Звездни компромати - Септември'21

• 236 224
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 995
Прекалила е с пайетките Кейт.
Мечо Омуртаг може да ѝ крадне моделчето на роклето. Прическата ѝ е все едно я е правила кварталната фризьорка за някоя абитуриентска.

# 1 996
Мисля, че Кейт и преди си е правила процедури, около устата, но са страхотно деликатно направени - изглежда на годините си и приятно.
Тя си има приятни правилни черти и спретнато чистиплътно излъчване.
Има изкуствени мигли, но не са тежките, гримът е лек (колкото може да е лек за повода).
Ето как с нормално/ тънки устни и без силикон пак става, че е и по-добре.

# 1 997
Разкошна рокля, като за ОСКАРи, страхотно ѝ седи на Кейт, за първи път да ми хареса тя. Роклята ѝ и придава ...Царственост и страхотно я отваря!

# 1 998
Другият славен играч - интервюто на Кирил Петков при Цветанка Ризова https://youtu.be/vPYvE5sUqqs - Значи всъщност е завършил Харвард бизнес скуул, училище и курс към Харвард, а не точно редовната магистърска програма на Харвард университета?

Харвард-ът на Кирил Петков  много прилича на Оксфорд-а на Ружа Игнатова,
само като му чуеш английския ....
Той, ако имаше истински Харвард, щеше ли да се върне да се включва в политиката тук ...

# 1 999
  • София
Кейт е повече от прекрасна. Бъдеща кралица.

Ирина Шейк
Скрит текст:
Карди Би
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Карла Бруни
Скрит текст:
Коко Роча
Скрит текст:
Натали Имбрулия
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:

# 2 000
Я Джей Ло съща Сузанита.

# 2 001

Харвард-ът на Кирил Петков, много прилича на Оксфорд-а на Ружа Игнатова,
само като му чуеш английския ....
Той, ако имаше истински Харвард, щеше ли да се върне да се включва в политиката тук ...
Ох, съгласна съм, но да не се избием. Мен по-скоро ме притеснява, че голяма част от тези млади хора са израстнали с пари и са учили нещо, което не са си го плащали те и сега са се “отрудили”. Имам познати, карали тези курсове, дори аз за малко да се запиша - ходиш няколко уикенда в София или на хотел и явно влизаш в политиката. Но да дадем шанс и на неговите калинки, пардон “курсисти”. Шоуто на Петков, после шоуто на Пулев. Сеир да има. 😄  Peace!

# 2 002
София Вергара ми е любимка 1000% истинска жена е !

# 2 003
Нойзи хич не ми изглежда интелигентен и ерудиран. По-скоро ми е клише тип Иво Сиромахов, но надолу като ниво. Прави се на интересен, явно не може с друго да блесне. Изглежда и комплексар.

# 2 004
  • Rock & Roll feeling ...
На мен Нойзи ми е отблъскващ. Не може ли да измисли нещо друго, освен това с Ева и Лилит?
Единственото, което крещи от тяхната връзка е каква голяма нужда има Мария да е обичана и поставена на пиедестал. Дано тя е щастлива, за мен той е безинтересен. От мъжете й харесвам най-много Петко, жалко, че му дойде усещането за семейство по-късно от времето, в което бяха заедно. Дори и Рачков ми е по-симпатичен от този позьор.

# 2 005
  • Пловдив
Натали Имбрулия e повече от прекрасна!

# 2 006
Кейт е Богиня !

# 2 007
ау, амброзио.....много остра и ръбата тази жена, макар на мен да ми мяза на мъж в лицето /много ми прилича на един познат/.

# 2 008
  • София
Розамунд Пайк
Скрит текст:
Елизабет Дебики
Скрит текст:
Джена Коулман
Скрит текст:
Айрис Лоу
Скрит текст:
Наталия Водянова
Скрит текст:
Маргарет Куали (красива е, но няма харизмата на майка ѝ)
Скрит текст:
Пол Маккартни
Скрит текст:
Джейми Фокс
Скрит текст:

# 2 009
Според мен пък Алесандра Амброзио е много хубава в лицето. Преди години много харесвах Наталия Водянова, но сега нещо в нея ме отблъсква. А също преди години по модните канали постоянно излъчваха една манекенка, Джесика Стам. Помните ли я?
Скрит текст:

Много харесвах и Agyness Deyn, не знам къде се загуби и тя.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт