблем за следене.

# 898
Куку 😏

Минавам да отчета,  че през февруари съм имала 11 антитела, сега имам 5 😁 нормата на теста е над 1 - положителен.  Идея нямам това какво значи 😆 Пиша се киборг и толкоз.

Селесте,  добре си решила да повториш, може и да е грешка.

Ден пореден на зор в офиса. Хапвам и ще лягам рано,  че утре ме чака път и много интересно събитие.

# 899
Дано утре резултатът е супер, Селесте.
Али, и аз не разбирам от тия тестове, ама май при теб всичко е точно.

Общи условия

Активация на акаунт