Звездни компромати - Септември'21

• 236 279
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 830
Weeknd според мен е дълбока личност и има интелект. на пръв поглед изглеждат странно ако са двойка, но на емоционално ниво според мен Абел има какво да даде на Анджелина Джоли.

Аз лично не виждам какво има да й даде той на емоционално ниво, човек който пее:
Скрит текст:
Ask me if I do this every day, I said "Often"
Ask how many times she rode the wave, "Not so often"
Bitches down to do it either way, often
Baby I can make that pussy rain, often
Often, often, girl I do this often
Make that pussy poppin', do it how I want it
Often, often, girl I do this often
Make that pussy poppin', do it how I want it

When I got on stage, she swore I was six feet tall
But when she put it in her mouth she can't seem to reach my
Ballin' ain't an issue for me, I'll make a hundred stacks right back next week

И  по принцип лириката му е ефирно вулгарна, може би друг вид емоционалност.. извишена някак си.
Кво да очакваш от човек, който пуши трева от 11-12 годишен…

# 1 831
Мариянка няма какво да се заканва и да плаши гаргите, ами направо да си стяга багажчето и ако може по-надалеч.

# 1 832
Това за Криско и жена му потвърдено ли е? Две малки дечица направиха за нула време.
и аз това се чудя, вероятно след появата на второто дете проблемите са се задълбочили..

Не ми се иска да е вярно … и той малко като онзи Венци, Вензи ли беше … дете да има и после кой откъде е...
Аз доколкото знам Вензи все още си е с Жени. Те са много готини заедно.

# 1 833
  • Sofia
Не Вензи,а Венци Венц

# 1 834
Кая Гербер
Страхотно тяло извади тази жена  Flushed

Скрит текст:

# 1 835
Е ако това е вярно, Марияна е права да се ядосва. Дали е истина, че не са спазени мерките на концерта и е направено изключение за Лили Иванова? Даже си спомням че Георги Христов беше отменил свой концерт, защото на 50% няма как да си избие парите за наема. А е известно че Лилито пее за пари...
Друг е въпроса, че Марияна копае дъното с всяко следващо включване....
От Инстаграм
Скрит текст:

# 1 836
Кая Гербер поне става за модел наистина!

# 1 837
Страхотна е Кая. Heart Eyes

# 1 838
Не Вензи,а Венци Венц
Аха, ясно. Че Вензи е един и наскоро му се роди дете, а Венци Венц си е друг човек, но не разбрах кого визират.

# 1 839
Тя наистина ходи с този от kissing booth  ♥  хубава двойка са

# 1 840
Абе, щом Константин, фолкпевеца, има семейство - значи всеки може! 😂😂😂
Това за известния мъж и жената вкъщи.
Константин според мен изобщо не става за семейство, ами женичката му е много търпелива и добра, а и май без особено много алтернативи (образование, кариера, контакти). Докато Цвети на Криско макар и бивша танцьорка е била стюардеса, изкарвала е сама пари с труд, завършила е образование, а и сега е доста над средното ниво хубост без да е с 1200 операции, което ме кара да мисля, че самочувствието ѝ е различно от “аз съм жената на Криско” и едва ли би търпяла. Изобщо Константин, който като човек е доста усмихнат и забавен (тренирахме в един фитнес) като мъж е дъно. Направо не знам колко влюбена и загубена трябва да е една жена, за да изтърпи безбройните му забежки, за които съм чувала и продължавам да чувам от най- различни страни, то не са танцьорки, колежки, фенки. Сигурна съм, че и той им е загубил бройката.

# 1 841
Не разбирам каква е драмата на Марияна и концерта на Лили, нали е бил на открито!? Да не би в автобусите или метрото да се седи през седалка!?
Да хваща първият полет с еднопосочен билет и да пътува с вятъра......

# 1 842
Едва ли на някой му минава друга мисъл за раздялата на Крискови, освен, че тати не е мъж за една жена.

# 1 843
  • София
То па един мъж...

# 1 844
Глист. Добре, че е известен и финансово подплатен, иначе жените не налитат на 52 килограмови мъжкари.

Общи условия

Активация на акаунт