Отговори
# 165
опитвам се да си представя какво би накарало някой, да ритне котка...
стигнах до извода, че няма достатъчно адекватна причина..

# 166
Домашен нямам аз. Имам мъж. Който има домашни, да си ги рита.
А ти не ми скачай, на партигрила у вас позволявам.

# 167
# 168
  • Варна
Агент,  сега ме подсети за вируса. Трябва да спра авантата от целувки и прегръдки

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 23:01 от Viviana91

# 169
  • Агент под прикритие
Досега ритахме котки, сега домашни. Последно, кое ще ритаме, че иска известна психическа настройка? Grinning

Вив, чувал съм, че не повтаря. Но не помня след кое точно изкарване на вируса... Grinning
Баща ми го изкара значително по-леко от мен. Максималната температура, която вдигна беше 38, докато аз ако не пиех лекарства за температурата, моята минаваше 38,7.
От няколко дни няма вече температура.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 23:03 от Phoenix Wright

# 170
добре, че нямам зодия...

# 171
опитвам се да си представя какво би накарало някой, да ритне котка...
стигнах до извода, че няма достатъчно адекватна причина..

Има. Обикновено психарите първо животни нараняват.

# 172
  • Агент под прикритие
Къде сте ги виждали тия "психари"? Аз лично не съм виждал някой да ритне котка през целия си живот (не и пред мен). Grinning

# 173
Познавам човек, колкото грижовен и всеотдаен към кучето си, толкова груб към хората. Това как да го разбирам?

# 174
Елиф, много психопати харесват кучета, заради безусловната им любов, преданост и вярност..това не е гаранция за добър човек..

да минем на темата за гащите..

# 175
Анонимче, много си права!

Да минем на гащи, ама скоро не съм пазарувала. Сега съм на тема очила - диоптрични и слънчеви. Днес ходих, мерих, усещам, че ме чака труден избор.

# 176
Да изплагиатствам с един стар виц, специален поздрав за босилко-бубанките.
По соц времената, 6 и половина сутринта, опашка от намръщени мъже пред шкембеджийницата до завода. Чакат да отвори, всеки впил мрачен поглед в протритите си обувки.
Покрай опашката минава коте.
Един от мъжете излиза от опашката и набива як шут на котето, което отхвърчава мяукайки в близкия храсталак.
Друг пита:
- Що бе?
- Как що, как що? Хората ги цепи глава, още една бира не са изпили, а това животно - ЧАТ-ЧАТ с ноктите по паважа...

# 177
Божкеее, един мъж да ме разбира. Джемсе, ша се омъжа/ожена или там квото е, за теб.
Имаш ли пари?

# 178
Пари никога не съм имал, но имам нещо много по-добро. Кредити. Много. И банките се избиват да ми предлагат още.

# 179
  • Агент под прикритие
Оу, Тайгър, тайгър, ду ю мъни хев? Joy

Общи условия

Активация на акаунт