Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 874
  • 794
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде там
Честита прическа.
И с права коса ми харесваш.
Аз като цяло харесвам чупливи коси, (това е защото си нямам такава).
Обожавам и много правите Simple Smile
Харесвам добре поддържани прически Simple Smile

# 616
Здравейте , момичета . Радвам се , че намерих тази така полезна тема Simple Smile

Имам нужда от съвет . Преди почти 3 седмици бях на фризьор и косата ми е ужасна в момента . Бях с естествен цвят на руси кичури , но понеже вече имам бели коси над ушите , трябва да поддържам кичурите или да бъда с балеаж / иначе бих оставила моя си цвят / . Та , по грешка на фризьорката , вместо да направи балеаж , ме боядиса цялата в златист цвят . Когато го видях се учудих и тя разбра , че не е моето и ме боядиса с кестенява боя в корена , за да се опита да наподоби балеаж . Обаче от кестенявата боя , бебешките ми коси станаха почти черни , а назад кестенява … на места червенее , на места е рижава , тук там избиха русите кичури … все едно сама съм мазала каквото ми падне . Говорих с фризьорката , вкара ми още руси кичури уж да не се вижда отгоре разликата , но пак се вижда . Косата ми е много шарена , какви са вариантите ? Да отида другаде и пак да ме боядисат ли 🤷♀ Не е ли твърде скоро , или остава да си ходя така докато изсрасте …

# 617
Ами изчакай известно време. От много боядисвания смисъл няма

# 618
  • Някъде там
Изчакай малко, матирай косата, има специални шампоани и маски Simple Smile

# 619
Здравейте момичета, искам да потърся помощ от Вас! Косата ми е гъста тънка и чуплива. От години ходя само вързана, защото когато я пусна става , като уши на кокершпаньол или като триъгълен покрив. Залепва за темето, където стърчат бебешки коси а край раменете е бухнала. Подстригана съм на дълга черта. Ако я направя на етажи бухва още повече,  а лицето ми е едро и не ми отива.Какви продукти мога да използвам, за да и предам форма и да спра да ходя вързана. Извинете ме за дългия пост, ще съм благодарна за всеки съвет. От връзването вече и темето ми започва да прозира, когато я пусна.

# 620
  • Някъде там
Здравейте момичета, искам да потърся помощ от Вас! Косата ми е гъста тънка и чуплива. От години ходя само вързана, защото когато я пусна става , като уши на кокершпаньол или като триъгълен покрив. Залепва за темето, където стърчат бебешки коси а край раменете е бухнала. Подстригана съм на дълга черта. Ако я направя на етажи бухва още повече,  а лицето ми е едро и не ми отива.Какви продукти мога да използвам, за да и предам форма и да спра да ходя вързана. Извинете ме за дългия пост, ще съм благодарна за всеки съвет. От връзването вече и темето ми започва да прозира, когато я пусна.
Продукти с игзлаждащ ефект.
Може да погледнеш темата за профи продуктите.

# 621
Колкото и да отричат филирането,аз съм с такава коса и именно филирането ме спасява. На етажи,за да имам обем и долу изтънена. Иначе ми бухва точно както при теб.

Барбалена,честито! Много е хубава прическата.

# 622
mushmulina, косата ти просто има нужда от много хидратация, предполагам има и доста фриз.  Когато се къпиш само в корените с шампоан, по дължината не слагай. Аз за да мога да ходя на черта буквално не пропускам никоя стъпка в рутината, след шампоана слагам маска по цялата коса, след това балсам само по дължините, след като излезна когато косата ми е суха на 70% слагам и от тези балсами, които се оставят в косата. В никакъв случай не оставям косата да изсъхне без сешоар. При мен работи прекрасно, косата ми е толкова гладка че като я сложа в шнола се пързаля и пада постоянно.
И най- важното според мен е да ползваш продукти за твоя вид коса, тук имам предвид вида на вълните на косата ти.

# 623
  • Street of Dreams
Барбалена, супер се е получило. От опит - това е прическа, която изглежда добре и права и с къдрици - според настроението.

Искрице - изтървах ли някой пост, или още не си написала отзив за Фито?

Аз вчера взех тази, но не съм сигурна, че беше тази която хвалех 😆. Все ми се струва че бях доволна от нещо с номер 4.11 или 5.11...

