Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 357
  • 794
  •   1
Отговори
# 345
На Искрица спрея Blush

# 346
  • София
Искрица,ще споделиш ли какво си пила за косопада и има ли резултат.Мисля превантивно да пия нещо,че и аз на скоро изкарах тази гад.

# 347
На мен за Ковид косопада нищо не ми помогна... Може би единствено пръскането с отвара от корен от коприва го намаляваше в известна степен,  но и аз загубих половината си коса. Добре, че имам много.  И добре, че спря да пада. Имам и аз бебешки коси, дано се посгъсти пак...

# 348
  • Street of Dreams
На мен за Ковид косопада нищо не ми помогна... Може би единствено пръскането с отвара от корен от коприва го намаляваше в известна степен,  но и аз загубих половината си коса. Добре, че имам много.  И добре, че спря да пада. Имам и аз бебешки коси, дано се посгъсти пак...
Кога започна при теб?

# 349
Нямам спомен, честно казано... Поне месец след това, сякаш. Макар, че на мен и преди това ми падаше косата, но след ковид-а направо беше брутално.

# 350
Элодеида, не го намираш, эащото името е Mediceuticals Cellagen. Напиши това + элатна рибка и ще ти иэлеэе директно в онлайн магаэина им.

# 351
  • София
На мен пък мноооого ми се става блонди. За съжаление не мога да се доверя на никой фризьор 😩. Доверявала съм се и съм оставала без коса, накъсана, цъфтяща, суха и без никакви къдрици. Ако някой може да препоръча изпитан в София, ще съм благодарна.
Искам да стигна това 😎, за сега само си мечтая…

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 18:48 от Мишчица

# 352
Аз не бих рискувала, на примерните снимки това едва ли са естествени къдрокоски. Писала си че вече си минавала по този път и си си патила, според мен косата ти изглежда чудесно сега.

# 353
И аз не бих защото в момента търпя последствия от русо..

# 354
Иэрусяването ще ти скапе къдриците и вълните. Ще е огромен късмет и мнооого пари эа продукти, ако не се прецака формата им. На снимките сто процента са правени с маша (не, че няма такива естествени къдрици-напротив, но силно иэрусени с такива естествени къдрици-не). Не бих рискувала и ако да-само и единствено фриэьор, който полэва олаплекс при боядисване, а ти продължиш да го полэваш вкъщи. И цветът ти сега е супер, не се вкарвай в проблеми.

# 355
  • Далечният изток
Мишчица, не съсипвай тази прекрасна коса!
Много ти е добре в момента, и цветът, и видът.

# 356
МишцицеИмаш сърахотни чупки и коса с много хубав цвят. Не бих го пипала. Аз за такива вълни като твоите полагам страшни усилия да ги постигна без уреди, че косата ми е само чуплива.
Освен това твоите вълни са по-хубави от на другата снимка. Косата ми е като твоята дължина и гъстота и търся този ефект да постигна, да ми стоят вълните като твоите. Но не става и не става. Кажи, как си оформяш косата?
Бих вкарала само някой кичур, при добра фризьорка и с олаплекс.

# 357
  • Някъде там
Мишчица, имаш страхотна коса Heart Eyes. Не я пипай според мен. Цвета ти е перфектен.

# 358
И аз подкрепям мненията на другите. Страхотна ти е косата. 🥰
Вчера се сдобих с маша за къдрици. Още не съм я пробвала и не знам как и дали ще се справя с нея. Ето такава е:

# 359
  • София
Блгодаря ви за мненията момичета. Но познавайки се няма да се предам без бой. Не казвам, че ще го направя ударно, но определено гледам в посока постепенно изсветляване. Според вас на тази основа с 12% оксидант колко най-много може да се бутне цветът само с боя?

Общи условия

Активация на акаунт