Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 423
  • 794
  •   1
Отговори
# 585
Като ви чета се радвам, че до 40г не съм се боядисвала, а после заради беши коси започнах.Но пак моя цвят.
Иначе косата съм я подстригвала и носила как ли не Simple Smile

# 586
И аз не се боядисвах до към 39. И сега цветът си е моя, но имам тук-там кичури. За дължината и прическите съм била от много късо до много дълго.

# 587
И аз бих искала да експериментирам с дължина и прически,но няма как да стане с финната и къдрава коса на главата ми.🙃 Като стане по дълга стои разхвъчана и тънка. Така,че вариянта за мен е по къса коса. Термичната обработка е по малко а и косата стои по плътна. За цветове също не ми се рискува за да не я досъсипя и боята е около моя цвят колкото да прикрия белите коси. Консервативна работа. 🙃 С косата експерименти няма,но виж продукти за коса съм се затрупала какви ли не,чак на моменти се чувствам като манячка. Ама си имам оправдание де косата иска грижи и разнообразие на продуктите.
Весели празници момичета и страхотни коси и прически пожелавам ❤️

# 588
  • Street of Dreams
Гледахте ли Squid game?
Севернокореанката според мен е от тези жени, на които повече им отива къса коса и ги прави уникални.

ПС и тя е с много дълга шия.

# 589
  • София
Aз не мога да кажа и за секунда, че съжалявам за промените, които съм правила. Преди години имах една такава ощипана, мазна и гадна коса, а сега редовно получавам комплименти за косата си. "Играя" си с нея както сметна за добре, цветове, форми. Не съм от жените с късмет с природно красива коса.

# 590
Някой дали може да ме ориентира какъв точно е цветът на косата?
Скрит текст:

# 591
Някой дали може да ме ориентира какъв точно е цветът на косата?
Скрит текст:
7.31 златно пепеляв (сив)блонд, капучино
Скрит текст:

# 592
Момичета,
Кажете шампоан за себореен дерматит?

# 593
Витамичне, ако искаш опитай на Билка против себорея. На мен ми влияе страхотно на скалпа, на пук на слъпите шампоани, които пробвах преди това. Аз нямам себорея де, но много чувствителен скалп.

# 594
На Билка всичко за коса и кожа е хубаво Heart няма друга българска марка, която да харесвам толкова много.

# 595
Благодаря, Алечка, Линорфина.

Ще взема на ММ. Вчера като се засърбя, ужас някакъв, скалпът му стана червен, снежинки падаха на парцали. Намазах го с гел от алое и докато мажех видях още огромно количество люспи, които още не бяха тръгнали да падат.
Аз предполагам, че е себореен дерматит, не е потвърдено, но ще му взема такъв шампоан, пък да видим.

Подобрение има от турски Зептинон, но шишенцето е малко, а скоро не мисля, че ще мога да купя друг такъв. Интересното е, че от Меди Биокленз няма добър ефект, а уж има (някои от) същите съставки (и основната - цинк пиритион), отделно е медицински, с грижа към скалпа и т.н.

# 596
Момичета,
Кажете шампоан за себореен дерматит?

Ох, какво ли не съм опитвала вече 15 години. В момента нищо не ми действа и съм се видяла чудо.
Най-доброто е Келуал ДС на Дюкре. Но смениха формулата и вече не ми действа.
По дерматолози ходих, какво ли не съм пробвала от мед. козметика, няма оправяне, всичко е временно.
В момента експериментирам със флорална вода от Салвия на бг марка.
Медикет Плюс и Медикет Иктамо са най-новото на пазара. И са много добри, опитай.
Доволна съм и от Юсерин за чувствителен скалп, Здраве шампоани, последно много ми хареса Селсън Блу, който е единствения такъв лечебен шампоан равещ и косата чудесна и много мека. Безсулфатни не ми действат, а напротив влошават положението.
Това са шампоаните, които редувам периодично, бо вече станах резистентна и нищо не ми помага.
 Последно бях на лекар преди няколко месеца и то един от най-добрите, но изписаните неща не ми помогнаха отново.
И вече не знам дали пак да ходя и къде и какво да купувам и да опитвам.

П. С.
Зептинон изхабих, 3,4 и опаковки от Турция не ми помогна, а много го хвалят. Не е лош, не дразни скалпа, но не решава проблема. Всичко е индивидуално де, пробвайте

# 597
Caroline_Bingley,
Благодаря ти за предложенията, имах спомен, че ти имаш доста опит в тази тема.

Селсун той ползва, тези 2 вида, без положителен резултат:

Аз едно време от Щатите вземах този вариант, и брат ми беше много доволен (докато не го забрави и не си изми косата с друго. Веднага се върна в изходно положение):

Ами със Зептинон имаше доста подобрение, но шишенцето е малко, и затова не ползва само него. :/

# 598
  • Някъде там
Свърши ми любимия керастаз и в момента нямам никакъв шампоан,колебая се кой да си взема.След малко ще излизам, ще отскоча до аптеката да си взема боя за корените,че блеснаха и то точно отпред.Избрах си 5 - ца на фито
.Покрай нея ще взема и един шампоан.

другия който съм избрала е златния Doori.
Имате ли отзиви за тези шампоани.

# 599
Преди години чичо ми ползваше само този шампоан против пърхут и себорея, тогава го купуваше от Щатите, но вече го има и в България.

Общи условия

Активация на акаунт