Звездни компромати - Септември'21

• 236 448
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 420
Кейт - страхотни крака Simple Smile
Анси - страшна … дано не се срещнем в тъмното!!

От Гери-Никол ослепях Anguished

# 421
Точно щях да питам кой е Анси и кой Марти Joy

# 422
Гери-Никол
Скрит текст:

Цвиля от смях. 😆 Къде му е носът на това извънземно?! 😱😂

# 423
Тези Анси и Марти са от “ Един за друг” предаване за двойки по Нова. Тя май не беше руса там. Ма си беше пак страшна де:))

# 424
Черната Златка показва страхотно тяло. Изобщо не е в дух "бай Злати".

# 425
  • Rock & Roll feeling ...
Биляна и семейство са най-нормални.
За Гери-Никол трябва знак не +18, ми +25.
Тази Дебора така ми заприлича на  НиЛо.
А слабото момиче, наистина слаботата й е нелицеприятна, дано има кой да й помогне психически.

# 426
Г-жа Сидеров да не е бременна? Твърде голям корем за спортната й фигура, май иска да ни намекне нещо.

# 427
Тя не гони ли петдесетака?
Не че не е невъзможно да е бременна де, ама ми се струва малко вероятно.

# 428
Моника Ланчева само с реплики ли се облича или наистина е с висок стандарт на живот?
Не ги знам с какво са известни( май участваха преди години за Мис ? ) но имат голяма метаморфоза.

Иначе сладки дечица са направили.

# 429
Моника Ланчева само с реплики ли се облича или наистина е с висок стандарт на живот?
Не ги знам с какво са известни( май участваха преди години за Мис ? ) но имат голяма метаморфоза.

Иначе сладки дечица са направили.

Някакъв бизнес имат. Има една група във фб "Наука и критично мислене", в която обсъждаха някакъв рекламен пост на Николета с невярно съдържание, и там я гледах, че защитава продукта, който бил произведен от нейната фирма (или поне тя е представител на фирмата).

# 430
И аз ги заглеждах тези витамина Sugarbear , доколкото разбрах те са представители на марката тук, иначе са американски.
Отделно и бизнеса със шампоаните ама ток пък колко да е печеливш?

# 431
Нямам представа, ама най-вече предполагам, че са родили от мъже с подходящите финансови възможности.

# 432
Сестрата Вероника има уж собствен бизнес за детски дрехи, а това с витамините е поредната измишльотина. Кайли Дженър започна да ги рекламира преди години и след нея вече плъзнаха навсякъде. Не знам как има толкова хора, които се връзват. Аз си ги спомням от "Мис България", където и двете се изжвивяваха като много умни, възпитани, интелигентни, с добри обноски ДАМИ, които само се караха с Пенка циганката.

# 433
Да попитам експертките по випа, това същество ми излезе във ИГ, това биометката ли е или друг клонинг? Нали и биометката беше цветка някоя си.
И ако да, къде е Кен?
Скрит текст:

# 434
Друга е , тази си е типична златотърсачка.

А има и дете….

Общи условия

Активация на акаунт