Отговори
# 120
Моята пазарувала с баба. После ще ми представят сметката. Имала нови панталонки и камионче с кран. Момиче сме, нали знаете. Rolling Eyes

# 121
  • Варна
Ох, не става. Майка ми ще каже, че в мол не влиза, защото болни, това онова, въпреки че е ваксинирана. Баща ми няма начин да хукне по магазини, типичен мъж. А бившия, т.е. баща й ще отиде, но ще накупи такива боклуци, че нямам думи. Вкусът му е... пълна цигания. Предпочитам лично да контролирам какво ще обува и облича хлапето.

# 122
...
Предпочитам лично да контролирам какво ще обува и облича хлапето.
Горкото - само с каска и кожени дрехи си го представям Simple Smile

# 123
  • Варна
Допел, не говори смехории, аз кожи не нося, така и не се научих Simple Smile

В интерес на истината е кокона от класа, не е като майка си. Жална ми майка като порасне още малко, ще хвърчат ужасни суми за козметика, фризьори и дрешки, отсега си знам.

# 124
  • Варна
Зависи. Като и обясниш, че се контят по-невзрачните, ще улегне. Момичетата лесно сменят моди и увлечения.
Фенки на татуси, сега се опитват да ги заличат.

# 125
  • София
А, мойта не е. Ич даже. Но леко вече се заглежда и в нещо по мадамско. Simple Smile
Гардероба й е основно дънки, клинове, тениски, суичъри и подобни.
Занапред......поживем-увидем. Simple Smile

# 126
  • Агент под прикритие
Зависи. Като и обясниш, че се контят по-невзрачните, ще улегне. Момичетата лесно сменят моди и увлечения.
+1

Като стана дума за татусите, слагаш татуси, за да се покажеш като по-различен от стадото. И какъв е резултата? Ставаш част от едно друго стадо. На това с татусите...
Та, дотук за индивидуализма и себеизразяването, с което обикновено въпросните се бият по гърдите. Grinning

Вместо да развива това, което се вижда, по-добре да развива това, което (първоначално) не се вижда, Хай. Simple Smile
Но... Както тя си прецени и когато му дойде времето...

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 15:04 от Phoenix Wright

# 127
дрехи избирам само на себе си..
наследника ходеше на детска градина с ризи, анцуг и лачени, официални обувки в продължение на цяла година.. Joy
всеки с неговото си чувство за естетика..

# 128
  • София
Аха, добре Joy

# 129
Вив, извинявай, ама гласенето е въпрос на отношение на жената към самата нея и определено не е присъщо само на невзрачните жени.

# 130
Аз съм кокона. От дете. Па може и да съм невзрачна, знам ли.

# 131
Взрачна си, взрачна си, споко

# 132
колкото съм по-щастлива, толкова по-малко се кипря

# 133
При мен е обратното.

# 134
И при мен. Ако ми е криво, хич не ми пука как изглеждам. В настроение ли съм обаче, мога 2 часа да се гримирам и да се радвам на огледалото. Blush

Общи условия

Активация на акаунт