Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 324
  • 794
  •   1
Отговори
# 225
За 12 лв колко ще е преса.?
 Не си давайте парите, ще съсипе и косата. Тези преси не вършат никаква работа. В Емаг има мн хубави промоции в момента, проверете. Аз си взех чудесна на Ремингтън, за няма и 60 лв, намалена от 80.
Няма нещо под 50 лева, което да изправя косата добре, да не вреди и да става.
Ще се ползва често, нека не съсипва отсега косата.
По-добре да си събере парички постепенно и да си взема хубава преса, сега има много варианти и не са чак толкова скъпи, има огромен избор.
Ще я ползва години наред и няма да скубе и да съсипва косата, те тези едва ли изправят хубаво даже. Бяхме взимали от Т маркет преди години за 15, 20 лв, за нищо не ставаше.

# 226
  • Далечният изток
Тази е моята. От години я ползвам. Не ми гори косата. Изправям всеки божи ден.
https://www.home-max.bg/presa-za-kosa-crown-hs-6674/
Купих я за 10 лв. от един черен петък. Simple Smile

# 227
Изправяш всеки божи ден и косата ти е в добро състояние? Какво ползваш, че да я защитиш от топлинната обработка?
Не цъфти ли, не е ли суха, изтощена?
Не е за вярване. Питам сериозно, не се заяждам, години наред съм я изправяла с преса, знам как гори, и съсипва. Имам много здрава и гъста коса, хубава, но всеки ден си е сериозно тормозене, даже и за моята коса, за всяка коса е,та ми стана интересно.

# 228
Какво значение има колко струва пресата? Да, скъпите вероятно са доста качествени. Но е важно покритието на плочите, температурата на нагряване на косата, мощността на уреда. Важна е характеристиката на косата и термозащитата. Това е. Аз нямам намерение да плащам за името на даден уред. Имам от кауфланд и преса за вафли за 9 лева, косата ми не е увредена от употребата й, а я ползвам през 2 дни с давност години. Всеки сам си решава разбира се. И за 200 лева да й купи преса голяма работа. Каквото жената си реши.

# 229
Моята преса е сто годишна, пак от най- ниския ценови диапазон. Косата ми няма цъфтежи и не е изгорена. Не ползвам термозащита. Същото е и със сешоара и машата ми, пак от супермаркета, всичко се ползва постоянно.
Предполагам е до коса. Моята е с много дебел косъм, много мека и лесно податлива на обработка. Ако бях руса или пък с къдрава по- суха коса не бих била толкова смела Simple Smile

# 230
А беэ преса или термична обработка пак ли ви е эдрава, лъскава, хидратирана косата? В смисъл можете ли да иэсушите косата на въэдух и тя да иэглежда добре?

Сега нямам търпение глосичери да постне снимка на косата си, какво е това чудо да не се поврежда от малтрртиране Grinning

# 231
А беэ преса или термична обработка пак ли ви е эдрава, лъскава, хидратирана косата? В смисъл можете ли да иэсушите косата на въэдух и тя да иэглежда добре?

По-скоро не изглежда добре , фризи е, хвърчи в краищата, иначе е лъскава по природа.

# 232

По-скоро не изглежда добре , фризи е, хвърчи в краищата, иначе е лъскава по природа.

Ако косата само с преса/ маша/ иэглаждащ/иэправящ сешоар иэглежда эдрава, хидратирана и гладка, според мен си е далеч от ,,эдрава". В смисъл виэирам горните постове, в които се твърди, че всекидневната преса или маша и то беэ термоэащита и дори с маша эа 10 лв косата е беэ повреди. Дали е повредена се вижда като се спре пресата и т.н.

Ама може да има и такива коси, които държат. Не го иэключвам.

# 233
Лятото не я сушех със сушоара, заради жегата, само я подсуша хубаво с кърпата да не тече, разреша и оставям или на терасата на слънце помагайки с пръсти, или сама, когато изсъхне.

# 234
  • Далечният изток
Изправяш всеки божи ден и косата ти е в добро състояние? Какво ползваш, че да я защитиш от топлинната обработка?
Не цъфти ли, не е ли суха, изтощена?
Не е за вярване. Питам сериозно, не се заяждам, години наред съм я изправяла с преса, знам как гори, и съсипва. Имам много здрава и гъста коса, хубава, но всеки ден си е сериозно тормозене, даже и за моята коса, за всяка коса е,та ми стана интересно.
Преди сешоар слагам кристали с арган, италиански, купувам ги от фризьорски салон.
Изтощава се разбира се, но никога не ми е цъфтяла, никога не е суха. Често я подстригвам. Освен това изрусявам...

# 235
Хич не съм по публикуването на снимки аз, ако не ме домързи по- късно ще направя някоя.
Иначе без преса изглежда  нормално, не стои накъсана и хвърчаща, естествено че няма как да изглежда както след преса, все пак пресата я ламинира.  Просто косата ми прави някакви странни чупки на места, които не ми харесват и краищата ми са много тежки, защото не са филирани, съответно се подгъват навътре.
Нещо, което правя е след като се изкъпя когато косата ми е на 70-80% суха да сложа от тази маски 3в1 на гарние по краищата, просто добре я хидратира и мирише мммммммм

# 236
Глоси, много ми е интересно наистина, дано не те домърэи. Иначе и аэ мраэя да качвам снимки в интернет.

Чувала съм эа тайландките, че всеки ден се минават с пресата и нищо им няма, в смисъл, не иэключвам въобще да съществуват такива коси. Просто ми се иска да видя как иэглежда такова чудо. :Д

# 237
Имам лош опит с неща от супермаркетите и на такива цени.
За мен не е мястото там за качествени уреди за коса.
Много рядко може да се нацели. Не става дума за марката. Но си има утвърдени такива за уреди за коса.
За мен е сто пъти по-добре да взема на Филипс или Ремингтън нещо от бюджетните им преси. Просто не ми се експериментира вече.
Има значение цената и още как.
От лош опит съм се убедила.
 Всеки преценява за себе си. За мен косата и здравето й заслужават инвестиция в приличен уред.
Не говорим за баснословни суми. Нещо около 50-80 лв.
Коментирах само с идеята да съм полезна. И от моят опит и гледна точка.
Толкова са им хубави косите на момичетата сега втези години, а те само ги дърпат. Ама пуста мода и аз така съм била.
И аз имам преса за 10 лв, ами боклук е и гори. Купих наскоро една 3 в едно, пак не става особено, беше редовна цена 40 лв даже, но намалена на 25.
Точно нито пресите са преси, нито нагряват добре, нито покритието е покритие за тези пари.
Предишната ми не беше скъпа, около 70 лв, 7 години ми служи вярно. Купих си я с първата ми заплата. 😄Онзи ден изгоря. Умрях на мъка.
Беше по-хубава от много по-скъпите такива. За това казвам, че има варианти.
Сега има вече много видове, на добри цени.
Предстои и Черен Петък, прегледайте ги, избирайте добре,четете мнения на хората, все пак си давате парите.
Нека е нещо, което ще служи по-дълго време.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 19:42 от Ема Удхаус

# 238
Эа мен всяка преса си гори, но ако почна да полэвам нещо эа 10 лв и то беэ термик, може накрая да эаприличам на Айнщайн. Joy

По време на гаденето сега преэ бременността не можех да полэвма никаква коэметика, само шампоан беэ парфюм на балеа и едвам едвам един балсам, ама не всеки път. Эа два месеца косата ми стана на нищо общо вэето и иэглеждаше добре само като я минавах със стиймпода на няколко дена, но беэ термици, олиа, маски и т.н. Един ден мъжът ми ме гали по главата да ме съжали, че съм повърнала эа 10+ път и ръцете му останаха в косата ми. Беше си эаплетена кошница. 😄 Сега эа щастие пак си е в обичайното хидратирано и добро състояние. Не ми нацъфтя по време на тоя ужасен период, ама беше далеееееееееееееч от потенциала си. Ако не беше тоя стиймпод, може би щях да съм и в дълбока депресия эаради вида си тогава. :Д А и си представям последствията върху косата ми в дългосрочен план, ако минавах с някоя беэпощадна преса. Но си е и до коса, моята не обича такива маэохиэми.

# 239
  • София
Тая преса за 10 лв е по-евтина от един шампоан 🤔, представям си покритието.. Не бих я причинила нито на себе си, нито на дъщеря ми. Малко като “сиренето” в КФЛ за 3.5 килото, и това в млекарницата за 12.

Едно време и с ютия съм си изправяла косата, на масата за гладене, отгоре памучна тениска и ютията на средна температура, но пак през тениска 😂.

Общи условия

Активация на акаунт