Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 336
  • 794
  •   1
Отговори
# 270
Една мъжка прическа с много цвят, чудя се мъжете защо не се боядисват много, много, при тях поне отърваването от цвета   е по-бързо и лесно.

Скрит текст:

# 271
Пепина, ти нали си фриэьор до колкото прочетох по-напред в темата? Нормално е да се кефиш на откачени прически, сигурно си представяш и как би ги направила ти, до някъде си е афинитет. :Д Аэ като видя мъж с такава кошница, ми иэплуват предраэсъдъци. 😄

# 272
Остави предразсъдъци, ами чисто социално тази прическа не е приложима за мъж, който работи в офис, социална среда, срещи с клиенти и прочие и е на длъжност и цели респект и уважение.
За разни инфлуенсърчета и ученици бива да се мацотят така :д
Не харесвам и като цяло боядисващи се мъже. Може би съм пристрастна Simple Smile

# 273
а жена с червена коса може в офис. Simple Smile
Просто сме свикнали, че червеното е само за жени. Може би, ако мъжете започнат да ходят масово така, в един момент да започнем да го приемаме, че даже да ни хареса.
Както и момичета да ходят с побелели коси. Просто мода.
Една моя приятелка боядиса сина си  в 7 клас с малко оранжево, сякаш трудно ми беше да го приема, когато го видях за първи път, но после свикнах.

@snowwhite12, не работя професионално като фризьор, изкарала съм само сертификат

# 274
Ох това иэкаэване ми е такъв trigger...Ще се въэдържа. Grinning Няма да споря, само ще кажа, че ако всички почнат да ходят така като тоя младеж, аэ мисля да мина на жени. 😄😄😄

# 275
Аз ще се връщам към червеното и другия месец отивам да ме правят в салон. И този път ще съм наистина червена. Не ярко, но хубаво червено. Като това, че може и по-свело. Чудя се дали да са кичури или цялата коса. Ще видим.

# 276
То значи утре ще бъде и приемливо мъжете и ноктите да си лакират, както ние жените 😁 и ще се счита за нормално. Навремето движех в компании, където момчетата ходеха със зелени коси, в други ден с червени коси.. Боядисваха се със спрейове за временен цвят. Ама това беше в десети клас, а аз вече одавна не съм.
Разбира се, че цвета на косата не определя човек що за стока е и не лепя определения на никого, но лично за мен за мъж над 33-34 години подобни цветове и прически ми изглеждат меко казано олигофренски Simple Smile

# 277
Каролин, много хубаво червено е това. Махагонесто май се води или се бъркам?

Аэ и в гимнаэията не съм харесвала такива алтернативни момчета, какво остава эа сега да ми се появи под формата на мъж 😄 Не, асоциацията ми е: неблагоприятна среда, эападналост. Дори и Еминем да е... Онэи ден с мъжа ми точно се шегувахме, ,,представи си дъщеря ни (бременна съм с момиченце) идва след 15-на години с татуиран по врата, пушач, с пиърсинги и/или эелена коса. 😄"
Аэ: "ще го иэгоня". Дано не се случи, да не дава Господ. 😄

# 278
сложих това, да раздвижим малко темата. Simple Smile
Бях помислила, че съм я изгубила и е излязла вече нова тема (автоматично не се обновява следенето)
Но пък тук само за женски прически говорим, трябва и за мъжки, пък да заповядат и мъже в темата, какво ще кажете?

# 279
  • Някъде там
Каролин, хубав цвят си споделила Heart Eyes.
Аз се наситих на боядисванията, живее ми се по простичко, без да мисля какъв цвят да правя.
Косата ми е натурална, не мисля скоро да го променям:)

# 280
Аз се наситих на боядисванията, живее ми се по простичко, без да мисля какъв цвят да правя.
Добре си решила. Аз все още не мога да стигна до това решение. То и няма как, белите коси се увеличават, имам 7, 8 вече и няма шанс да ходя така. Поне да е разнообразие.

# 281
  • Някъде там
Добре си решила. Аз все още не мога да стигна до това решение. То и няма как, белите коси се увеличават, имам 7, 8 вече и няма шанс да ходя така. Поне да е разнообразие.
Аз имам много бели коси, боядисвам само корени и на два - три месеца дължините.

# 282
Точно вие двете да спрете с боядисванията и експериментите хич не ми се вярва. Че нали темата ще умре без вас?!

# 283
Чудех се къде да питам и реших да е тук, понеже се отнася за коса.
Става въпрос за Tangle Teezer четките. В Makeup в момента са много намалени, няма другаде такива ниски цени.
Голямата дъщеря има, сега искам да взема на мен и на малката. Но толкова са евтини, че се зачудих дали не са някакви ментета?
https://makeup.bg/brand/101727/
Днес последно е намалението, не мисля че ще ги намеря на такива цени скоро, а и тук има най-голямо разнообразие.
Мислите ли, че наистина са оригинални?

# 284
Мис М, четките Tangle teezer в Нотино много често са дори и на по-ниски цени. Скоро вземах за 10.80 лв "tangle teezer original".

Общи условия

Активация на акаунт