Звездни компромати - Септември'21

• 236 237
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 890
  • софия
Сутрешният блок на Нова днес е успял да събере всички "знаменитости" - то Марианка ще плаче в ефир, то Луна Президент.
Марианка в момента мрънка и се надява да "оцелеят". Социалните мрежи се били превърнали в място, на което се изсипва гняв, без да се анализира написаното и никой не е разбрал дълбоката ѝ мислА. За това си изтрила поста. Нямало да каже дали е ваксинирана, защото това било личен избор. Ох! Постоянно си били правили тестове вкъщи и била много отговорна към околните.
По принцип съм съгласна с позицията, че щом има определени мерки, те трябва да се спазват от всички. Но начинът, по който го е изказала, сочейки този и онзи, без да имат пряка вина за състоянието ѝ, е неприемлив.

Доп. И Кубрат Пулев ръси акъл и съвети кой какво и как. Записал се е да учи в УНСС и стана голям "капацитет" по всичко.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 08:53 от zvаnchе

# 1 891
  • вкъщи
Тя хубаво мрънка, ама не ми е ясно как точно спазва мерки като не е ваксинирана и не се е спряла, лично аз лятото я засякох по заведения, навряна в други знаменитости. Никак не изглеждаше да пази дистанция и да се страхува от Ковид. Сега хората и виновни, а тя светицата видиш ли болничка.

# 1 892
Синът на Игнатова може да живее с баща си, защото така иска, а не защото "на нея не й се занимавало". Момчетата в пубертета много търсят баща си. Никаква идея си нямат някои хора от много неща.

# 1 893
Мерилин Монро съм чувала, че е била интелигентна, много четяла. Това лично аз не съм го долавяла от интервютата й, но знае ли човек дали пък не е играла ролята на руса старлетка, пък всъщност наистина да е била интелигентна. Мисля, че тя слага край на връзката им с Артър Милър?
Надето на Коцето е просто поредната жена, която е предпочела да седи в комфортната зона на "титулярката" в харема.
Това за титулярстването при системни публични изневери на мъжа винаги ми е било супер смешно и жалко да се изтъква от друга жена като голямо постижение (нямам предвид Questar, беше използвано в преден коментар като комплимент едва ли не).
За Мерилин Монро - по-скоро е била влюбена в славата и имиджа си, нестабилна, с ниско самочувствие и амбициозна. Казват, че Артур Милър е съжалил, че се е оженил за нея.

Другият славен играч - интервюто на Кирил Петков при Цветанка Ризова https://youtu.be/vPYvE5sUqqs - Значи всъщност е завършил Харвард бизнес скуул, училище и курс към Харвард, а не точно редовната магистърска програма на Харвард университета? Аз не съм от впечатлените от дипломите, но ми се затвърждава впечатлението за силна самохвалебственост и преиначаване за PR. Момчето има капацитет, но Нарцисизъм +Лекомислие = Почтеност?
Сещам се веднага за Шеф дерматоложката, която изтъква ходенето си по рекламни двудневни конференции и сертификатите си за Attendance (присъствие) от тях като велики “специализации”. Кирил Петков е на светлини години от тази, но самохваленето ми е сходно.
Луна изобщо как да я коментирам - там нещата са изпуснати - сеир - и за парите от медийните пакети.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 09:02 от Linda*kiss

# 1 894
  • софия
Цеци Красимирова и Наталия Гуркова
Скрит текст:

# 1 895
Синът на Игнатова може да живее с баща си, защото така иска, а не защото "на нея не й се занимавало". Момчетата в пубертета много търсят баща си. Никаква идея си нямат някои хора от много неща.
Той май от малък живее с баща си, не е пубертета причината. Яна Маринова нали и тя е оставила сина си при баща му, странни са ми тия майки.

# 1 896
На Цеци скулите живеят собствен живот.

# 1 897
Как пък веднъж не сложи едно червило за цвят тая Цеци. Все едно се е омазала с фон дьо тен и по устните.

# 1 898
Toва с курсчетата е стар трик за изопачаване на едно CV. Много хора така направиха кариери, само защото онлайн за две седмици са изкарали някакво курсче към голям университет. А университетите пък с такъв тип лекции и високи суми правят пари.

Абе какво самочувствие може да има жена, която като се появи някъде и всички знаят, че мъжа й изневерява? Била "титулярка"...Ама то такива понятия са обичайни във взаимоотношения, където бракът е сделка.

