ДБМ - Стара Загора - Коледен базар 2006г.

• 29 558
  • 446
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Пишем - на 18.12. понеделник. Не сме мислили от колко часа, но предполагам от 10 до 17 (май дотогава работи общината). Какво ще кажете?

Благодаря, добавих инфото и за базара в Стара Загора.  Hug

# 241
  • Стара Загора
Само за сведение...
Работното време на Община Стара Загора е от 8:30 до 12:30 и от 13:30 до 17:30...

Вчера ми се обади моя приятел, който търгува със саксии... Тези, които бяха в петък на кафе в Сити се сещат, че му се обаждах да потърся едноцветни саксии при него... Които евентуално дечицата от Дом № 44 да изрисуват... Той каза, че такива не само че при него няма, ами не се произвеждат в цяла България... Единствения завод в Троян не правел такива едноцветни керамични саксии...
Та вчера, той ми каза, че... Се е поразтърсил насам-натам при негови приятели и колеги... Попаднал е на нещо интересно... Получил е предложение да му доставят разни дребни керамични животинчета - слончета, прасенца, джудженца, еленчета и прочие... В цвят бял или естествена глина... Утре около обяд ще му донесат мостри и ще отида да ги видя... Ако стават за рисуване... Директно ще поръчам... Цената им е в рамките на стотинки за бройка и смятам, че ще са подходящи за целите на базара... И тези фигурки ще могат да се рисуват с по-евтините акрилни бои...
Всъщност, сега ми дойде на ум... По морето, през последните години се появиха щандове за анимация... Там има разни и разнообразни животинки, които децата изрисуват сами... Вие сещате ли се...? За такива животинки става въпрос...
Какво ще кажете за идеята...?

# 242
  • Стара Загора
На мен ми харесва идеята за животинките.

# 243
Идеята е страхотна, мисля, че се работи с акрилни бои. Имам от 2 г в детската стая едно такова изрисувано от мен слънце.
Колкото са по-малки фигурките, толкова ще им е по-лесно на децата.

# 244
Получил е предложение да му доставят разни дребни керамични животинчета - слончета, прасенца, джудженца, еленчета и прочие... В цвят бял или естествена глина... [/color]
Хм,аз се сещам за едни малки бели фигурки на животинчета-по сватбените салони съм ги виждала-отгоре са с дупка и се аранжират с нещо по избор..

# 245
  • Стара Загора
Дидо, поръчвай, защото няма време. Да не са много,  защото няма кога да ги направят децата. Ти говори ли с Радина за програмка?

# 246
  • Стара Загора
Бърз отчет за свършеното вчера, че трябва да хвърча на работа...

Ходих до Дом № 44... Докато се натуткаме да вземем каквото и да е... Радина е помислила, че се отказваме (или че има нещо), бръкнала се е със 148 лв. от  джоба си и е купила прословутите бои за стъкло... Това добре, както и да е... Сега й трябват чаши... Вчера с Джейд задействахме нещата, за да намерим по-евтини... В крайна сметка се спряхме на вариант Метро- 12 чаши за 6 лева... Снощи купих 5 комплекта и днес ще ги занеса до дома... Трябват ми един двама помагачи, да се разкараме до там и да ги занесем... Но това ще го уговорим в последствие...
Що се отнася до керамичните фигурки... Аз ги видях, много са сладки - мънички и бели... Смятам да купя една известна бройка, примерно около 60-70 парчета... Заедно с акрилните боички и да им ги занесем... Те ще ги направят... На Радина също й хареса идеята... Това после...
Що се отнася до програмката, която да изнесат децата - няма да стане... Дом № 44 прави заедно с 32-а детска градина и с Музикалното училище Коледен празник точно на 18-ти от 10:30 часа... Дали са им залата на Студентския дом точно за тогава... Тя е искала следобяд, за да могат да дойдат родителите на децата от 32-а градина, но... Следобяд залата била заета... Ако й се намери друга зала, в която да могат да си направят празника следобяд... Е съгласна да дойде с децата в общината... Но при настоящите обстоятелства - просто няма как... А иначе този Коледен празник е идея на Радина - хем да се интегрират децата сред връстниците си, хем и да се покаже, че с нищо не са по-различни от останалите деца... Та така...
В Дом № 44 са изработили картички... Невероятно красиви... Останаха ми очите в тях... Направили са ги за нашия базар... Вчера, като ходих при тях и ги снимах... Тук слагам снимките за да ги видите... Обаче снимката предава красотата на картичката съвсем бегло... На живо са просто прекрасни... Най-долу ви слагам снимката на една чиния, изрисувана с боите за стъкло... Но чинията е чисто бяла и според Радина не ставала хубава... Искаше ми сини чинии за да направят с боичките зимни картини... Купих три от Метро, те са по-скъпички, но нека да видим какво ще нарисуват върху тях...
Общата цена на Метро покупката е 35,67 лв... Пет комплекта чаши по 5,99 лв. и комплект от три сини чинии - 5,73 лв... Ще си възстановя сумата от сметката, по която набираме пари...
Това е засега от мен...
Ето ви и обещаните снимки...

# 247
  • Стара Загора
Браво на децата. Страхотни са картичките. А ние се изложихме  Embarassed. Докато се намотаме...

# 248
  • sofia
Браво на децата. Страхотни са картичките. А ние се изложихме  Embarassed. Докато се намотаме...

момичета,решихта ли за къде е базара  newsm78

# 249
  • Стара Загора
Да. Аз и в писмото до кмета ги писах домовете.

ДДМУИ - с. Петрово
ДОВДЛРГ "Българка" - Стара Загора
ДОВДЛРГ 44 - Стара Загора

# 250
Дидо, разревах се като видях картичките!
Страхотни са!!!! Peace

# 251
Neveroyatni sa karti4kite!!! Bravo na decata.

As si vzeh niakoi shareniiko ot tuk i kato se varna, sashto shte napravia karti4ki.

A kakvo imame za bazara do momenta?

# 252
  • Стара Загора
Браво на децата. Страхотни картички  Heart Eyes

# 253
# 254
  • София
Лале, пратила съм нещата на Еми. С Хапката се разбрахме, че няма да може да ги вземе.
Разбери се с Еми кога и как ще ги вземеш или някой да ги донесе.
Сладури и сладурки, веднага щом дойде пратката, ви изпращам за моя сметка нещата в Стара Загора на посочен от вас адрес. Предполагам каквото сте догоеорили друго с Роси (лавендер) също...Радвам се, че ви познавам-някои виртуално други реално Mr. Green, страхотни сте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт