Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 403
  • 794
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте. Дъщеря ми скоро има рожден ден и партито в детската градина ще е на тематика еднорог. Много иска да й направя цветни кичури, ясно, че няма да е с боя, но гледах цветни тебешири за коса. Притеснявам се обаче, че цапат и ще си омаже чаршафите в градината. Има ли вариант, който трае ден-два и не цапа?

# 541
Здравейте. Дъщеря ми скоро има рожден ден и партито в детската градина ще е на тематика еднорог. Много иска да й направя цветни кичури, ясно, че няма да е с боя, но гледах цветни тебешири за коса. Притеснявам се обаче, че цапат и ще си омаже чаршафите в градината. Има ли вариант, който трае ден-два и не цапа?
В Лили се продават такива боички. Моя близка купи за дъщеря си от там, но вече втори месец кичурите не се отмиват.

# 542
Аз бих взела от тези кичури тип "диско въшки".

# 543
  • София
И аз бях за изкуствени кичури , но не позволяват в градината. Хелия, а цапат ли след като са направени? По дрехи, спално бельо?

# 544
И аз бях за изкуствени кичури , но не позволяват в градината. Хелия, а цапат ли след като са направени? По дрехи, спално бельо?
Не се е оплакала нещо да са изцапали. В Хиполенд мисля, че също би трябвало да има подобни боички.

# 545
Едната ми племенница е на 9г и си прави цветни кичури със степчета, плодовите сокчета за разтваряне. Не цапат, пада след 2-3 измивания.Преди си правеше с тези цветни "тебешири" ако така се казват,аз съм й взимала от Джъмбо но нещо не беше доволна.

# 546
  • София
При моята дъщеря тебеширите цапат.

# 547
Момичета до 50 долара каква преса за изправяне мога да си взема? Има ли нещо хубаво? Моята преса вече е за смяна, а понятие си нямам от тях и избора е безкраен Simple Smile
По телевизията върви реклама за преса Ремингтон с цена малко под 100лв. Не запомних за кой магазин точно,май технополис или техномаркет,повтарят я често. Пресата е добра според отзиви ,които съм чела,аз не ползвам .

# 548
  • София
Едната ми племенница е на 9г и си прави цветни кичури със степчета, плодовите сокчета за разтваряне. Не цапат, пада след 2-3 измивания.Преди си правеше с тези цветни "тебешири" ако така се казват,аз съм й взимала от Джъмбо но нещо не беше доволна.
Кажи какви степчета ползва.Щото и ние правихме на щерката косата със степче(долнаната част).След един месец на море цвета още стоеше.Махнахме го с отрязване на оцветената коса.Боята пада по-бързо от това степче.

# 549
Питах сега майка й но не помнела марка от малък хранителен квартален магазин ги е взимала лятото. Сега заради училище не се прави.

# 550
И как точно се прави? Разтваряш във вода и топиш косата?

# 551
Степчето наистина няма махане, а и не стои особено красиво. Аз не бих рискувала

# 552
  • София
И как точно се прави? Разтваряш във вода и топиш косата?
Да.Ако е за долната часта на косата вързва се на опашка до където искаш да оцветиш.Има доста клипчета как се прави.
Кичури не сме правили,но предполагам трябва да се увие с фолио след потапянето(да не се оцвети другата коса).

# 553
  • Street of Dreams
Жестоко ми се заплете косата! Свалих донъта и ластика и влязох да се къпя, още тогава ми се стори на топка. Сега не мога да я разплета - не знам какво става,някой ластик ли е останал вътре? Пробвах с балсам, крем за коса, спрей за коса, кокосово масло и сега съм с най-тежката маска, която имам! Нищо не помага, помощ...

# 554
Момичета до 50 долара каква преса за изправяне мога да си взема? Има ли нещо хубаво? Моята преса вече е за смяна, а понятие си нямам от тях и избора е безкраен Simple Smile
По телевизията върви реклама за преса Ремингтон с цена малко под 100лв. Не запомних за кой магазин точно,май технополис или техномаркет,повтарят я често. Пресата е добра според отзиви ,които съм чела,аз не ползвам .
Благодаря, но не съм в България и ми трябва името на модела за да я видя Simple Smile Ако видиш пак рекламата запиши го, ако е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт