Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 421
  • 794
  •   1
Отговори
# 570
Аааа, изпуснах снимката на Ондин.
Моля, моля, моля, много моля за лично съобщение да я видя.
Yum

# 571
Ондин, отива ти тази прическа. Харесвам такива къси коси само на коси като твоята-огледално лъскави, идеално прави и черни. Е, и някое много светло русо е супер за целта, но за русо по-добре е симетричен боб според мен 😃. Не е лошо направена, а и нали трябваше да спасите положението със заплитането. Ще порасне.

Аз не мисля, че липсата на експерименти в прическите е равно на скука. Хубавото си е хубаво, ако отива на човека. Кейт Мидълтън например не експериментира особено освен с някой нюанс на кестенявото, дължината и формата от години са класически и не се променят с повече от няколко см-обожавам стила й.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 09:44 от snowwhite12

# 572
И аз харесвам стилът на Кейт, но косата и е скучна, макар и разкошна. Летисия има много сполучлив къс боб и къдрав и прав, например.

# 573
И аз харесвам стилът на Кейт, но косата и е скучна, макар и разкошна. Летисия има много сполучлив къс боб и къдрав и прав, например.
Летисия коя? 😅
Е, за теб със сигурност е скучна, но не за всеки. 😉 По твоята логика скоро трябва да смениш боба, за да не стане скучен и той. :Д

# 574
  • В полите на Пирин планина
Не виждам нищо скучно в една красива коса, дори и да е в еднакъв стайлинг. Simple Smile

# 575
  • Street of Dreams
Аз пък разбрах Iseis и когато прочетох, че "не може човек все с една и съща прическа цял живот", вътрешно се чу едно "Ами да!". Просто ми светна от колко години съм все с този среден боб, понякога по-скосен, друг път почти прав, но все един и същ. Цветът също няма мърдане при мен, има наслоена толкова много боя върху руса коса, че най-много да я докарам до средно кафяво с много изтощаване. Обаче пък средно кафявото никак, ама никак не ми отива. Нося дължина между средата на врата и ключицата - защото по-дълга не може да стане - просто става ужасна. Ами да, омръзва. Нали наскоро ви питах за прическа, различна от боб на тази дължина...

Да ходиш с една и съща прическа е добре, само когато имаш уау коса. Така си представям Сноу - пищна грива със ситни къдрици. Ако аз можех да избирам каква коса да имам, щеше да е дълга, права и гъста, без път - да се обръща накъдето си искам. Такава коса ми е любима - женствена, естествена и небрежна.

Искрице, предполагам че заради израстването точно ме е подстригала равно отзад. Аз исках скосение над ухото, че стана много обемно там, но те се направи, че не ме чува. Наистина щеше да стане по-хубава прическа, но не знам с израсването как щеше да е. Въпреки всичко, като ми остане повече време, мисля да го направя при друга фризьорка. Ще видя първо как се оформя тази с времето.

Отивам да пращам снимки на Шарпи.

# 576
Летисия коя? 😅
Е, за теб със сигурност е скучна, но не за всеки. 😉 По твоята логика скоро трябва да смениш боба, за да не стане скучен и той. :Д
Не те разбрах. Какъв боб? Защо се заяждаш?

# 577
OnDiNe_, това което прави новата прическа хубава си ти. Финна, малко лице, добре облечена... трудно може да изглежда някоя прическа зле на теб. Лично аз в този случай бих си направила прав боб под ушите, според мен ще изглежда много по- младежко и свежо. Стоят много добре и като са накъдрени и леко рошави тези прически, не само прави.

# 578
  • София
Ондин, видях те, но нямах време. Много, много ми харесваш. Свежо, стилно, изобщо топ от всякъде.

Ако имам такава коса няма да я пипам цял живот.

Но с моята скучна, тънка и побеляла коса ми е кеф да експериментирам. Надявам се все пак един ден да открия 'моята' прическа.

