Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 48 776
  • 794
  •   1
Отговори
# 735
Lorinda, кои номера и на коя боя смесваш?Какъв цвят става?В какво съотношения ги забъркваш?

Schwarzkopf Essensity , безамонячна професионална, фитолипидна технология. Със богат на масла оксидант 5.5 процента. В съотношение 1:1.
Доста добре покрива боята. Смесвам чиста петица/ която ми е доста тъмна/ и чиста шестица.

# 736
Lorinda, кои номера и на коя боя смесваш?Какъв цвят става?В какво съотношения ги забъркваш?

Schwarzkopf Essensity , безамонячна професионална, фитолипидна технология. Със богат на масла оксидант 5.5 процента. В съотношение 1:1.
Доста добре покрива боята. Смесвам чиста петица/ която ми е доста тъмна/ и чиста шестица.

Как ти е косата след нея?
Четох много добри отзиви, че става и за проблемен скалп. Ако смеся 5.0 и 4.0 дали ще стане хубав цвят?

# 737
И покрива добре бяла коса? А откъде я купуваш?

# 738
Стават хубави плътни цветове, без да дразни скалпа. Не изсушава косата и има хубава покривност.
При смесването на 5.0 и 6.0 от боята с превес на петицата и около 35 мин. престой ми се получи доста тъмничко.

От нотино поръчвам, покрива белите коси перфектно.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 17:56 от Lorinda

# 739
Боята е от Нотино.
Има линк по-горе в поста.

# 740
На фризьор съм утре. Ще се подстригваме с дъщерята. Стискайте палци. Намерих фризьорка, дано е свясна и поправи пораженията.

# 741
Успех Злодеида, стискам палци!
Тъжно е до къде стигнахме, ходене при фризьор за някои е направо като ходене на зъболекар. Интернета е наводнен от уроци за това как сами да си поддържаме косата, принудени от разни творци и безумни цени.
Ако си намерите добър фризьор го дръжте здраво и не ходете другаде дори за нещо дребно, че...

# 742
Лошото е, че като им станеш редовен клиент и започват да не се стараят изобщо. И моята отначало беше добре, докато не минаха няколко години и не започва да ме прекарва все на бързо.

# 743
Лошото е, че като им станеш редовен клиент и започват да не се стараят изобщо. И моята отначало беше добре, докато не минаха няколко години и не започва да ме прекарва все на бързо.
Абсолютно съм съгласна с това, че фризьорите работят по един начин в началото и после не само започват да претупват, но и драстично си покачват цените на услугите. В последните години попадам все на такива, които си отварят собствен салон. Първата една година всичко е супер и после качество на услугите спада драстично.

# 744
Моята фризьорка вече взима по 60 лв за измиване, подстригване и оформяне... Като почнах да ходя при нея, взимаше 34 лв 😁 Беше отдавна де. За мен това е скъпо, но понеже ходя рядко, съм ги прежалила тези пари. Шегувам се, че мъжът ми дава повече пари за фризьор на годишна база от мен, защото ходи на 2-3-4 седмици веднъж и му взимат 12 лв. Там ходят предимно пенсионери и не е някакъв лукс. Беше ходил в Барбър шоп май беше веднъж, но не му е било комфортно в тая "кифленска" атмосфера. Освен това беше оставил нещо от сорта на 30-35 лв Smiley Та, сега си ходи при бабата и е доволен. А аз за боя и кичури направо ме е страх да питам колко взима моята фризьорка Sunglasses

# 745
Навсякъде е така. И не разбирам защо.
А и има и някои, които много са си повярвали.
При нас е градче от селски тип, да не ви казвам, че всеки втори е фризьор. Цените са ниски, смешни направо. Но малцина са в час, умеят да подстригват наистина добре. За цветове да не го говорим.
Подстрижка е от 4 до 7 лв.
Боя от 8 до 25 лв, според дължината спряхна боя, кичури и балеаж вече вървят по 70,80 лва, известляване 80-100, но тия последните само една единствена ги може читаво. Прически официални почват от 50 лв. Сешоар 8-15 лв. Това са средни цени.
 Аз нали ви казах, че последно се подстригах+сешоар за 5 лв😃перфектно и май там ще ходя вече.

Аз си ходех при една. Най-добрата и всички при нея се обучаваха повечето.
Към днешна дата си работи когато си иска, вясва се понякога в салона, претупваше много, като имаше много клиенти.
Има една много добра в града на мъжа ми, млада,много се разви.
Тя само се чуди какво още да ти направи за да ти вземе още пари.
Аз искам хубави, леки етажи. Ами няма кой да ми ги направи.
Последно намерих също една, от която съм доволна, тя взе, че излезе в майчинство с второ.

# 746
  • София
Леле, Барбалена сериозни цени! Тук в Барбърите вземат по 12лв за мъжко подстригване, в кварталните са по 5лв.

Моята ме боядисва за 40лв, ако има и подстригване +10лв..

Каролин, на мен ми харесва косата ти, обмисли хубаво промяната към по тъмно.

Аз само ви чета, че такъв косопад ме е погнал. Зверски! Реве ми се! Мажа един Алпецин, ама тоя път нещо ме ми действа.

# 747
При моята фризьорка  оставям 70 лв. за подстригване с измиване и сешоар на средно дълга коса в малък град.
Обмислям ботокс на косата, когато разполагам с повече свободно време, тъй като ме предупредиха да си предвидя 3 часа.
Ако някоя от вас е правила тази процедура, ще се радвам да сподели цена и дали е била доволна от постигнатия ефект.

# 748
Бау, стресирахте ме с цени... Аз давам 20 лв.  за подстригване с измиване и сешоар.... Областен град.

# 749
  • Някъде там
Живея в Плевен.
Тук цените също варират. Боядисването в зависимост от салоните варира.
Започват от 30 и стигат до 300 и на горе.
Зависи и от процедурата.
За моята коса която е един цвят плащам от 50 до 100 макс(зависи дали искам терапия и подстригване)
Подстригването ми е 20 лв, само за връхчета.
За февруари имам час за боя, но може да го изместим и по раничко. Ще правя като моя си цвят, само, че този път ще добавим повече сиви пигменти, за да добием по пепепелен и студен цвят.
Елена, миналата година имах зверски косопад.
В момента съм на втора бутилка Меди спрей Нуминокс. Имам много нови косички, като таралеж съм и околните го забелязват също.Спрея спира и косопад, поне при мен.

Общи условия

Активация на акаунт