Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 48 903
  • 794
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря😊 ще пробвам.
Но какво ще рече матиране? Каква е разликата с нормално боядисване? Да стоя по-малко време ли? Не съм наясно хич с тези неща.

# 661
mountain_crystal, според мен ще останеш доволна, виждала съм ревюта от дами с натурална коса, щом успява да хидратира при тях, какво остава за нашите коси Simple Smile Само внимавай ако не ти е къдрава косата, не го използвай само на леко подсушена с хавлия коса, изчакай да стане поне на 70% суха и сложи малко количество само по дължините.
Caroline_Bingley, на екрана първо ми излезна само качулката и успя да ме стреснеш Grinning Иначе цвета е много хубав, както и косата ти.

# 662
Благодаря 😊но е доста сухичка и изтощена в момента. Далеч не е в най-добрия си вид.
 Искам да е червена, но определено не искам да мажа на 2седмици и няма.
Хубавото е, че не е побеляла и междинните цветове, които се получават между боядисванията си ми харесват.
Пепнина, не съм свикнала, да. Някаква много бозава изглеждам, дрехите не ми стоят, гледам се и се вторачвам в косата и имам чувството, че не ми отива този цвят.
Даже детето ми каза, че косата ми е грозна 😃и искам пак да съм черна.
Като цяло смятам да не се отказвам засега от червеното, да боядисвам на около 2 месеца основно, а между боядисванията оцветител.
Даже съм любопитна да видя отдолу най-светлия цвят като се покаже(този, който стана при обезцветяването) как ще е и ще се понося и с него известно време.
То е нещо като канелено, медно, тъмно русо, много е странен, търсих подобна снимка, не откривам такъв цвят,яд ме е, че не го снимах.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 15:40 от Caroline_Bingley

# 663
Мерси glosy, на влажна слагам след баня главно. Втория ден след миенето винаги седи увиснала косата, не е сочна, гладка и лъскава, както в деня на миенето и следващия. Какъвто и продукт да си сложа, не ми държи до следващо къпане. А да слагам в последствие, не върши работа.. От новата година искам подкъсяване на черта. С тънката ми коса, никак не ми отива филаж, дори и минимален 3 пръста, както сега.. Седи провиснало,а имам естествено права коса, стане ли суха и тоя филаж седи като оръфано... Мъжа ми не иска да ме мине с машинката 4 пръста, а на фризьор не ми се ходи, не ги обичам, не ми се чака за час, докато дойде часа, аз съм се предумала за стригане и ида с нежелание. Искам от сега за сега.

# 664
Благодаря😊 ще пробвам.
Но какво ще рече матиране? Каква е разликата с нормално боядисване? Да стоя по-малко време ли? Не съм наясно хич с тези неща.
някои даже разреждат сместта (от боя и слаб оксидант3%), просто нанасяш на цялата глава, малко, постояваш, няма и 5-10 мин и измиваш (не съм сигурна за времето точно, на мен са ми правили и по памет)
Фризьорите го правят матирането на мивката.
Например, след обезцветяване (кичури/балеажи) - измиват те  и веднага,  почти винаги матират, там на мивката, и някой може и да не разбере какво са му правили:)   Някои добавят и съответните коректори към сместа.
Прочети в интернет, ако някой подробно е обяснил пропорции.

# 665
  • БГ
От този продукт има ли смисъл и може ли да се очаква нещо хубаво? Купих го, беше намален на 3 лева.

Здравей, къде го намери на тази добра цена 😄

# 666
В квартална дрогерия в провинцията. Последна бройка. Подозирам, че или магазина няма да го предлага, или самия той няма да се предлага на нашия пазар.

# 667
През изминалата година научих, че мога да живея и без МОЛ, а ходенето на фризьор е радост, без значение как ще те подстрижат. Simple Smile
Честита Новата година, мацки!
Бъдете здрави и красиви, експериментирайте смело и бъдете себе си!

# 668
Домашния еластисайзър може ли да го направим без витамин А.?Не мога да открия в местните аптеки,а не ми се занимава да поръчвам. Примерно да заменя с капки лавандулово масло?

# 669
Домашният еластисайзър може да се направи и без витамин А. Аз го приготвям с глицерин, рицин и към тях добавям зехтин, очаквам да пристигнат и масло от розмарин и ЯЧМР, за да добавям вече и от тях. Косата я навлажнявам по дължините така, че да е влажна, а не мокра, нанасям сместа, слагам шапка за баня и загрявам със сешоар. Стоя поне час- два. След това измивам с шампоан два пъти, за да се отмият добре маслата.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 14:37 от Ivelionora

# 670
Домашният еластисайзър може да се направи и без витамин А. Аз го приготвям с глицерин, рицин и към тях добавям зехтин, очаквам да пристигнат и масло от розмарин и ЯЧМР, за да добавям вече и от тях. Косата я навлажнявам по дължините така, че да е влажна, а не мокра, нанасям сместа, слагам шапка за баня и загрявам със сешоар. Стоя поне час- два. След това измивам с шампоан два пъти, за да се отмият добре маслата.
Много благодаря. Аз се наклепах вече.
Ще доклзвам дали съм доволна.

# 671
Ако имаш възможност постой повече време, резултатът ще е по- добър. Еластисайзърът е на принципа колкото повече, толкова повече.

# 672
Ако имаш възможност постой повече време, резултатът ще е по- добър. Еластисайзърът е на принципа колкото повече, толкова повече.

Да, да, ще постоя 3,4 часа. Повече не смея, че скалпът мие проблемен. Иначе бих го оставила и цяла нощ.

# 673
Моят скалп е много чувствителен и когато слагам еластисайзър, без значение дали е домашен или на Philip Kingsley, не нанасям по него, а само по дължините, на разстояние поне 4-5 см от скалпа и по този начин няма проблем.

# 674
Момичета, розмариново масло може ли да се маже директно на скалпа или трябва задължително да е разредено в базово? Скалпът ми не е чувствителен.
Иска ми се да го наклепам директно, но не знам дали няма да е много силно.

Общи условия

Активация на акаунт