# 624
Здравейте , момичета . Радвам се , че намерих тази така полезна тема Simple Smile

Имам нужда от съвет . Преди почти 3 седмици бях на фризьор и косата ми е ужасна в момента . Бях с естествен цвят на руси кичури , но понеже вече имам бели коси над ушите , трябва да поддържам кичурите или да бъда с балеаж / иначе бих оставила моя си цвят / . Та , по грешка на фризьорката , вместо да направи балеаж , ме боядиса цялата в златист цвят . Когато го видях се учудих и тя разбра , че не е моето и ме боядиса с кестенява боя в корена , за да се опита да наподоби балеаж . Обаче от кестенявата боя , бебешките ми коси станаха почти черни , а назад кестенява … на места червенее , на места е рижава , тук там избиха русите кичури … все едно сама съм мазала каквото ми падне . Говорих с фризьорката , вкара ми още руси кичури уж да не се вижда отгоре разликата , но пак се вижда . Косата ми е много шарена , какви са вариантите ? Да отида другаде и пак да ме боядисат ли 🤷♀ Не е ли твърде скоро , или остава да си ходя така докато изсрасте …
как така сгрешила! Направо да ти върне парите.
не разбрахме какъв е точно твоя естествен цвят.
Ако отидеш пак на фризьор, кой знае, ще почнат да те обецзветяват,  ще натовариш много косата. Постой си така, и в най-кофти боядисването сигурно можеш да  я носиш интерсно, вързана, сплетена, пусната, не мога да си представя изобщо за каква шарения говориш, но може пък да е в хармония цветово.

# 625
  • София
Някой от тук, правил ли си е подобно нещо и доволен ли е? Снимките, които качва този салон на тази терапия всичките са.. уау! Гладка и блестяща коса (дори и русите също) 😳

Ето и текста към нея:
Терапията включва
1. Измиване на косата.
2. Нанасяне на терапията.
3. Инфузиране на терапията в косъма със студена  ултразвук и инфраред преса
4. Изплакване на косата.
5. Изсушаване  на косата със сешоар.
6. Ламиниране  с парна преса  с течен кератин или течен арган обогатен с вит. Е

# 626

как така сгрешила! Направо да ти върне парите.
не разбрахме какъв е точно твоя естествен цвят.
Ако отидеш пак на фризьор, кой знае, ще почнат да те обецзветяват,  ще натовариш много косата. Постой си така, и в най-кофти боядисването сигурно можеш да  я носиш интерсно, вързана, сплетена, пусната, не мога да си представя изобщо за каква шарения говориш, но може пък да е в хармония цветово.

Естествения ми цвят е светло кестеняв . Объркването дойде от въпроса ми дали може да ми направи балеаж с боя … аз имах предвид надолу изсветляването да не е със супра … не знам как реши да ме боядиса от корен . После даже си ми хвана и двете бои с коментара , че светлата не била излишна , защото било добре да се изравни цвета . Както и да е , реших да не споря и да замълча , че ми е стара позната … цвета на живо е шарен , намирам решение като я нося вързана . Но тези почти черни бебешки коси , ме дразнят изключително много 😬 Работата е там , че изглежда сякаш съм си купила боя от 2 лв. и съм се мазала и хлепала сама …

# 627
само отпред на челото е твърде черно, но с течение на времето ще се поотмие.
Ако се касае за само предните кичури, можеш да идеш да ти ги изсветлят малко. Но ако е за цялата коса, остави я така. Изсветляването  уврежда малко косата.

# 628
Косата ти е много хубава - плътна, гъста, тежко пада. Разбирам много добре какво те дразни освен шарената коса. Аз съм тъмноруса и веднъж след кичури си излязох с черна коса около лицето. Не можех да се гледам, имах чувството, че са ми подменили главата, стрясках се като се погледнех в огледало.

Тъмното ще се отмие с времето и няма да е както сега. На твое място бих изчакала две-три седмици и бих отишла някъде да ми я оправят. Косата ти изглежда здрава и ще понесе още едно третиране.

# 629
Благодаря Simple Smile
Аз и звъннах и ходих отново , за да вкара малко кичури отпред , но няма особен ефект . На снимката не се вижда , но има и червени оттенъци … гъста е , но изгоря от новите кичури … които сама поподстригах дори . Старая се да си пазя косата , беше дълга до над кръста , а сега я скъсих доста , за да изрежа и другото изгоряло . И аз се надявах да падне , но почти не мърда тъмното и най-интересното е , че даже на места избиха белите косми , а черното остана . А и пада равномерно . Пада и отзад и отпред и разликата пак стои .

Общи условия

Активация на акаунт