Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 48 916
  • 794
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, идвам да кажа, че новата прическа на първо четене е чудесна. От вчера насам си ходя така с пусната коса. Като беше по-дълга я връзвах, защото не понасям като я усетя по врата, а с вързана коса съм ужас Grinning

Остава сега наистина да стои добре и на чуплива коса Hug

# 631
  • София
Мери, отиди някъде да ти я оправят. Три седмици са нормално време между боядисванията.

# 632
Преди да режеш изгорялото пробвай с хиалуронова киселина да мажеш проблемните кичури, доста бързо дава ефект.

# 633
Благодаря за съветите , момичета . Явно ще трябва да я третирам още веднъж . Уж боята била безамонячна , а интересно как си впи така в бебешките коси . Предполагам се дължи на това , че са нови . Имах силен косопад след раждането и тази коса порасна след него . Ако падаше, да чякам , ама и не пада … Ще потърся продукт с хиалуронова киселина , до сега не съм пробвала . А за здравината и косопада с две ръце препоръчвам витамините за коса и нокти на Допелхерц , евтини , но с бързо действие . Благодарение на тях си спасих косата и след двете раждания .

# 634
какво наричаш бебешки коси?

# 635
какво наричаш бебешки коси?
Късите косички по периферията на скалпа, по линията на косата.

# 636
Фризьорката ти знае, че на 'бебешки'  Simple Smile косъм с естествен пигмент боята хваща различно от на побелял косъм или на боядисана с друг цвят/балеаж пък съвсем.
За пръв път чувам някой да сгреши боята по невнимание. Но,  клиентката иска балеаж, а ти я боядисаш цялата...
Всякакви по-нататъшни корекции трябва да са за нейна сметка. Трябва и да ти се извини.

На всеки може да се случи, клиентът трябва да си казва още в салона, че не му харесва и да го оправят, докато се хареса, ако конкетният фризьор  не може, да викне колега.

В БГ питат ли накрая "Харесвате ли се?" (задължителен въпрос, подканващ и към бакшиш)

# 637
  • Марс
Някои са откровено нагли и като сгрешат, даже ти се карат, и искат ти да си поемеш разходите. За това още издирвам моя фризьор....все попадам на едни..., а косата ми е особена, бавнорастяща, чуплива и тънка. Една греша и стои с години.

# 638
Пепина , явно не знае 🤷♀ Била съм за Гинес според нея 😄 уж е стара фризьорка , не стара , но от години работи и доста дами от нашия град са доволни от нея . Не знам защо така се получи . Явно тя разчиташе на това , че имам кичури , които ще се покрият различно и ще стои като балеаж … и ще е лесно . Както и да е , мен ме издразни факта , че не си призна грешката като твърдеше , че така или иначе не можело без светлата боя . Не направих разправия , защото я познавам от години , работим в една и съща сграда . Сега не я виждам , защото съм в майчинство , но след време ще се срещаме ежедневно / не съм и редовна клиентка , преди ходих другаде / . Нали все пак и звъннах и ми направи още кичури , които не ми таксува . Тя си разбра грешката , просто се опита да я прикрие . И както казва Хикари , масово са нагли и нахални .

# 639
Момичета, взех някаква боя да си освежа цвета, че няма кой да ме вземе на връх НГ, а оранжева не ми се ходи.
Нооо...на опкавката пише рубинено червено, цвета е като моя, но отгоре пише level 3.
А аз съм изсветлена до7 ца.
И сега не смея да я нанеса да не потъмня съвсем основния цвят.
Та идеята ми е, може ли някак да нанеса малко количество само на един кичур да пробвам какъв цвят ще стане и после да си я доизползвам утре ще й стане ли нещо на боята?
Направо и аз не знам защо я взех ами не си изчаках след празниците.
Поне ако не се развали да я използва мама.

# 640
Бивша колежка на майка ми си съхраняваше готовата боя. Забъркваше сместа, боядисваше цялата коса с нея, а остатъка прибираше в хладилника, за да си освежи корените след около 20 дни. Твърдеше, че никога не е имала проблем с боята след такъв дълъг престой. 

*Мери*, твоята ситуация с кичурите е подобна на моята, заради която си потъмних косата, с тази разлика, че моето преобразяване се оказа много по-добро от първоначално търсения цвят Grinning Grinning

# 641
  • Някъде там
Пепина , явно не знае 🤷♀ Била съм за Гинес според нея 😄 уж е стара фризьорка , не стара , но от години работи и доста дами от нашия град са доволни от нея . Не знам защо така се получи . Явно тя разчиташе на това , че имам кичури , които ще се покрият различно и ще стои като балеаж … и ще е лесно . Както и да е , мен ме издразни факта , че не си призна грешката като твърдеше , че така или иначе не можело без светлата боя . Не направих разправия , защото я познавам от години , работим в една и съща сграда . Сега не я виждам , защото съм в майчинство , но след време ще се срещаме ежедневно / не съм и редовна клиентка , преди ходих другаде / . Нали все пак и звъннах и ми направи още кичури , които не ми таксува . Тя си разбра грешката , просто се опита да я прикрие . И както казва Хикари , масово са нагли и нахални .
Поне си е покрила грешката Simple Smile
Ох, аз днес видях една мацка, с прическата която много искам.
И съм на много малко, от едно телефонно обаждане и коренна промяна:)

# 642
  • BG-DE
Момичета, взех някаква боя да си освежа цвета, че няма кой да ме вземе на връх НГ, а оранжева не ми се ходи.
Нооо...на опкавката пише рубинено червено, цвета е като моя, но отгоре пише level 3.
А аз съм изсветлена до7 ца.
И сега не смея да я нанеса да не потъмня съвсем основния цвят.
Та идеята ми е, може ли някак да нанеса малко количество само на един кичур да пробвам какъв цвят ще стане и после да си я доизползвам утре ще й стане ли нещо на боята?
Направо и аз не знам защо я взех ами не си изчаках след празниците.
Поне ако не се развали да я използва мама.
Ниво 3 обикновено означава, че боята е за трайно оцветяване, а не е полуперманентна. Ако ще пробваш първо само на един кичур не е необходимо да смесваш цялата боя, а по 2-3 мл ще са достатъчни, не е хубаво да я оставиш да седи повече от час смесена, резултатът после може да е непредсказуем. Кой номер е самата боя?

# 643
  • Street of Dreams
Точно така, level 3 е перманентна боя.

# 644
Това е боята U68 ruby red

Не знаех, че това означава. Научих нещо ново.  Да, трайна боя е.

Няма да я ползвам цялата ще смеся няколко капки от боята и от окислителя и ще нанеса с ръкавица на един вътрешен кичур. И да видим какво ще стане.
Цвета е реално като моя, но нали знате, че на картинка не може да се вярва.
А половин час я избирах в Лили.
Благодаря ви за разясненията. Значи не съм се прецакала толкова ввроятно да е 6 ца.
След малко ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт