ДБМ - Стара Загора - Коледен базар 2006г.

• 29 549
  • 446
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
Кенга поздравления и от мен .  bouquet  Страхотни са ти произведенията . Ние които сме с две леви  Mr. Green  само ще се любуваме на вашите произведения.  Laughing

# 226
Експрес утре ако е хубаво времето ще ти се отчета-да взема да изчакам и синчето ми че да си довърши картичките .С голямо желание ги прави

# 227
Кенга, браво!  bouquet

# 228
  • Стара Загора
Експрес утре ако е хубаво времето ще ти се отчета

Постинг тук в темата или ЛС преди това...
Да има все пак някаква уговорка...

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 02:02 от Ekcnpec

# 229
Ще ти пиша на лични в момента когато бабата  се донесе до нас SickДа се разберем кога имаш възможност и да ми дадеш кординати

# 230
Imame l i ve4e otgovor ot obshinata za bazara?

# 231
  • Стара Загора
От одеве се мъча да пиша, ама нетя хич го няма.

Да,  имаме отговор. Положителен.  Laughing
Днес ме извика на среща д-р Антония Тодорова, директор "Здравеопазване и социални дейности". Там са препратили писмото ни. Както и да е. Поговорихме си, кои сме, що сме, какво правим и ..т.н. За датата, която искаме е имало насрочен друг базар (на школата по изкуства), но го отложиха за вторник. Предложиха вътре във фоайето. Те ще осигурят маси, на които да сложим нещата. Дотогава ще са сложили и елхата.
За догодина предложиха павилион (или щанд) на коледния базар на общината, който почва на 1 декември.

И понеже ще сме вътре е наложащо да имаме плакат, който да насочва. В този ред на мисли, коя мама предложи да нарисува плакат?  newsm78. Аз мога да питам шефката да напечатаме при нас малко плакати, да налепим из града.

Напомням на Дидо да се обади на Радина и да я пита дали биха подготвили децата малка програма за откриването. Общината ще осигури транспорт от дома и обратно.

Другото което говорихме е, да направим една по-голяма среща с д-р Тодорова. В смисъл, не само аз, а всички, които имат желание.

# 232
  • sofia
Календари вместо плакат върши ли работа newsm78

# 233
  • Стара Загора
Календари можем да сложим по масите. Май така бяхте направили миналата година.

# 234
  • София
Момичета, моля ви, напишете в темата още веднъж на коя дата ще е базарът, от колко до колко часа и къде. Искам да добавя инфото, което съм публикувала на моя сайт, към това за коледния базар в София.

bulgarianbaby.hit.bg
bulgarianbaby.hit.bg/snimki/index.htm

# 235
  • Стара Загора
Пишем - на 18.12. понеделник. Не сме мислили от колко часа, но предполагам от 10 до 17 (май дотогава работи общината). Какво ще кажете?

# 236
Възможно ли е тук да обявите място и дата, където да се предадат неща за базара.
Благодаря!

# 237
  • Стара Загора
Ще обявим, само да решим  Laughing. Трябва да се съберем другата седмица. Карйно време е да решим този въпрос.

# 238
Лале, пратила съм нещата на Еми. С Хапката се разбрахме, че няма да може да ги вземе.
Разбери се с Еми кога и как ще ги вземеш или някой да ги донесе.

# 239
  • Стара Загора
ОК. Ще го измислим.

Общи условия

Активация на акаунт