Звездни компромати - Септември'21

• 236 263
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 875
Той кинти има ли? Бързичко се зажениха.

# 1 876
Надето ако е вярно това, все някога ще надигне глава. Няма как млада хубава жена да търпи къшкач в днешно време. Иначе и аз съм чела някакви хитове от Константин: "Жена ми не ме ревнува, аз съм си на години и нямам  вече фенки" - майстор е човека Simple Smile

# 1 877
Наистина съм се заблудила и Надя на Коцето е завършила право в нов български преди 5 години, също като Райна, какво съвпадение само. Всъщност май и Нора Недкова е възпитаник на НБУ.
Те явно са си в симбиоза и на никого не пречат, но разговорът ни тръгна от там, че Коцето ставал за нечий мъж , а моето мнение е, че не той става, а жена му става за съпруга и че аз лично трудно се сещам за жени, които биха го търпяли.
А Крискови… струваше ми се, че се обичат и не съм хепи да разбера, че се разделят. Предпочитам да чета за щастливи двойки, а не за раздели.

# 1 878
Koнстантин е пълен смешник. Жена му сигурно го търпи заради децата. И с Райкова е имал забежки. В ББ само как флиртуваше с онази Зорница Линдарева, че и Емануела влезе и го пита какво прави. Тогава си мислеше, че той пак ще спечели и супер много се зарадвах, когато избраха Джино вместо него.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 23:58 от Джуфка_Петкова

# 1 879
Да са живи и здрави Нойзеви! Не вярвах, че така ще се задълбочат, брей, каква холивудска любов си спретнаха в стил Мерилин Монро и Артър Милър 🤪

Като че ли в пандемията някои двойки решиха така да се разведрят.
Артър Милър доколкото знам не е бил дълго романтично влюбен, именно поради разлика в характерите и интелекта. Добра пепратка към динамиката Мария Игнатова и Нойзи.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 07:41 от Linda*kiss

# 1 880
Миглена Ангелова още преди много години разказваше как въпросният Криско излизал с дъщеря и, защото се надявал да стане известен. Изобщо не го харесваше. Явно има нюх за боклуци жената.
  На Миглена  дъщерята излизаше с Крум,а не с Криско.

Ок, не били компютри, а компоти.
А кой изобщо е този Крум? Станал ли е все пак известен?

# 1 881
Мерилин Монро съм чувала, че е била интелигентна, много четяла. Това лично аз не съм го долавяла от интервютата й, но знае ли човек дали пък не е играла ролята на руса старлетка, пък всъщност наистина да е била интелигентна. Мисля, че тя слага край на връзката им с Артър Милър?

Надето на Коцето е просто поредната жена, която е предпочела да седи в комфортната зона на "титулярката" в харема. Ясно съзнава, че този лайфстайл няма как да й го осигури някой друг, а и какви качества има горката, за да може тепърва да спечели някой богат? Такова "титулярство" си е брутална липса на самоуважение.

# 1 882
  • София
Аз доколкото си спомням, той си я "взе" още като ученичка, така че предполагам, че е била много влюбена в него. После две деца, сега гради кариера явно, може да й е удобно или пък още да е така сляпо влюбена. Или да я устройва ситуацията.

# 1 883
Да, още ученичка беше, в някакво кафене се запознали...

# 1 884
Надето в едно интервю преди време, когато Константин все още й даваше да ходи по интервюта, беше казала, че майка й, която май също е адвокат, й казала нещо от рода - ти знаеш с кого се хващаш. Един вид, че се жени и създава семейство с известен човек, певец, който е свикнал да е обграден от внимание и ако иска да има семейство с него трябва да приеме това....

Мария Игнатова като цяло я харесвах доскоро и после научих, че синът й е отглеждан от Петко и Яна, а и със сина на Рачков никак нямала контакт... Някой знае е ли защо синът й живее с Петко? Щото на нея не й се занимава ли? Ако е така ми падна много в очите

Последно за Цвета на Криско.... преди време беше качила един много хубав текст обясняващ как жената гледаща малко дете се надява на минутите в които има време да се изкъпе или да отиде да тоалетната, затова има нужда от помощта на мъжа си. И когато не я получи, това я кара да се чувства срината и обезсърчена, защото тези минути, когато детето спи са изключително важни и без тях майките е сриват психически... много хубав текст беше, много точно описващ колко гадно е никой да не ти помага докато гледаш малко дете. Ако са се разделили, залагам, че това е причината

# 1 885
  • София
Интересно ми стана, колко пък да са богати Криско и Коцето?

# 1 886
Доста пари взимат от участия. А Коцето си има и дискотека.

# 1 887
  • София
Колко да са доста. Даже и заведение трудно докарва много пари. Мисълта ми е, че има наистина богати хора. Тези не са. Имат над средното, но чак пък кой знае какъв стандарт да осигуряват на жените си не ми се струва достоверно.

# 1 888
Коцето бая пари има, само като му видиш къщата, басейна и колата става ясно.

# 1 889
Аз не съм останала с впечатлението, че Надето е някаква страдалница, напротив. Засичала съм ги отвреме-навреме на почивки в класни хотели, където искаш, неискаш ставаш близък свидетел на битието им при изхранване и пребиваване. Определено обичат да се набиват на очи, шумни и арогантни, обичат да привличат внимание. Тя е с високо самочувствие, наистина е красива, а той я обожава видимо и се гордее с нея. На този фон са ми нелепи слуховете за похотливостта му, но кой знае. Според мен е егоцентричен, обича да флиртува, по-скоро за да се прави на интересен.

Общи условия

Активация на акаунт