Звездни компромати - Септември'21

• 236 246
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 905
# 1 906
Коцето е далеч над средното ниво. Дори само с факта, че кара Ферари. И парите му не са от участия. От заведението му са.
По-точно от БЯЛАТА стая в заведението му Money

И само Шер

# 1 907
И каква е тази Бяла стая?

The only one, какви са тези дрехи и мода на снимките?!? Най-много ми допадна Дуа Липа, другите са .... Джиджи е станала някаква питка в главата, преди много ми харесваше. Тази Лизо е без коментар Close Бела пък доста зле изглежда в лицето. Криси и мъжът й направо тутманици. Rolling Eyes Парис също ми хареса. Дъщерята на Кейт Мос какво си е залепила на бедрото??? Thinking

Радика, винаги с интерес чета постовете ти за РД-ците. Hug Всички снимки разглеждам. Скоро го бях написала и после видях, че са ме изтрили.

# 1 908
Синът на Игнатова може да живее с баща си, защото така иска, а не защото "на нея не й се занимавало". Момчетата в пубертета много търсят баща си. Никаква идея си нямат някои хора от много неща.

Той живее с баща си много преди да влезе в пубертета. Хубаво е да се проверяват тия неща от някои хора преди да седнат да пишат.

# 1 909
Шер не разбрах, тя ли се е докарала като Стивън Тайлър или той прилича на нея. Joy

# 1 910
Интересно ми стана, колко пък да са богати Криско и Коцето?
За Криско не знам, но Коцето е далеч над средното ниво. Дори само с факта, че кара Ферари. И парите му не са от участия. От заведението му са.
Предвид какво откриха в заведението му преди време, не е изненадващо за мен, че кара ферари.
https://m.24chasa.bg/novini/article/5423787

# 1 911
  • София
Марианка плаче за правилата, а мъжът й какво е правил на снощната сбирка в НДК? Карантина нещо?
https://m.offnews.bg/news/Zdrave_18753/Mariana-Popova-s-COVID-ma … za-v_760594.html/

# 1 912
# 1 913
Джейк уби с розовия костюм! Heart Eyes

Коцето освен, че кръшка, много и смърка и кърка... Не знам каква любов е това и как се гледат така деца. Ама явно става.

# 1 914
Надето на Коцето пари си има, семейството й са заможни. Той й изневерява на 100 процента, но явно си го обича и търпи. Сумати жени търпят изневери, не е нито първата, нито последната.

Не разбирам само защо правят породени деца, като не се разбират. Това за Криско и половинка. Пък и са млади, можеха да почакат малко с второто, но тяхна си работа. Дано се сдобрят.

# 1 915
Мерилин Монро съм чувала, че е била интелигентна, много четяла. Това лично аз не съм го долавяла от интервютата й, но знае ли човек дали пък не е играла ролята на руса старлетка, пък всъщност наистина да е била интелигентна. Мисля, че тя слага край на връзката им с Артър Милър?
Надето на Коцето е просто поредната жена, която е предпочела да седи в комфортната зона на "титулярката" в харема.

Другият славен играч - интервюто на Кирил Петков при Цветанка Ризова https://youtu.be/vPYvE5sUqqs - Значи всъщност е завършил Харвард бизнес скуул, училище и курс към Харвард, а не точно редовната магистърска програма на Харвард университета?
Бизнес магистърската програма на Харвард се завършва в Харвард Бизнес Скуул, което е част от университета. Вече е имало запитване и е потвърдено от университета, че е учил там и е изкарал MBA.
https://www.actualno.com/politics/pismo-ot-harvard-kiril-petkov- … news_1648138.html

# 1 916
  • София
Мариана сигурно 100 пъти е съжалила за включването си сутринта по Нова. Попадна на най-големия пропагандатор на ваксините, а тя явно не им е почитател. Въпреки че в глупавия си пост беше писала и срещу антиваксърите. Ама така е при този капацитет.

# 1 917
Natalia Kobylkina снощи беше при Цитиридис......

Семейството се крепи на женското търпение…Докато жената търпи, бракът ще се състои. Когато се омъжи, ти обеща на този мъж - в радост и мъка, докато смъртта ви раздели. Защо това всичко изговори и се съгласи?!
Да, това е тежък житейски път. Като американските влакчета на ужасите - на горе, на долу…. Често ще се движите със скорост на долу!!! Ще се изкачвате по-рядко, ще изпитвате кайф.
Ще изневерява. Не изневеряват импотентните мъже. Уви! Разочаровах ви. Умният мъж изневерява, но не ядосва и не дразни жената до себе си, в повечето случаи тя не знае. Тя дори не се и досеща, а ако случайно се съмнява, се преструва, защото той компенсира с нещо друго. Бъди умна. Работи над себе си. Само от теб зависи дали мъжът ти ще има желание и шанс да залита, а подхлъзванията са в следствие на някакъв недостиг. Може би си станала силна жена и имаш по-малко женска енергия,….
Златното правило на рускините - сутрин го пускаш на работа с празни топки, вечер го храниш обилно с месо и НИКОГА ама НИКОГА НЕ те боли глава ( ако имаш такова, се сдобий с хапчета против главоболие).
✨Ако ти хареса, постави лайка си и сподели поста на стори. Нека да намалим % разводи и деца израснали с един родител.

# 1 918
Жива да не бях….
Точно това глупаво търпеливо мислене, което се вменява на жените в нашите ширини да се търпи с цел облаги или просто да се водиш “омъжена”, ме вбесява.

После се чудим защо има голям процент емоционален и физически тормоз в България.

# 1 919
  • София
Наличието на ферари не значи, че някой е богат, колата е пасив, но държи цена дълго, в сравнение с ширпортебата, която на мен ми е по-удобна.

Общи условия

Активация на акаунт