Звездни компромати - Септември'21

• 236 292
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Бургас
На снимката с Кая все едно майка и видях!
Страхотна прилика!

Марияна е много противна.Сега разбрах,че е и неграмотна.

# 1 846
То пък една жена,че до него опряла,Търкулнала се тенджерата е цялата работа,

# 1 847
Защо чак пък такива подигравки. Криско и жена му са млади, имат 2 деца.

# 1 848
Какво общо има Лили Иванова с концерта, освен че е пяла? Организаторите продават билетите и не би ли следвало от тях да се търси сметка?

# 1 849
Миглена Ангелова още преди много години разказваше как въпросният Криско излизал с дъщеря и, защото се надявал да стане известен. Изобщо не го харесваше. Явно има нюх за боклуци жената.

# 1 850
Миглена Ангелова още преди много години разказваше как въпросният Криско излизал с дъщеря и, защото се надявал да стане известен. Изобщо не го харесваше. Явно има нюх за боклуци жената.

Явно нюха не работи при избирането на съпрузи. 😂

# 1 851
Надето беше много млада като булка, очевидно е и много търпелива. Коцето си я кътка, че по-хубава нийде няма да намери. Не съм убедена, че Криско е толкова прозорлив. Отделно Константин според мен се беше "понаходил" в някаква степен поне, когато се ожени. За Криско не знам.

Чак пък да си е взел мерака с жените Коцето….
Жената на Криско наистина е естествена хубавица и може самочувствието и достойнството й да са доста по-различни от простодушието на ботокс чаплите.
Миглена Ангелова е същинска Кали - махленска интригантка с амбиции и претенции.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 21:11 от Linda*kiss

# 1 852
Анистън и Рийз
Скрит текст:

# 1 853
Едва ли на някой му минава друга мисъл за раздялата на Крискови, освен, че тати не е мъж за една жена.

Потвърдили раздялата.

# 1 854
Кимката си пусна тинейджърските снимки в Туитър

Скрит текст:
Скрит текст:

Гръцки актьор и преследвач на знаменитости, зад кулисите на фестивала в Сан Себастиан с
Марион Котиард
Скрит текст:

и Джони Деп
Скрит текст:

# 1 855
  • До морето

Не става дума за Криско, а за един Крум!

# 1 856
  • Враца
Абе, щом Константин, фолкпевеца, има семейство - значи всеки може! 😂😂😂
Това за известния мъж и жената вкъщи.
Константин според мен изобщо не става за семейство, ами женичката му е много търпелива и добра, а и май без особено много алтернативи (образование, кариера, контакти). Докато Цвети на Криско макар и бивша танцьорка е била стюардеса, изкарвала е сама пари с труд, завършила е образование, а и сега е доста над средното ниво хубост без да е с 1200 операции, което ме кара да мисля, че самочувствието ѝ е различно от “аз съм жената на Криско” и едва ли би търпяла. Изобщо Константин, който като човек е доста усмихнат и забавен (тренирахме в един фитнес) като мъж е дъно. Направо не знам колко влюбена и загубена трябва да е една жена, за да изтърпи безбройните му забежки, за които съм чувала и продължавам да чувам от най- различни страни, то не са танцьорки, колежки, фенки. Сигурна съм, че и той им е загубил бройката.
Всъщност, това удебеленото не е никак вярно.
Надя работи в една от големите софийски адвокатски кантори. Ходи по дела и явно има желание и капацитет да се развива като юрист.
Обаятелна и земна е, а в професионален план си личи, че се старае.
Може би заплатата й, каквато и да е тя, няма да й осигури стандарта, който й предлага мъжът й с неговите доходи, но все пак си мисля, че момичето може да се оправя само, ако му се наложи- има си образование, има си добър старт в кариерата, има и семейство зад гърба си, което няма да я остави на произвола на съдбата.
Не познавам лично Константин, нито пък мога да кажа повече за личния живот на жена му и за отношенията им, но сигурно има причина да са заедно толкова време и да изглеждат щастливи.
За разлика от повечето съпруги на популярни лица, тя не работи нищо, което да е финансирано от мъжа й- салон за маникюр или танци или друго такова, което е по-скоро за удоволствие.
Професията, която тя практикува, е всичко друго, но не и нещо, което да работиш "за кеф и колкото да не стоиш без работа".

# 1 857
Мария Игнатова се омъжила
Скрит текст:

# 1 858
Кая Гербер
Страхотно тяло извади тази жена  Flushed

Скрит текст:

Страхотни крака - направо убивам за такива !   … и цялата е мама, все едно Simple Smile

# 1 859
Луна президент?? https://trafficnews.bg/politika/pop-folk-pevitsata-luna-ofitsial … hoXOGSAkFk9VIdFeo
Също така предаването на Кардашианите не е приключило. Ще продължат да го излъчват, но по Хулу.

Общи условия

Активация на акаунт