Звездни компромати - Септември'21

• 236 404
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 285
Точно на 18 е.
Това няма 18 нали?! А се усеща като 38 поне!🙄🙄🙄

# 286
Точно на 18 е.
Това няма 18 нали?! А се усеща като 38 поне!🙄🙄🙄

Добре тогава. Усещането отива към 40 😂

# 287
Скоро я виждам със сьомга.
Да си завива суши, да не си помислите друго Joy

# 288
Жасмина и на мен ми е странна по снимки, но моя приятелка я познава (мисля, че спортуват заедно) и твърди, че е уникална на живо - прекрасни кожа, тяло, лице, поведение…. Изобщо само суперлативи. Не твърдя, че е така, но може наистина впечатлението, което прави на живо да е различно…

# 289
  • Rock & Roll feeling ...
Възможно е. Но впечатлението, което остава на снимки е друго. Може би заради излъчването й.

# 290
Жаси преди корекциите има доста селско излъчване. Иначе очите са ѝ красиви, да, но дотам. Сега изглежда доста по-добре, но пак не ми е симпатична. Отблъсква ме с нещо, но не знам с какво. Може би, че не съм виждала една естествена снимка, тип Ева Лонгория, от показаните тук (може и да има, но не я следя). Винаги е в поза, представям си по-колко кадъра прави, за да избере и качи най-перфектната снимка. Това вторачване във външния вид, не само при нея, а като цяло напоследък, ми е много противно.

# 291
А. Лима и Вин Дизел
Скрит текст:

# 292
Жаси не знам защо е толкова обсъждана в темата. Има си инстагам жената и си качва снимки, вярно, прилича на извънземно с това чело, ама сега какво да се направи 😀😃🙂
Като я сравним с другите е направо перфектна - мъжът й не и купил титла Мис България (или друга), като тези на Тамара Георгиева, Радинела Чушева и Тоци, въпреки че сигурно може да си го позволи; Не се опитва да става водеща, жури и да изкача от всякъде, въпреки че не я бива за това, като Славена; не е станала певица 😀, не се прави на успяла бизнес дама като Светлана... така че, мен не ме дразни
На мъжа й не мога да му простя веждите... Иначе съм сигурна, че е чаровник. Арабите много ги умеят тия неща. Може и да е истина това, че и изневерява, но пък никога няма да я изостави, особено след като има три деца от нея.

# 293
  • София
Като се спомена Тоци... Какво става с тази жена? Да не е бременна и да се крие. А, дано!

Жаси на живо може да е супер, но снимките са една голяма поза. Дори тези с децата й са странни, все едно не са нейни. Ми гушни ги бе, усмихни се от сърце, забрави позата поне за миг. И тая обсесия от външния вид някак не ми стои здравословно.

# 294
  • Варна
Сузанита
Скрит текст:

Добре, че е написано, че е Сузанита, защото се зачудих, коя е тази Мравоядова ("mvradova")...

# 295
  • Sofia
Като се спомена Тоци... Какво става с тази жена? Да не е бременна и да се крие. А, дано!

Вчера бяха пуснали видео как малкият “гений” с общи усилия от мама Ния и тати успя да преброи до 5,чудо невиждано ...,а е само на 2,7год...😳 🤣

# 296

Петканова не ми изглежда бременна

# 297
На мен пък на снимката ми изглежда бременна Петканова.

# 298
Не е бременнa

# 299
  • Sofia
Кой пусна партенката,че панелът на Гала ще е в друг състав ?! 🤨 Същите са,без двете синоптички...
Имат ново попълнение-Ромина Тасевска и бенд 🎤🎸🎹

Общи условия

Активация на акаунт