Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 406
  • 794
  •   1
Отговори
# 555
Жестоко ми се заплете косата! Свалих донъта и ластика и влязох да се къпя, още тогава ми се стори на топка. Сега не мога да я разплета - не знам какво става,някой ластик ли е останал вътре? Пробвах с балсам, крем за коса, спрей за коса, кокосово масло и сега съм с най-тежката маска, която имам! Нищо не помага, помощ...

Опитай косъм по косъм да дърпаш, много нежно и не мажи повече неща. Търпение и наистина косъм по косъм с ръце, не с гребен или четка. Съчувствам ти! :Д

# 556
  • Марс
Спрей за разплитане? При мен ужасно помага.

# 557
  • Някъде там
Ondine, оправи ли се косата.
На малката ми дъщеря и се запита зверски косата.
Оправям я със спрей за разплитане на Бочко.
Искам да споделя с вас, че от много време насам си харесвам косата.
Не мисля за боядисване, имам прилична гъстота, нови растежи.
Не мога да повярвам, че нищо не искам да правя с тази моя коса. Grinning

# 558
  • Враца
Някой дали може да ме ориентира какъв точно е цветът на косата?
Скрит текст:

# 559
  • Street of Dreams
Никакъв шанс, момичета...Сякаш някаква магия е станало - никога не ми се е случвало нещо дори подобно. Бял сложила само мъничко лак, но на долните коси, за да не падат. Моята коса е гладка и с малко балсам или маска няма заплитане. Абсолютно не разбирам какво стана.
Утре имам час за фризьор, явно ще трябва да се реже късо. Примирих се, защото имам други проблеми, хахаха. Нямам време дори да си мисля прическа.
И без това една "джаста-праста" приятелка дойде да "ме спасява" и мисля, че сериозно я накъса...

Сноу, Искрица, благодаря!

# 560
  • Street of Dreams
Пак съм аз. Отрязахме косата. Така и не разбрахме какво се е заплело вътре, фризьорката и тя в шок.
Въобще не бях мислила за прическа, в 2 минутен разговор решихме, че ще е асиметричен боб. Оказа се, че разбираме нещо съвсем различно под този термин, или пък така се прави тази прическа? Предполагам първото, защото първоначално ми беше оставила косата по-дълга и слизаща надолу и от късата страна, та трябваше да й казвам да скъсява. Отзад се видях едва на снимките, които направи. Общо взето много зле, можеше да се остави много повече коса, а не съвсем къса и равна отзад, и няколко прозрачно тънки кичура отпред-че ги и филира сериозно. Исках да реже настрани, но не знаех че трябва изрично да казвам. Абе ще я сменям, и без това ще сменям адреса.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 02:59 от OnDiNe_

# 561
Много странна работа с това заплитане. Моята дъщеря обича да ходи вързана на малка опашка,т.е. само отпред я връзвам,да не й пречи. Понякога,ако не я нареша на следващия ден,после няма разресване. Точно под малката опашка й става като гнездо. Рязала съм и аз. 😆
Доста късичко те е направила,но не е много зле. Само не знам дали ще стои така и след миене,или ще трябва да я оформяш всеки път. На мен това ми е голям кошмар,но за щастие вече ми порасна и само суша и с ръце издърпвам,добре става.
Аз взех координати на нова фризьорка,след празниците ще ходя да видим какво ще измислим. Че в момента е някаква никаква.

# 562
Добре изглеждаш на снимките! Хареса ми!

# 563
  • Марс
Коса - огледало. Прическата е хубава.

# 564
Страхотна прическа, харесва ми много.

# 565
Изглеждаш много добре с тази прическа, обаче… понеже от години съм с такива подобни прически, те са нелесни за оформяне в домашни условия. Твоята коса изглежда доста по-плътна и здрава от моята, която е фина, тънка и се подвива и може би ще успяваш, но аз лично никога не успявам да си оправя предната част на косата, когато е по-дълга от задната, особено пък с един по-дълъг кичур. А и ти казваш, че ти е филиран, което значи, че няма да е много плътен и по-трудно ще стои на едно място. Но много зависи каква ти е косата наистина, ако по принцип ти е права и не се начупва, може и да се получат нещата.
Виж след като я измиеш, ако не се получава, единственият вариант е да я подкъсиш още там, където е филирания кичур.
И не се ядосвай, косата расте, а и понякога има нужда от почивка.
А и късите прически си имат своя чар. На теб ти отиват 🤗.

# 566
Не харесвам асиметрични пострижки. За мен красотата е симетричност.

# 567
  • Street of Dreams
В интерес на истината снощи си легнах веднага след баня, с мокра коса. Сутринта дори не я сресах, пръснах малко сух шампоан и я пооформих малко с пръсти, като я загладих в долната част. Иначе бухва и главата ми изглежда широка, с този дълъг врат. Всъщност заради него сигурно ми отиват къси прически - в гръб приличам на Дейзи Бюканън.Grinning
Благодаря много за милите думи. Поолекна ми.

ПС запазих странната, оплетена топка коса да ви я покажа, но реших че е грозно

# 568
  • Някъде там
Ondin,прическата е добре оформена в предната част.Имаш дълга лебедова шия и изглежда много добре.
Отзад обаче мисля,че ще имаш ядове когато косата израства.

# 569
OnDiNe_, отива ти новата прическа, но разбирам как се чувстваш. Да ти кажа - за коса нерви не си заслужава да се хабят. Важното е да имаш коса, от там нататък всичко друго е суета - косата расте, не е нещо, което веднъж объркано и вече край, няма оправяне. Освен това струва ли си човек да изкара цял един живот с еднаква скучна, но сигурна прическа? Аз съм човек, който много, ама много експериментира с косата си. Имала съм такива попадения, че ме е било срам да се покажа. Страдала съм и след време съм се чудила на акъла си - за една прическа, толкова нерви. Имам хубава, силно чуплива коса, която с годините поизтъня доста. Винаги съм получавала комплименти за нея, но аз самата я мразех, беше бухнала, огромна. И така, докато не започна да капе с шепи. Тогава си казах - само да имам коса, все ми е тая как изглежда. Та така. 
Смятам, че прическата ти е свежа и различна,  ще порастне, вериятно ще трябва да ходиш често да я оформят, докато поизрастат етажите и се слеят с останалата част, но какво толкова. Blush

Общи условия

Активация на акаунт