Звездни компромати - Септември'21

• 236 160
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 190
Gillian Anderson за LOEWE
Скрит текст:

# 2 191
  • Glasgow
Ozone изскочиха с реклама както винаги 😂изтрийте ако е не на място

# 2 192
  • Sofia
Къде изчезна 🌽 😁
Тъпи снимки 🤨

# 2 193
  • на пистата
Тези хора не се ли притесняват,че като вали ще им влиза вода в носовете.Всички са едни и същи с обърнати дупки на горе.

# 2 194
  • софия
За добро настроение в днешната привечер - Луна президент
Laughing

# 2 195
Chrissy Teigen
Скрит текст:

# 2 196
  • София
Тея ноздри, дето като си вдигнат главата и можеш да видиш до мозъка им, винаги съм ги имала за кофти недостатък. Те пък се зазорили точно за такива…

# 2 197
  • Варна
Съвсем леко криввам, ама не се сдържах Laughing
Скрит текст:

# 2 198
  • Sofia
Коя е тази в средата?

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 16:12 от Doli

# 2 199
Това е Иванка Курвоазие  -  събирателен образ, но зад него стои истински човек и доколкото чух - бил мъж Simple Smile.

Иначе ми прави впечатление, че е доста актуално рокли, под които прозира бельото - Криси, Кендал, Лейди Гага на Мет Гала ....На вас допада ли ви - скоро съвсем голи ще се подвизават по червения килим. На мен лично хич не ми се храви - сякаш търсят само скандал и евтина популярност.

# 2 200
Иначе ми прави впечатление, че е доста актуално рокли, под които прозира бельото - Криси, Кендал, Лейди Гага на Мет Гала ....На вас допада ли ви - скоро съвсем голи ще се подвизават по червения килим. На мен лично хич не ми се храви - сякаш търсят само скандал и евтина популярност.

Харесва ми само на жени с манекенски размери, но пак зависи. Понякога стои вулгарно.

# 2 201
Този Криско сигурно на живо е много чаровен... но не мога да разбера с какво точно привлича жените... аз съм склонна да повярвам, за слуховете за това, че е на другия бряг

# 2 202
  • Glasgow
Дано не се пренесе и  ежедневната мода. Тук скоро имаше популярен музикален фестивал с хиляди посетители, подивели след 2г изолация...ами половината тийнки бяха по бельо с някаква мрежа отгоре, дали като рокля или като гащеризони, но с техните мишелински форми не просто грозно, но и смешно. Явно клубната мода е такава. От Кардашиан ли тръгна не знам. Скоро по чуждите форми разнасяха Зоуи Кравиц за нейната рокля мрежа...на мен изобщо не ми харесва. Ама аз съм дебела и завиждам 😢

# 2 203
Ужасни снимки.
От фотото на Петканови все още не мога да направя заключение, че дамата си е направила толкова вирнат и малък нос, както вие го интерпретирате.

# 2 204
  • Sofia
Мрежестите потници и чорапогащи бяха хит и през 80-те на мин.век 😁
Имала съм и съм ги носила с кеф 🙄...на морето и по уч.бригади,където нямаше род.контрол 🤣

Общи условия

Активация на акаунт