Звездни компромати - Септември'21

• 236 271
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Пловдив
Звездата от "Бързи и яростни” Тайрийз Гибсън в Пловдив с приятелката си
Половинката му се възползва от естетичните процедури на пловдивска клиника
...
https://trafficnews.bg/bohemi/zvezdata-barzi-i-iarostni-tairiiz- … n-plovdiv-223431/
Скрит текст:

# 2 011
От премиерата на Бонд най-много ми харесват Кейт и Ема Радукану.

Амброзио никога не съм я харесвала.

А Джиджи преди много ми харесваше, сега откакто роди ми е много странна.

# 2 012
Чак пък богиня да е Кейт....Просто е хубава и приятно изглеждаща. Питам се, не и ли се схваща устата така, постоянно ухилена. Малко позьорско ми идва, ама явно протокола го изисква.

# 2 013
  • София
Аз пък се чудя какво винаги толкова забавно успяват да си кажат, че снимките им издават страшна веселба, не просто усмивки и ведрост. С Уилям и хората, които срещат.

# 2 014
Кейт и Уилям на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд, в Роял Албърт Хол.
Скрит текст:
Кейт определено е правила освежителни процедури, няма ги онези дълбоки бръчки по челото, а Даниел Крейг, колко е нисък горкият... 😝

Страхотна Кейт, страхотна рокля !!

# 2 015
Явно лицемерието е част от протокола. Едва ли всичко е цветя и рози, но за пред простолюдието......

# 2 016
много ясно, че е поза. на мен кейт ми изгледа по-възрастна от годините си, сигурно защото е слабичка.

# 2 017
  • Пловдив
А какво има толкоз в тая премиера на филм, че изисква височайшо присъствие...? И Чарлз там Rolling Eyes

# 2 018
  • До морето
На мен ми хареса Кейт.
Но Даниел Крейг?!?! Честно ли?!?!
Розовото сакенце само допълва спаружения му вид. Хем нисък, хем сбръчкосан, хем свит и прегърбен. Истински деденсон. Отдавна трябваше да го пенсионират. Нищо Джеймс Бондово няма в него.

# 2 019
  • До сърцето...
Днешните рожденици:

Wine Glass Закари Леви (Zachary Levi Pugh), американски актьор, 41 год
известен е с ролята си на Чък Бартовски в сериала „Чък“, гласът на Флин Райдър във филма „Рапунцел и разбойникът“
Скрит текст:

с приятелката си, Каролайн Тайлър

Flowers Rose Кели Маккриъри (Kelly J. McCreary), американска актриса, 40 год
известна с ролята си на д-р Маги Пиърс в „Анатомията на Грей“ като , полусестра на Мередит Грей
Скрит текст:

със съпруга си, Пийт Чатмън

малко са кът известните рожденици на този ден, добавям няколко бивши политически фигури, които са по-популярни:

Wine Glass Силвио Берлускони (Silvio Berlusconi), италиански политик и медиен магнат, 85 год
най-дългогодишният министър-председател на Италия, с противоречива политическа кариера, известен със секс похожденията си, скандалите и дебелашките коментари. Осъден на четири години затвор за данъчни измами.
Скрит текст:
с Дарина Павлова, част от креватните му истории

Wine Glass Лех Валенса (Lech Walesa), полски политик, 78 год
един от първите синдикалисти и активисти за човешки права в Полша, съосновател на „Солидарност“, бивш президент е на Полша. Носител е на Нобелова награда за мир.
Скрит текст:

Flowers Rose Джулия Гилард (Julia Eileen Gillard), австралийски политик, 60 год
първата жена министър-председател на Австралия като лидер на Австралийската лейбъристка партия.
Скрит текст:
*  *  *
Сключили са брак:
през 1979 г:
Изабела Роселини (27) и Мартин Скорсезе (36), горкия Скорсезе, той като джудже до нея
Скрит текст:

през 2001 г:
Дженифъл Лопез (32) и Крис Джъд (32) в Калифорния
Скрит текст:

през 2012:
Ан Хатауей (29) и Aдам Шулман (31) в Калифорния
Скрит текст:

през 2018:
онзиденшната рожденичка Гуинет Полтроу (46) и Брад Фалчък (47) в Хамптън
Скрит текст:

# 2 020
А какво има толкоз в тая премиера на филм, че изисква височайшо присъствие...? И Чарлз там Rolling Eyes
Ми...в Лондон е, на най-известния британски "таен агент" Joy Напомня ми на клипа от откриването на Олимпиадата в Лондон, когато Кралицата беше ескортирана от Бонд, беше забавно.
Те са си патрони на много активности, включително щом става дума за кино. И на Бафта-та ходят, бяха на премиерата на Междузвездни войни в Лондон преди няколко години.
В случая си мисля, че е и знак за връщане към старото нормално.

# 2 021
Кейт е голяма хубавица, каквато и роля да играе, ужасно й отива. Истинска кралица.
Джей Ло е една и съща откакто я помня, преди десетилетия, с нищо ново не може да изненада феновете.
Воднянова е хубава, стига да не се усмихва.
Амброзио ми е любима - много красиви черти на лицето, очи, усмивка, всичко.

# 2 022
  • София
Никога не съм намирала Кейт за голяма красавица. Симпатична, стриктна, с хубаво тяло (оформено със спорт, диети и почивка) и ...пренавита. То пък да не е модел, важното е да си се харесва и да се чувства ок в кожата си.

# 2 023
оу, Водянова ми е направо грозновата...

# 2 024
Абе вие щастливи хора не познавате ли, ведри, слънчеви по характер? Направо ме изумявате - защо била вечно усмихната, егати позьорката била...
Сакото на Даниел Крейг, веднага бих го подносила в подходящ за мен размер.

На мен от премиерата тази рокля ми хареса най-много, но не знам, кое е момичето -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт