Звездни компромати - Септември'21

• 235 662
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 235
При Александра корекциите наистина са положителни. Има цяло клипче, в което разказва, колко много неща си е правила. Надявам се и в преценката си за доктор отново да е била така добра, както в предишните си преценки по отношение на професионалисти и дози. Аз й давам зелен сигнал да ме изненада приятно. Носът наистина и беше крив и с гърбица и редовно го оправяха с фотошоп.
Петканов изглежда по-добра версия на себе си, на "макетните" снимки. Дано и при двамата да е в плюс.
Колко моделки и кифли могат да се похвалят, че са си направили пластична интервенция задружно с мъжете си?! GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

Кои са многото неща, които си прави?

# 2 236
  • Sofia
Свръх екзотичното място, на което Наум снима "Ергенът" е в Турция..
Защо там?!

Бъдещият 👃🏻 на Алекс
Скрит текст:

# 2 237
Александра има уголемен бюст, другите са разкрасителни процедури - филър в устните; скули, оформена брадичка. Повечето неща й ги правят безплатно от дермаакт, затова и може да й намерите снимки в галерията. https://derma-act.bg/before-and-after
Далеч не е натурална, но досега е съумявала да запази баланса. Да видим как ще е след новия нос.

# 2 238
Доста неща си е правила. Ето как е изглеждала преди:
Скрит текст:

# 2 239
Свръх екзотичното място, на което Наум снима "Ергенът" е в Турция..
Защо там?!

Бъдещият 👃🏻 на Алекс
Скрит текст:
Категорично намирам истинския нос за много по- елегантен и красив. Хубав профил. Вторият е един нищо и никакъв, средностатистически нос. Профилът й изглежда просто безинтересен. И тук, както при Тоци и Камелия - брадичката натежава.
Нищо положително дотук, поне от снимки.

# 2 240
На Петканова носа си имаше нужда от корекция, за разлика от на Камелия, на Батинкова и т.н.

# 2 241
  • Бургас
Алекс е от жените,които кавото и да правят са красиви.
Петканов,милият не мога да го мисля.Smile

# 2 242
Аз много харесвам Александра. В клиповете , които пуснаха наскоро с мамин Сашко и жена, застанали една до друга двете Ивелина си бледнее много . Дори сънена в леглото Алекс е в пъти по- симпатична от Ивелина ( според мен)

# 2 243
Ми дано видим накрая свестен нос
Че напоследък са ужас

# 2 244
Честно казано, чак малко съчувствам на Блатечки. Медиите жал нямат. Изтипосали са някакъв скрийншот, който бил писал на 20 годишно момиче: "Ще те накарам да полудееш от страст по мен.". Голям резил. Ще полудеят всички девойки по Блатечки, който е сигурно по-възрастен от бащите им, да... все пак е тъпо, че са пуснали тая излагация.

Жена му се спаси отдавна, но за Диляна със сигурност е много тъпа ситуация.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 08:50 от _Bianka__

# 2 245
Хахах!! Аууу, каква гнус!! Дърт чичак се обяснява на двайсет годишно момиче, реди ретро строфи... щял да я разтрепери от страст! 🤣🤣Божеее, Боже! Трийсет години разлика какво са за нашият Хоакин? Отвратителен ми е 🤢

# 2 246
  • София
Изобщо не ме е жал за Блатечки. Резилът си и изцяло негов, да е мислел с горната глава, докато е писал простотии. А и за какво да го жаля, при положение, че със сигурност има девойчета, които му връзват на мераците.

# 2 247
  • софия
Катето Евро спечелила награда за "Инфруенсър на годината" Rolling Eyes
Скрит текст:

Хоакин Блатечки е доста гнусничък във всеки смисъл.

# 2 248
Георги Харизанов (политически анализатор) отговорил на възмущението на Марияна.
"Според неваксинираната Марияна Попова за заразяването ѝ с Ковид е виновна Лили Иванова. Искам да ви споделя, че аз от своя страна държа отговорен лично Рождър Федерер за това, че тази година не играх на финала на Уимбълдън.
Бързо оздравяване пожелавам. И психическо-също, там където е нужно."
JoyJoy

# 2 249
Camila Cabello за списание Hunger
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт