Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 343
  • 794
  •   1
Отговори
# 285
Има една със зелено и лилаво, която я няма в Нотино, както и една Sherbet,  все с дръжки.

# 286
  • BG-DE
Този сайт Мейкъп често се споменава в темата за изпитани сайтове за парфюми, хората са доволни от него, парфюмите им били оригинални, така че сигурно и четките също са ОК.

# 287
Точно от този сайт е и моята четка, ползвам я повече от 6 месеца вече и нямам забележки.

# 288
Аз започмах да се реша само с дървен гребен.

# 289
Аз започмах да се реша само с дървен гребен.

И аз така от около година и забелязвам, че косата ми, която винаги е цъфтяла спря да цъфти. Пак е тънка и мека, но цъфтежи нямам. Чудех му се на тангъла, но се отказах да взимам.

# 290
  • София
Аз ползвах дървена четка поне от 2012 год., преди това не помня и съм доволна. Дават я като най-щадяща. И аз много им се чудех на Tangle teezer, обаче исках да ги пробвам и си взех от Нотино- tangle teezer original и още една която мисля, че си беше някаква си тяхна четка. От втората съм по-доволна. Ето тази
Скрит текст:
Но като цяло ми е все още странно с тях и ги ползвам от време на време. Добре разресват, но не знам.. не съм сигулрна и колко щадящи са за косата, макар и доста препоръчвани. Малко ми е стряскащ още звука при ресане Grinning сякаш се чува накъсване на косата, не знам де, мои си разсъждения.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 08:03 от LoLo30

# 291
Аз не харесвам Тенгъл за моята коса. Но много за детето. За мен ползвам brave  new hair четката,която беше в комплекта към бонбонената терапия. От нея и от дървен гребен съм най-доволна.

# 292
  • в сърцата на децата <3
Привет! Някой ползва ли четка комбинация от дървени зъбци и глигански косми? Преди години имаше в ДМ, но сега са им едни отвратителни с чупещи се и съвсем тънички зъбчета, а косъмчетата "оплешивяха" за 2-3 месеца...

# 293
Последно си купих четка за коса с косми от глиган, ето тази- https://www.notino.bg/brushart/hair-chetka-za-kosa-s-kosmi-ot-gligan/p-16038752/ Към момента съм много доволна.

# 294
  • в сърцата на децата <3
А от колко време я ползваш? Дали падат бързо топченцата от бодличките?

# 295
Аз въобще не харесвам Тангъл Тийзър. Ще я ползвам само за път, защото е удобна и малка. Не се реша по-лесно с нея, скубе ме. От намалението в Златна рибка си взех тази четка на Филип Кингсли:

Доста по-лесно, безболезнено и бързо е разресването. Харесват ми топчетата на върха. За серуми и спрейчета за скалп, пък и масаж е перфектна. А дупките й позволяват оформяне със сешоар. Също търсен от мен плюс. Егати рекламата й направих, но е чудесна и мултифункционална.

# 296
А от колко време я ползваш? Дали падат бързо топченцата от бодличките?

Месец- два някъде.
Към момента си е като нова.

# 297
  • София
Откакто разбрах, че  ТТ разресва по-лесно, когато се ползва на тънката и част положението значително се подобри. Имам предвид захващайки четката да не решите с широката част по дължината на косъма, а да завъртите и да решите с по-тънката такава. Разресва и разплита в пъти по-бързо. Не знам дали изобщо някой ме разбра Joy. С други думи, не като на снимката Simple Smile, а на обратно

# 298
  • Street of Dreams
Toeст да се вържи вертикално?

Идвам с нужда от съвет за подарък на момиче с дълга коса, която силно се омазнява в корените. Мисля че има и друг проблем, който лекува с Дюкре, но не пречи отгоре да се сложи друга серия. Коя бихте взели?

# 299
  • София
Toeст да се вържи вертикално?
Да, по посока на косъма.

Общи условия

Активация на акаунт