Звездни компромати - Септември'21

• 237 565
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 740
  • До сърцето...
Тази жена прилича на Оливия Нютън-Джон, но не е тя.

Да, друга мила съфорумка ми посочи грешката. Постът е оправен с правилния човек.
Благодаря и на двете ви Flowers Blossom

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 20:16 от Радика

# 1 741
Болдуинови
Скрит текст:

# 1 742
До колко ги докараха тези?

# 1 743
И Хилария и Алекс не изглеждат добре. Определено не е лесно с толкова много деца.

# 1 744
Aлек трябва малко да се пообръсне, че...

# 1 745
Доколкото си спомням е работила SEO (search engine optimization) във фирмата и така са се запознали. Сега се занимава с дигитален маркетинг, търговия и транспорт. На мен ми харесва, води много здравословен и пълноценен начин на живот.
От къде ги имате тези информации и как разбрахте, че е “пълноценнен” живота не ми стана ясно, заради кучетата ли?

# 1 746
Често отговаря на въпроси в Инстаграм и съм запомнила. Относно другото ти питане, ами който я следва, може да си направи някакъв извод. Харесва ми здравословния й начин на живот, мотивационните неща, които пише и качва, това, че не разчита само на богатия си мъж, ами се занимава с няколко неща. Сега ще излезе, че съм й някаква фенка, но ти ме попита и ти отговарям. Smile

# 1 747
Е няма лошо и фенка да си ѝ. Всеки има право да симпатизира на когото си иска, “лошо” би било да си самата биометка и да обясняваш какъв SEO била, при условие, че за това си има тулове и не се иска кой знае каква експертиза или професионални качества. Но със здравословния начин на живот ме заинтригува и ще погледна профила ѝ. Признавам си не я следя, виждала съм само каквото се качва за нея тук и ми изглежда поредният клонинг с кучета и безброй операции.

# 1 748
  • София
Ръководител на автобусния транспорт е била, което не е никак лека длъжност. Сега как се е справяла тя, никой не знае…
На мен ми изглежда тъжна, на друго викам аз пълноценен живот.

# 1 749
  • Sofia
Ива Софиянска-Божкова била в екипа на Рачковото шоО

# 1 750
  • Варна
Ръководител на автобусния транспорт е била, което не е никак лека длъжност. Сега как се е справяла тя, никой не знае…
На мен ми изглежда тъжна, на друго викам аз пълноценен живот.
И на мен ми изглежда тъжна.

# 1 751
Вили Марковска, тя чия съпруга е?

Внезапно се покри от небосклона.

# 1 752
Хубаво тяло има Марковска, но в главата страшно безлична нещо, без живец.

# 1 753
Вили Марковска е симпатична, естествена, направо финна, на фона на избоцканите бройлери.
Гледах Николай Дойнов с жена му по Нова - имали дете, сега се оженили. Тя била бивша манекенка, стюардеса, а сега брокер. Показваха кадри от сватбата - искаше да смае всички с “манекенска” походка - голяма превземка. В интервюто също изглежда сякаш някоя жица й дава на късо.

Линк към предаването https://youtube.com/watch?v=gJ1ZNSlXJyg&feature=share

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 22:24 от Linda*kiss

# 1 754
Вили Марковска преподава йога и изглежда доста отдадена на това.

Общи условия

Активация на акаунт