Звездни компромати - Септември'21

• 236 226
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Е, такова усещане оставя у някои хора. Ти защо скачаш сега. Никой тук не я познава, всички гадаем по картинка.

# 2 026
  • Пазарджик/Лондон
Голям фен съм на Бонд, но Даниел Крейг така и не можах да го възприема като Агент 007....Как можаха да изберат него след Пиърс Броснан е загатка за мен Thinking.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 11:48 от Аелис

# 2 027
Абе вие щастливи хора не познавате ли, ведри, слънчеви по характер? Направо ме изумявате - защо била вечно усмихната, егати позьорката била...
Сакото на Даниел Крейг, веднага бих го подносила в подходящ за мен размер.

На мен от премиерата тази рокля ми хареса най-много, но не знам, кое е момичето -
Скрит текст:
Ема Радукану е това. Майка и е румънка, баща и китаец. Британска тенисистка мисля, че спечели US Open.

# 2 028
Голям фен съм на Бонд, но Даниел Крейг така и не можах да го възприема като Агент 007....Как можаха да изберат него след Пиърс Броснан е загатка за мен:thinking:.
Аз пък почнах да гледам Бонд филмите едва когато той стана Бонд. Доста по реалистичен ми е. Сакото ми харесва много.

# 2 029
Не бе, не скачам, приказваме си. Явно трябва и да пуска по някоя сълза, основно за пред камерите, че да изглежда по-естествено. Simple Smile)

Ема Радукану ли била това, много ми хареса, елегантна е.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 13:03 от Tess d`Urberville

# 2 030
Катрин е на работа, а работата ѝ е да се усмихва.
Това не означава, че по принцип е много щастлива. Просто си върши работата жената.
Аз пък се изненадвам как има хора, които вярват, че усмивките ѝ на всеки работен ангажимент са искрени.

# 2 031
Ема Радукану е винаги много нежна и елегантна на събития. На Мет Гала пак беше хубава.

# 2 032
Дано да е щастлива, но по-естествено щеше да е, ако я улавяха да показва различни емоции, не само една и съща ухилена физиономия. Но както правилно се отбеляза, тя все пак е на работа.

# 2 033
Катрин е на работа, а работата ѝ е да се усмихва.
Това не означава, че по принцип е много щастлива. Просто си върши работата жената.
Аз пък се изненадвам как има хора, които вярват, че усмивките ѝ на всеки работен ангажимент са искрени.
А аз се изненадвам, че след като хората знаят, че ведрото настроение е част от работните й ангажименти - пак я подозират в лицемерие и част от ореола й на "изкуствено идеална" Апропо, на повечето папарашки снимки, също е усмихната.
Както и да е, според личните симпатии, човек чете различно. Simple Smile

# 2 034
  • Пазарджик/Лондон
Голям фен съм на Бонд, но Даниел Крейг така и не можах да го възприема като Агент 007....Как можаха да изберат него след Пиърс Броснан е загатка за мен:thinking:.
Аз пък почнах да гледам Бонд филмите едва когато той стана Бонд. Доста по реалистичен ми е. Сакото ми харесва много.

Много съм съгласна с това, че е реалистичен. Но Бонд е всичко друго, но не и реалистичен, супер агент, който се бори със зли гении, заобиколен е от красиви жени и използва джаджи, които оше не са изобретени. Това е още от времето, когато Шон Конъри изпълняваше ролята. Та в този смисъл филмите с Даниел Крейг напомнят обикновен шпионски филм, а не онова зрелище, което феновете очакват от филм за Бонд.

# 2 035
Аз пък се изумих на препълнената зала на премиерата на Бонд и всички без маски, а Великобритания е в червена зона в момента.
Кейт е разкош, готова е за кралица.

# 2 036
Мариана Попова с поредната публикация
Скрит текст:

# 2 037
Ох, МарЯна, вечно неразбраната, плача!
🤣🤣

# 2 038
Айде да оздравява и да емигрира. Лично ще я изпратя на Летище София. Ще нося питка със сол и мед и ще ангажирам Берковската духова музика да свири на изпроводяк.
Зуека дали ще се навие да я приюти, докато си стъпят на краката и получат всички музикални и актьорски награди в Европа? Ще продаде 1-2 картини и ще има за манджа за Марианови.

# 2 039
Мариана няма ли да си избере вече закъде да стяга куфарите, че направо ми е мъка и на мен да я слушам колко е недоволна от живота.

Общи условия

Активация на акаунт