Звездни компромати - Септември'21

• 236 182
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 145
След последните новини за Ар Кели почвам да си мисля какво ли не за смъртта на Алая. Четох, че едно от момичетата свидетелствала, че видяла да осъществяват сексуален акт, когато тя била на 13 години. Алая никога не е коментирала връзката си с него. Имаше статия, че ако още преди години го бяха подвели под отговорност за фалшифицирания им брак, биха се спасили доста момичета. Толкова хора от обкръжението му са знаели за гадориите му и едва сега проговарят.

Напоследък “звездният свят” на който се възхищавах като тийн, започна да ме отвращава. Миналият ден четох, че Софи Елис Бекстър била насилена на 17 години от музикант, Аланис Морисет също се борила с травма от сексуално насилие. Адмирации за смелостта им да споделят преживяното.

# 2 146
Александра и скули ли е правила, дясната сякаш е доста подута? Устните и те са други, но вероятно е стара интервенцията...

# 2 147
Петканови вече копаят дъното. Тази мания да си оперират носовете изглежда по- заразна от ковид. Интересно ми е какво ще стане като махнат лонгетите. Според мен Алекс ще загуби чара си, а онова мъжкото недоразумение до нея поне няма какво да губи.

# 2 148
Александра и скули ли е правила, дясната сякаш е доста подута? Устните и те са други, но вероятно е стара интервенцията...
Не е задължително да е оперирала друго, на някои хора цялото им лице се подува, имат и синини под очите.
Сестра ми се оперира по медицински причини, лицето й беше цялостно подуто. Скулите и устните включително.
А и все пак не знаем снимката на кой ден от операцията е правена.
Освен това, при Дани също са подути устните, съмнявам се да си е слагал хиалурон 😅

# 2 149
  • София
Подути и отекли са от самата операция. Ще спихнат след време, но просто не са имали търпение да се щракнат и да ни инфлуенснат завалиите.

# 2 150
Те са минали ЗАЕДНО през това "изпитание" , злобарки такива. 😜 😂

# 2 151
Смятам, че носът й беше доста хубав - жалко. Чудя се защо трябва всички да бъдат еднакви....

# 2 152
  • София
Леле, Александра имаше уникален, характерен и много хубав нос, защо го е пипала Sad.....

# 2 153
  • Sofia
Той и брадичката си бил правил.

# 2 154
Мислех, че Шопов е най яката мъжка кифла. Е, не, Петканов бил.

# 2 155
Толкова ли им беше на Петканови почивката от социалните мрежи? Една операция време. Александра имаше изключителен нос. Много исках и аз такъв. Е, сега поне няма за какво да ѝ завиждам 😄

# 2 156
А къде са ги правили, пише ли?

# 2 157
А къде са ги правили, пише ли?
В Истанбул. Там е най-евтино. Laughing

# 2 158
И със сигурност лекарите са по-добри от нашите.

# 2 159
Да бе, видяхме. Преслава и Камелия.

Общи условия

Активация на акаунт