Звездни компромати - Септември'21

• 236 305
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 800
Маряна винаги е била много анти, фъфлеща, с изражение на погребален агент, един празен поглед, има 2 хубави песни и не знам кой изобщо се занимава с нея. Затова тя се занимава с хората, търси интрига, някой да я забележи.

# 1 801
Защо се разделят толкова бързо хората, раждат си дечица и айде...

# 1 802
  • До морето
Това за Криско и жена му потвърдено ли е? Две малки дечица направиха за нула време.

# 1 803
Мариана се е заразила от дъщеря си, а тя от класната. Лили Иванова защо и е виновна, никой не знае. Не е ваксинирана, но това си е неин избор. Но да обвиняваш тоя и оня си е много зле.

# 1 804
  • София
Мариана се е заразила от дъщеря си, а тя от класната. Лили Иванова защо и е виновна, никой не знае. Не е ваксинирана, но това си е неин избор. Но да обвиняваш тоя и оня си е много зле.
Може класната да е била на концерта на Лили Иванова. При Мариана никога не знаеш, тя е с особена логика. И ако не е ваксинирана, а плюе срещу антиваксърите, вече бие на шизофрения. Пък и значи тя е тази, която може да е разнесла заразата на мача.

# 1 805
  • София
Мда, в някои професии трябва да има задължителни ваксинации.
Само не разбрах Лили Иванова защо е виновна.

# 1 806
Това за Криско и жена му потвърдено ли е? Две малки дечица направиха за нула време.
и аз това се чудя, вероятно след появата на второто дете проблемите са се задълбочили..

# 1 807
и аз това се чудя, вероятно след появата на второто дете проблемите са се задълбочили..

Не ми се иска да е вярно … и той малко като онзи Венци, Вензи ли беше … дете да има и после кой откъде е...
И за Деруло ми е странно … доста време, мацката е много готина … и пак, раздяла ?!

# 1 808
Jennifer Lopez и Ben Affleck
Скрит текст:

# 1 809
Jlo и тя като Мегън Маркъл с палто, а отзад обикновените хора по къси ръкави. Да си селебрити не те сгрява  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 810
  • Варна
О, мариянчето е избълвала помия още преди няколко дни!
https://www.facebook.com/mariana.popova.315/posts/4309865895715518
 Копирам в скрит текст
Скрит текст:
Омръзна ми да чета за икони, кралици, величия и легенди. Хубаво е да се пее така!
Късметлии са някои а господ специалните си ги прибира навреме 🖤
Моят татко казваше така:
"ако го нямаше руски паметник, трамвая нямаше да заобикаля". А някой пееше
Не всичко е пари приятелю....
Апропо никой нищо не каза за мерките 50% публика, някак лекичко премина факта, че някъде една зала се пръсна от хора по време на пандемия и ясни правила. Или това не важи за всеки. А не са ли" големите" пример за обществото?!  При цялото ми уважение и респект, но някой не спазва закони.

# 1 811
  • Mediterraneo
Неграмотница.

# 1 812
Ми за яд си е. На неин концерт няма как залата да се пръсне от хора.

# 1 813
Не я познах Кейти Пери. Много е симпатична с тъмна коса

# 1 814
Не ми се вярва за Криско и жена му да е истина, дано да не е- 2 малки деца, доста хармонична двойка изглеждаха. Въпреки, че визуално не си подхождаха много, тя истинска красавица, а той малко селския трикат Хитър Петър, но аи мислех, че си се обичат.

Общи условия

Активация на акаунт