# 1 899
Константин има един мазен поглед и като говори винаги поклаща глава, точно като излязал от индийски сериал е!
Може би жена му още го обича, радва се на добър стандарт, той не изглежда скандалджия и се е самоуспокоила - всички мъже кръшкат, а някои са и бедни и побойници, и пияници, пък моят само смъркач. Жените с палави мъже, които нямат намерение да напускат семейното огнище, винаги имат по някоя мантра. Сещам се за бившата съпруга на Коцето - Калки, не я интересували хвърчащите пеперудки, щом тя е в ложата! Е да де, но една пеперудка му роди дете и ложата се обърна.

# 1 900
  • Пловдив
Той май от малък живее с баща си, не е пубертета причината. Яна Маринова нали и тя е оставила сина си при баща му, странни са ми тия майки.

Имам позната, на която дъщерята от лятото реши, че иска да живее при баща си и се премести при него. 8 клас е.

И да не е спам - гала вечеря по случай откриване на музея на киноакадемията в Лос Анджелос:

https://www.spletnik.ru/look/redcarpet/103424-perri-blum-i-drugi … s-andzhelese.html

# 1 901
  • София
Интересно ми стана, колко пък да са богати Криско и Коцето?
За Криско не знам, но Коцето е далеч над средното ниво. Дори само с факта, че кара Ферари. И парите му не са от участия. От заведението му са.

# 1 902
  • София
Уил Смит
Скрит текст:
Блейк Л. и Райън Р.
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:

Оливия Кулпо
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Лили-Роуз Деп
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Том Хидълстън
Скрит текст:
Джиджи Хадид
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Джейк Джилънхол
Скрит текст:
Мег Райън
Скрит текст:
Криси Тейгън и Джон Леджънд
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Кейт Мос и дъщеря ѝ
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Лиз Хърли
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Хилтънови
Скрит текст:

# 1 903
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Той винаги е казвал, че е завършил Харвард бизнес скуул.
Ето за Харвард :

"Харвард винаги е бил синоним на бизнес. Това е най-богатият университет в света, като през 2011-а състоянието му е оценено на 32 млрд. долара. Неслучайно той е наричан университет за милиардери - цели 62-ма от най-богатите хора в света са негови възпитаници. Освен това Харвард може да се похвали, че е дал път в живота и кариерата на осем американски президенти и 75 Нобелови лауреати. Сред възпитаниците му са Теодор и Франклин Рузвелт, Джон Кенеди, Ал Гор, Джордж Буш-младши, Бил Гейтс, президенти на Колумбия, Чили, Коста Рика, Мексико и Тайван, израелският премиер Бенямин Нетаняху, писателят Уилям Бъроуз, актьорите Натали Портмън, Ашли Джъд и Мат Деймън, дори създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг. Възпитаниците на Харвард се реализират на 100% и след дипломирането си получават средни годишни заплати от 122 хил. долара."

# 1 904
Мерилин Монро съм чувала, че е била интелигентна, много четяла. Това лично аз не съм го долавяла от интервютата й, но знае ли човек дали пък не е играла ролята на руса старлетка, пък всъщност наистина да е била интелигентна. Мисля, че тя слага край на връзката им с Артър Милър?
Надето на Коцето е просто поредната жена, която е предпочела да седи в комфортната зона на "титулярката" в харема.
Това за титулярстването при системни публични изневери на мъжа винаги ми е било супер смешно и жалко да се изтъква от друга жена като голямо постижение (нямам предвид Questar, беше използвано в преден коментар като комплимент едва ли не).
За Мерилин Монро - по-скоро е била влюбена в славата и имиджа си, нестабилна, с ниско самочувствие и амбициозна. Казват, че Артур Милър е съжалил, че се е оженил за нея.

Другият славен играч - интервюто на Кирил Петков при Цветанка Ризова https://youtu.be/vPYvE5sUqqs - Значи всъщност е завършил Харвард бизнес скуул, училище и курс към Харвард, а не точно редовната магистърска програма на Харвард университета? Аз не съм от впечатлените от дипломите, но ми се затвърждава впечатлението за силна самохвалебственост и преиначаване за PR. Момчето има капацитет, но Нарцисизъм +Лекомислие = Почтеност?
Сещам се веднага за Шеф дерматоложката, която изтъква ходенето си по рекламни двудневни конференции и сертификатите си за Attendance (присъствие) от тях като велики “специализации”. Кирил Петков е на светлини години от тази, но самохваленето ми е сходно.
Луна изобщо как да я коментирам - там нещата са изпуснати - сеир - и за парите от медийните пакети.

А, добър ден … с най-добри чувства, де Simple Smile
Ходи го обясни на тези, които казват как не уважаваме завършили в чужбина … хеле пък Харвард !!

Общи условия

Активация на акаунт