# 579
Летисия коя? 😅
Не те разбрах. Какъв боб? Защо се заяждаш?

Отговорих ти просто с директността, с която ти се изказа за вечната скучна прическа. Според мен и малко си противоречиш. Прическата боб не е по условие лишена от скука в сравнение с bombshell blowout-a на Кейт Мидълтън. По твоята логика всяка прическа е скучна, ако не се сменя редовно и радикално. Това аз намирам за пресилено. Не се заяждам. Joy

Ондин, благодаря ти за комплимента. С горното си обяснение също исках да подчертая, че ако ти отива боб или каквото и да е друго като цвят, дължина и форма, няма лошо да си го поддържаш. Аз лично никога не бих го намерила за скучно, дори харесвам жени с характерна за тях прическа, която отразява личния им стил ине се променя много през годините, защото им пасва перфектно, нещо като парфюм-подпис. Преди си била със симетричен боб, сега с малко по-разчупен боб, нищо фрапантно, но и в никакъв случай скучно.

# 580
Това да изглеждаш винаги по един и същ начин е много удачен анти- ейджинг метод.

# 581
  • Някъде там
И според мен, няма нищо скучно в това да си с една и съща прическа и цвят.
С годините разбирам, че няма нищо по хубаво от естествен цвят коса и сега ме е яд, че съм се боядисвала, и съм експериментирала толкова много. Сега искам един цвят и да си го поддържам, но побелявам много Sad. Ще се наложи да го сменям най - вероятно, а не ми се иска.

# 582
Нямам предвид точно определена прическа, а една и съща цял живот. Скучно е, което не означава грозно. Бъркате понятията. Съжалявам изобщо, че направих коментар, за 18 години писане в тоя форум как не се научих, че няма начин да споделиш мнение без да се появи някой да ти обясни колко си в грешка и нищо не разбираш, ама така напоително да те накълве за различното мнение. Жалко, защото различните мнения и вкусове са това, което прави живота красив и шарен. Зрелостта на човек си личи точно по способността да приема чуждото мнение.

Весели празници!

# 583
Напоително кълване не видях никъде, освен може би в последния ти пост, Исеис. Това е форум и като споделяш мнението си толкова категорично, е нормално да предизвикаш поле за дискусия или да подтикнеш и други да споделят противоположното си мнение. Което е и абсолютно ок за един форум... 😄 На другото му се вика блог.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 09:38 от snowwhite12

# 584
И според мен, няма нищо скучно в това да си с една и съща прическа и цвят.
С годините разбирам, че няма нищо по хубаво от естествен цвят коса и сега ме е яд, че съм се боядисвала, и съм експериментирала толкова много. Сега искам един цвят и да си го поддържам, но побелявам много Sad. Ще се наложи да го сменям най - вероятно, а не ми се иска.

Така е. Убеждавам се и аз.  Даже завиждам на жените, които цял  живот си стоят с техния цвят и дълга коса и не си я пипат. Моите най-близки приятелки всичките са такива. Нито прически си правят нито цветове сменят, даже доскоро и боя не.  Само подкъсяват понякога
Както станат така излизат.
Аз даже ми щукна пак да се потъмня и да я оставя, да пръскам в корените спрей на 5 те бели косъма и толкоз.
След няма и 2 седмици аз цвят нямам(оранжево-кафява съм), а слагах и оцветител, 2 измивания и чао😃 Няма да го бъде туй черввното. Тя косата ще ми се скапе съвсем, на 2 седмици абсурд да боядисвам.
Не, че е лошо оранжевото, но не ми харесва, като измита чиния съм в лице. Ни дрехуи, ни грим, абе обеците не ми стоят по същия начин😃
Липсва ми и дългата коса. Като се сетя, че моята естествената е като от снимката наЕлена, и ми става лошо.
Една фризьорка наскоро ми каза така-"и вие ще дойдете на нашето, ще си искате естествения цвят, но вече няма да може да не се боядисвате и ще трябва ".
Това по повод, че имам 5 бели косъма (а доскоро и нямах) и въпреки това  от 9 клас се боядисвм.
Та, май ще отивам към по-тъмно червеното(а после и директно към 3 ката), че и без това вече съм с 2 см корен.

Общи условия

Активация на акаунт