Искам да кажа ... (186) през септември 2021

• 42 790
  • 950
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Добро утро!

Допивам и аз кафето и ще направя един бърз сутрешен пазар. По обед ще ходим със свекърва ми, зълва ми и децата към Морската градина и подозирам, че денят ще мине там в хапване и площадки.

Като се разговорихме за род.срещи, едно от нещата, които ни се напомнят на такава, са талон от ЛЛ №5 и 6. След седмица ще е лудница пред кабинетите за заветните бележки, та сега е моментът да си ги набавите.

Руми, браво, че не си се поддала на провокациите ни тогава, нека ни е гадно сега Simple Smile
То и аз го подхванах непланирано. Покрай профилактиката на климатиците измих прозорците, та сега остава само пренареждане на кухненски шкафове и гардероби, ей така профилактично. Вчера прерових моя набързо, че имах ходене до дома, в който нося стари дрехи. На децата нямам толкова дрехи, колкото разни игри за разчистване, които само седят и никой не поглежда. Обаче ако ММ ми даде картбланш за неговия гардероб, ей там какво хвърляне ще е.

Хубав да е денят ви!

Дописвам се. Ренко, как е мъникът днес?

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 09:43 от selleste

# 121
  • Germany
И от мен добро утро, въпреки, че е ден вече!
Хич не спах тази нощ и съм супер кисела. Големият излезе с приятели в Хайделберг, с преспиване у една съученичка и аз цяла нощ го мислех. Обади се в 9,30 да ходи да го вземе баща му. Каза, че са спали 5 часа, а сме на гости следобяд. Ще го натисна, като се прибере да легне малко. Времето навън е чудесно, дано задържи така и другата седмица!
Хубав уикенд!

# 122
  • Canada
А, Мари, хич не се подигравам, и ние сме в кюпа. Мнението ми и за ДО, и за седенето с маска по цял ден е крайно и категорично.

Би било чудесно да намеря и аз време за зъболекар 🙂

Деси, фиеста ще е у вас 💃

# 123
Добър ден!
Слънчево е тук днес, йей!

# 124
Фонсе, намери, че нощта беше тежка. Едва след сутришната доза обезболяващи ми просветна.
Докато страдах мълчаливо, изгледах Завръщане и се разходих из града с филма. Добре им се е получило, въпреки някой недомислици при монтажа, но трябва да си пловдивчанин, че да забележиш.

Хубав уикенд!

# 125
Деси, вчера забравих да ти пусна рецептата за бърз крем карамел без шупли. В кулинарната тема го хвалиха.
https://chefandgastro.com/%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B7-%D0%BA%D1%80% … 0%BF%D0%BB%D0%B8/

Мони, много се притесняваш. Голяма работа, че не е спал. И моята не е спала(сама ми се похвали), ама в 10 часа отиде на работа.
Фонсе, ти поне не проверяваш задачи и не изпитваш.
Али, съжалих те, душко. Давай го по- лежерно.
Аз, мисля съм най- прецакатана от есенното почистване, щото направих такова от- до, ама на грешния етаж (този на брат ми).

# 126
Никакви есенни почиствания не ме блазнят мен;)
Може би коледно ще направя, ама тогава ще е студено и се стои вкъщи.
Рир, от болката в зъба ли не спа?
Мони, младежите могат и без сън;)
Моята предишната вечер не спа, а рисува, после на обяд беше ходила на кино, след киното отишла до нейна приятелка да излизат уж и заспала у тях;)
Като почнат училище ще влязат в ритъм.

# 127
  • Germany
Прави сте, точно това си мислех и аз. На неговата възраст по цели нощи не спяхме и на другият ден дремваш и пак на купон.

# 128
Здравейте! Прибрахме се преди час.Болна съм,гърло,хрема.
Ето една морска снимка

# 129
Оздравявай, Пеги.
Рир,  дано вече е по-леко.
Ние се разбихме днес, но всичко направихме. Айварът стана разкошен, уточнявам, че моят е без магданоз, че никак не обичам и с много малко чесън, но е много вкусен.  Две дози направих и една лютеница. Изгибих бройката на бурканчетата. А като приключих с бъркането, приличах на Вълчан войвода - имах и мустаци, и дебели вежди от дима. Ей сега успях да се изкъпя, с две почистващи си мих лицето, сега отлепяща маска съм сложила,  дано махна чернилката.
Утре по-кроъко ще трябва да го даваме, но трябва да почистя.
Спокойна да ви е нощта.

# 130
  • при моите деца .....
Привет!
Пеги, бързо оздравяване!
Съни, браво!!! Чак се срамувам.... Не правя никаква зимнина.
Уморено ми е.
Днес се отчитам с готвене, съдове, 2 перални и над 2 часа разходки с Митето.
Реших да закусвам мляко с прясно смляно ленено семе 1 л.
Днес опитах на обяд, много ми хареса.
Препоръчаха ми за нормализиране на нивата на холестерола.
Хубава вечер!

# 131
Пеги, и аз съм в твоето положение. Налегна ме хремата, дано минава бързо.

Съни, добре си се справила, като знам колко трудно се прави лютеница, респектирана съм 😃.

Ренко, как сте вие?

# 132
Пеги, как се скопоса така? Бързо оздравяване Simple Smile
Боби, махни прясното мляко, или пробвай с ядково. Аз по здравословни причини спрях млечни крави продукти и се чувствам супер. Или пък пробвай с кисело мляко.
Маре, изследвания прави ли си заради косопада?Щитовидна жлеза провери ли?

# 133
  • при моите деца .....
Екатерина, аз с кисело мляко.
Не уточних.

# 134
Все така 🤕.
Ти да се оправяш,че морето те чака!
Пеги също!
Съни с Вълчан войвода ме разсмя 😂.Все се чудя от къде намираш толкова сили,аз още на ранното (среднощно) разкрасяване бих се изморила 😬

Общи условия

Активация на акаунт