Звездни компромати - Септември'21

• 236 210
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 070
# 2 071
ъхъ, и един мармот...

# 2 072
  • Пловдив
На Крейк нали беше друга жена му? Рейчъл Уайз...?

# 2 073
  • София
Доста късно проговаря, явно не е успяла да се споразумее. Според мен трябва да се дава гласност на тези неща. Процедурите, понякога са с доста сериозни последствия. Клиниките обикновено плащат, за да не се разчува. Не са чести, но ги има и е необходимо всеки да направи информиран избор.

# 2 074
Нашите крокодили все едно са по убави след интервенциите.
Няма начин да не са подписали някакво съгласие, с което няма как да пипнеш хирурга.

# 2 075
  • София
На Крейк нали беше друга жена му? Рейчъл Уайз...?

Момичето на снимката е дъщеря му.

# 2 076
  • Пловдив
На Крейг нали беше друга жена му? Рейчъл Уайз...?

Момичето на снимката е дъщеря му.
ясно... Simple Smile

# 2 077
Крейг и съпругата му рядко се появявали заедно, защото искали да запазят личния си живот от медиите. Даже не се знае и името на общата им дъщеря.

# 2 078
Като видях Линда Еванджелиста и се сетих за Лара Флин Бойл (и тя е така от години, 51 годишна), да не би и при нея да се е случило същото?
Скрит текст:

# 2 079
  • София
Подписът на съгласие не е равен на информираност. Нейният случай е рядкост, но има доста сериозни, които са прикривани и не става дума за естетична хирургия, а за реконструкция на пелвис, водеща до ужасни последици в голям процент от случаите. Ползвани са негодни материали, произведени от големи компании като проктър, които с години са купували мълчанието на жертвите.

# 2 080
Откакто Ана де Армас заряза Бен, усещам една подлост и коварство в излъчването й... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аз дори не успях да я позная... С Бен имаше по-хубаво излъчване, сега не ми харесва. Изглежда евтина.

Ако трябва да направим сравнение между Кейт и Меган , Кейт от момиче без кралски произход и кръв, успя да се промени така че да заема достойно мястото до мъжа си, и дори и да го засенчва. Меган не само че не успя да стане принцеса, но и от принц, превърна Хари в "просто Хари"....

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 15:19 от Little heart

# 2 081
Ауу тези двамата не са нормални, ако това не е режисирано , божее хората ги заобикалят, за смях станаха. Точно все едно някой е умрял и го научават, пази боже!

# 2 082
Нагласено е, както и всичките им снимки,
някои жени след една определена възраст пощуряват, за да се докажат,
според мен оттук се е повлияла за избор на визия:
 Никол Кидман в ''Отмяната''

# 2 083
В повече ми идва твърдението на Линда, че била "обезобразена". Изглежда по-добре от повечето жени на 56 и сега. Има наистина обезобразени хора, дали по рождение, дали от болест или злополука... те какво да кажат. По чуждите сайтове коментират, че не било от процедурата, а от менопаузата.

# 2 084
  • София
Жената цял живот на хубост е разчитала. Не е лесно. То на никой не му харесва да остарява, надебелява, погрознява.

Общи условия

Активация на акаунт