Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 320
  • 794
  •   1
Отговори
# 210
angel_star_ , на моята коса (с мазни корени, сухи и изтъняващи краища, чуплива) не се отразяваше добре спреят за обем Loreal Professionnel Volumetry, по- бързо ми се омазняваха корените от него и не ми придаваше особен обем. Не бих повторила покупката му.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 18:41 от ivelionora

# 211
  • Street of Dreams
Всякакви спрейове за обем про мен само допълнително омазняват.

Брюнетка съм, но не мога да ползвам тъмен сух шампоан - ръцете ми са постоянно в косата ми, тези на ММ също. От тъмния сух шампоан стават много неприятно мръсни. Също така се разнася и по лицето, по дрехи. С белия сигурно е същото, просто не си личи. 😄Но той определено иска доста разнасяне. На чиста коса е лесно.

Добра идея с бебешката пудра, дайте отзиви като пробвате.

# 212
Пробвала съм това с пудрата. При мен не работи, но пък главата ми мирише на бебешко дупе после. 😄

# 213
Аз проблем с бял сух шампоан нямам.Просто установих, че
косата трябва да е на 100% суха.Пръскам, изчаквам малко и разресвам хубаво.С това се приключва.

# 214
Благодаря за мненията ви, ще разгледам други продукти за обем Simple Smile В момента ползвам шампоана, балсама и коприната на Биосилк. Косата ми става много мекичка, блестяща, хидратирана, но е без никакъв обем. Явно ще заложа на тупирането на косата за сега и ще се върна към шампоаните за обем Simple Smile

# 215
На мен всички шампоани за обем, които съм ползвала до сега, са ми правили косата безформена, като суха и изтощена, все едно съм спала и съм я смачкала.. А в корена много сплескана. Това са шампоани на сайос, дав, нивея, шаума,.. някакъв с билки по рецепта на някаква бабичка уж - 2 вида билкови нейни, от които косата беше трагедия. Вече шампоани за обем не ползвам. Придържам се към непретенциозни шампоани.

# 216
На мен всички шампоани за обем, които съм ползвала до сега, са ми правили косата безформена, като суха и изтощена, все едно съм спала и съм я смачкала.. А в корена много сплескана. Това са шампоани на сайос, дав, нивея, шаума,.. някакъв с билки по рецепта на някаква бабичка уж - 2 вида билкови нейни, от които косата беше трагедия. Вече шампоани за обем не ползвам. Придържам се към непретенциозни шампоани.
Сигурно ще ми се смееш, обаче аз от 20 г. се придържам към едно мое златно правило при избор на шампоан. В пубертета като борих пърхут и мазни корени, чичо ми  каза да си купувам само гъсти, прозрачни и гелообразни шампоани. Естествено, имала съм и слаби попадения, но пък всички отклонения досега от тази щуротия не ми измиват добре скалпа. Много харесвам шампоана за обем на Лореал проф. Опитай и с него. Иначе много ми липсва спрея на Вела, от години изчезна, но сега виждам, че в някои сайтове се намира. Ползвах го нонстоп, години наред и ставах като лъвица:

# 217
Щом искаш гъст, прозрачен и гелообразен шампоан, ти предлагам да пробваш този, от който аз не съм доволна на сайос за обем, в голяма синя туба. На мен ми пресушаваше косата и тя седеше безформена, но е такъв какъвто искаш, на вид.

# 218
Щом искаш гъст, прозрачен и гелообразен шампоан, ти предлагам да пробваш този, от който аз не съм доволна на сайос за обем, в голяма синя туба. На мен ми пресушаваше косата и тя седеше безформена, но е такъв какъвто искаш, на вид.
Той е вечно присъствие в банята, мъжът ми използва само мицеларните шампоани на Syoss. Аз лично се мия с него 1-2 пъти месечно, използвам като дълбокопочистващ. А ти от какво си доволна към момента? Все нещо трябва да ти действа малко по-добре.

# 219
Не разчитам на шампоан за обем да ми даде обем,а само като помощно средство, че да седи добре без особена намеса. Но не. Поддържам си нивея хеармилк, стара серия, за тънка коса. Не е предназначен за обем, просто не ми е засушаващ и лятото става за често миене. Именно и той ме отърва от пърхута, който не знайно от къде ми се появи, като нямах никаква промяна в храненето или козметичната рутина. Но беше упорит. Съмняваше ме фризьорски салон.. Както и да е. Пърхут нямам от 1 година и нещо.. И други шампоани съм ползвала и ползвам, даже и сапуни, но винаги си държа и нивеята.

# 220
  • Street of Dreams
Прозрачни шампоани и аз избягвам, на мен също не ми действат добре и пресушават.

Преди няколко месеца си купих няколко шампоана за обем - Вела Про, Метрикс и Тиджи. Не ми действат добре, както и балсамът без измиване за обем на Ревлон Про.

# 221
Прозрачни шампоани и аз избягвам, на мен също не ми действат добре и пресушават.

Преди няколко месеца си купих няколко шампоана за обем - Вела Про, Метрикс и Тиджи. Не ми действат добре, както и балсамът без измиване за обем на Ревлон Про.
Точно Вела и Матрикс от професионалните мислих да поръчам.Thinking

# 222
  • София
Момичета,препоръчайте преса за студентка, бюджетен вариант. Аз не ползвам и не зная какво тряба да се гледа при избора. Тя иска да е от тъничките. И термо защита,нещо дрогерийно.

# 223
Най-евтина преса, ако идеш в кауфланд. На марка брависимо, за 12 лева. Офертата е тази седмица. Гледах им брошура в интернет. Аз имам уреди за коса от там от евтините марки и си издържат в срок на гаранцията.

# 224
На мен шампоаните за обем ми действат много добре, не всички, разбира се Simple Smile Ползвали ли сте шампоанът на Joico за обем, някакви отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт