Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 48 911
  • 794
  •   1
Отговори
# 645
Пепина , явно не знае 🤷♀ Била съм за Гинес според нея 😄 уж е стара фризьорка , не стара , но от години работи и доста дами от нашия град са доволни от нея . Не знам защо така се получи . Явно тя разчиташе на това , че имам кичури , които ще се покрият различно и ще стои като балеаж … и ще е лесно . Както и да е , мен ме издразни факта , че не си призна грешката като твърдеше , че така или иначе не можело без светлата боя . Не направих разправия , защото я познавам от години , работим в една и съща сграда . Сега не я виждам , защото съм в майчинство , но след време ще се срещаме ежедневно / не съм и редовна клиентка , преди ходих другаде / . Нали все пак и звъннах и ми направи още кичури , които не ми таксува . Тя си разбра грешката , просто се опита да я прикрие . И както казва Хикари , масово са нагли и нахални .
Поне си е покрила грешката Simple Smile
Ох, аз днес видях една мацка, с прическата която много искам.
И съм на много малко, от едно телефонно обаждане и коренна промяна:)

Имах предвид , че не си призна вината , но пък се опита да се поправи въпреки това . Не се получи особен резултат , защото след две боядисвания , отгоре кичури с крем за балеаж / не било супра/ , кичурите само изгоряха и черното опред не се скри , но важното е , че не ги таксува .
Каква прическа си харесала ? Simple Smile

# 646
Аз не си обяснявам как така отивате за руси кичури и в корена сте почти черно.
Това не следва ми да е най-елементарното нещо за постигане на теория от една фризьорка, да не объркаш тъмно с русо.
Странна работа. Защо така се получава?

# 647
По напред съм обяснила , но накратко - боядиса ме със светла боя цялата , аз реагирах , че не съм искала това и , за да се получи балеаж , боядиса корена с тъмна боя . Назад цвета стана хубав , но отпред пое много и стана почти черна . После се опита да маскира черното с руси кичури , но не стана , тъй като е доста и не може да ме изсветли цялата отпред .

# 648
  • BG-DE
Ако предните кичури преди потъмняването са били изсветлени то тъмния цвят бързо ще падне. Намажи ги със зехтин или кокосово масло, увий ги с фолио и ги загрей, ще свали доста цвят или пък с маската с вит.С.

# 649
  • В полите на Пирин планина
И с дълбоко почистващ шампоан става да се свали цвят от прясна боя или с шампоан против пърхот. Ако не стане с маската с вит. С.

# 650
Мазах два пъти с рициново масло , но не видях особена рязлика . Мия се с "head and shoulders“ , нали е за пърхот … споменах и за сваляне на звета още в първия ни разговор , тя ми обясни , че можело да избият други нюанси отдолу и по-добре да не рискувам . Те са къси косъмчета , но отпред като някоя черна кариочка 😁 вече няколко пъти ме питат , какво си се опитала да направиш с косата си … ще потърся информация за мяската с Вит. Ц , благодаря за насоките .

# 651
  • В полите на Пирин планина
Намачкват се дражета вит. С и се слагат в бебешки шампоан. Намазва се там, където искаш да свалиш боята. Стоиш половин час и отмиваш. Наистина може да избие рижаво, но поне няма да е черно...

# 652
  • BG-DE
Ако избие рижаво може да го тушираш с лилав балсам и само да допълня, че маската се слага на влажна коса.

# 653
Направо ми скрихте шапката, момичета! То маски, то туширане с лилави балсами Grin А тази маска как действа на нетретирана коса?

Аз трябваше вчера да си измия косата, но ме беше страх как ще ми стои на чупливата коса новата прическа и отложих за днес 😁 А и свеки е на гости и ще почне пак да повтаря колко по-добре ми е така, отколкото с права и съвсем ми се отщя. А съм сигурна, че ще искам да си грабна пресата. Може и да кача снимка после, ако се харесам 😁

# 654
Барбалена, аз не съм оптимист за каре и чуплива коса. За съжаление доста трудно се оформя такава коса в тази прическа, рядкост е да стои добре. Всеки ден трябва изправя или да се накъдря, начупва.
Аз съм била на дълъг боб, да друг вид прическа е и много по-дълга, не е токова късо, но беше кошмар не стоеше наникъде, трябваше всеки ден да изправям. Дано ти имаш друг опит, то зависи и от тежестта на косата, гъстота и структура. Та, сподели дали се е получило.
Аз се отказах от тази боя, намазах много малко, острових се от амоняк, нищо не стана, цвят няма, и не ми вдъхва доверие.
Та боята ще заминава в коша, а аз ще си ходя оранжева на НГ. Не смея да нансям нищо, явно ще трябва само при фризьор.
А от днес за утре няма къде. Корените са ми черни,ако сложа боя от магазина сигурно ще се получи разлика.
И не знам. Евентуално да освежа пак с шампоан - оцветител.

# 655
Барбалена твоята коса изглежда по-добре права, отколкото естествена. Подкрепям мис Бингли, че каре ще трябва или да се начупва, или изправя. Аз нося доста успешно каре, но до раменете и косата ми е почти къдрава, когато не се старая да се накъдри става сама с ефект на вълни. Но това си е чист късмет и работи само на една определена дължина. Извън нея е или триъгълна, или гръмнл бойлер, а да я изправя е абсурд, защото макар и не много къдрава е страшен дамаджан за оформяне. То аз и затова я нося по-къдрава, по-лесно ми е.

# 656
Искаш да станеш по-тъмна ли?
Тази боя е 6-ца, ти ако си 7-ца в момента ище станеш по-тъмна, търси 7 с червен оттенък, например 7.64

# 657
Искаш да станеш по-тъмна ли?
Тази боя е 6-ца, ти ако си 7-ца в момента ище станеш по-тъмна, търси 7 с червен оттенък, например 7.64
Принципно нямам против да стана по-тъмна, но да не е много тъмна. И ако не се харесам да не може да се отмие бързо,защото е с амоняк и не знам.
Някак не смея да рискувам.
Иначе да, 7 ца съм, 7,64 или нещо такова, две 7 ци смеси за да стане моя цвят.
А в корените е по-тъмно, краища по-светъл тон.
Много ми харесва цвета и сега, но е поизбледнял, отива към медно канелено и оранжево, стои ми странно с дрехите, не се възприемам, въпреки, че ми харесва.
Мисля, че за мен ще е подходяща по-тъмно червената гама.
Това ми е цвета отпреди две седмици, сега е оранжево - жълта на места повече, даже ме питат дали съм с нов цвят.
Знам, че с червеното е така, но искам да мога и в къщи да го поддържам. Бо нямаше 7 ци изобщо в Лили, никакъв избор откъм червени цветове.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 14:26 от Caroline_Bingley

# 658
От този продукт има ли смисъл и може ли да се очаква нещо хубаво? Купих го, беше намален на 3 лева.

# 659
този цвят от снимката е хубав. Оранжевото сигурно също е хубаво, може да не си свикнала. Не гледай дрехите, не търси дрехите да ти отиват на оранжевото, то ще се откроява, пак е хубаво.
Не потъмнявай цвета към 6, опитай с матиране - малко червена боя 7ца и оксидант 3%, постой малко  10 мин и измий, пробвай първо на някой кичур.

Общи условия

Активация на акаунт