Звездни компромати - Септември'21

• 236 308
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 860
Да са живи и здрави Нойзеви! Не вярвах, че така ще се задълбочат, брей, каква холивудска любов си спретнаха в стил Мерилин Монро и Артър Милър 🤪

# 1 861
  • Glasgow
На Калина Паскалева служебното правителство и е виновно за инфлацията, която е в световен мащаб 🤦‍♀️поне в поста споменава, че в момента има дело срещу нея от Арабаджиеви. Явно затова спря да пише за тях. https://www.instagram.com/p/CUVFrR-sjHK/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 23:34 от Jokerr

# 1 862
Да започнем ли залозите докога ще са заедно?

Усещам и Рачков как след някой друг месец ще стане татко също.
Тука се сподели снимка с гаджето му, ми тв изглежда бая пълничка вече.
Не е онази апетитна плейметка от преди.

# 1 863
Миглена Ангелова още преди много години разказваше как въпросният Криско излизал с дъщеря и, защото се надявал да стане известен. Изобщо не го харесваше. Явно има нюх за боклуци жената.
  На Миглена  дъщерята излизаше с Крум,а не с Криско.

# 1 864
  • София
Певецът Крум? Онзи дето първо пееше нещо като поп, а после нещо като чалга?
Хммм 😅

# 1 865
  • София
Браво на Игнатова и Нойзи!!
Изобщо не ги харесвам, обаче ми изглежда, че ще са щастливи заедно, а това винаги е супер!

Джей Ло и Навлек също изглеждат щастливи и ако Навлек не я целуваше с плътно стиснати устнички, даже бих си казала, че и тези се намериха и подредиха Simple Smile.

# 1 866
Игнатова аз я харесвам, честито да им е!

# 1 867
  • Sofia
Говори се, че е бременна Игнатова.

# 1 868
Помислих си че може да е бременна Игнатова ...

# 1 869
Моите наблюдения за семейството на Коцето са, че Надя е красива, поддържа семейството му, роди му две деца и ролята на титулярка перфектно я устройва.
Коцето никога няма да я пропъди , заради секс забежки с танцьорки и сервитьорки .
Има жени, които стават за официално представяне и такава, които са само за забавление.
Той обожава децата си, поне от това, което виждам в Инстаграм профила му, което бетонира жена му за поне още 10 години напред.

# 1 870
Много се радвам за Мария Игнатова и Нойзи. Всяка жена има право да бъде щастлива с мъжа, който е избрала да върви по пътя си.

Ким К. беше публикувала снимките си от тинейджърските години понеже вчера е бил международния ден на дъщерите. Извинява се на майка си задето била палава и обяснява, че всъщност Кортни откраднала кола за да се повозят из квартала, а Ким си правила само снимки в гаража за да изглежда много куул. Завършва с нещо като: Аз бях мило и добро момиче, но те ме подстрекаваха.
Много подло и тъпо от нейна страна, след толкова много години да изпее сестра си в публичен пост.

# 1 871
Мария Игнатова си е меркантилна и не разбирам какво му е харесала на новия си съпруг. Ще поживеем, ще видим

# 1 872
  • Rock & Roll feeling ...
Това, че я обожава например. Явно има  такава нужда да е такава от мъжа с който е. И набързо се ожени.

# 1 873
Имат си тръпка хората, нека са си добре. Обичам сватби! Все пак писва от разводи и раздели...

# 1 874
  • До морето
Моите наблюдения за семейството на Коцето са, че Надя е красива, поддържа семейството му, роди му две деца и ролята на титулярка перфектно я устройва.
Коцето никога няма да я пропъди , заради секс забежки с танцьорки и сервитьорки .
Има жени, които стават за официално представяне и такава, които са само за забавление.
Той обожава децата си, поне от това, което виждам в Инстаграм профила му, което бетонира жена му за поне още 10 години напред.

Има една порода мъже, които в главата си (и долната, и горната) ясно разграничават това, което е вкъщи и това, което правят навън. Константин е от тях! Той си я обича сигурно, постоянно я хвали колко е прекрасна, невероятна и уникална. Скъсва я от комплименти и по предавания и по интервюта. Колко е умна, семейство от сой, той просто момче от спортно училище.  Прави й вятър нон-стоп и в същото време вършее наред. Щом това ги устройва и двамата,значи всичко е наред.

Имам такъв познат, седи на маса и не спира да повтаря на висок глас колко е страхотна жена му, най-добрата майка, домакиня, любовница.....и след 20 минути става и оправя някоя в тоалетната на заредението. Патология някаква е това.

Общи условия

Активация на акаунт