Звездни компромати - Септември'21

• 236 204
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 100
По случая с R Kelly наскоро гледах документалния филм по случая в Нетфликс....Не препоръчвам за хора със слаби нерви:
Скрит текст:

# 2 101
Е, после емигрира в Плевен. Мина ѝ мерака.
Тя и в Плевен недоволна остана Joy

# 2 102
Не ми в красива хич Кейт, приятна и симпатична , дa.

# 2 103
А преди Плевен бяха в някакво село, около Карлово май беше...Абе все недооценени. Дано се
изненсат в чужбина, ама надали

# 2 104
  • София
Дано Мъск я вземе с първия полет до Марс. С еднопосочен билет. Grin

# 2 105
Кейт ми е крайно неприятна , иначе роклята е много красива.
Ирина пък я харесвам, но на последните снимки бельото е ужасно.
И последно за Марго Роби от предните страници- цвета на косата никак не и отива. Grinning

# 2 106
  • DE
Един от най-любимите ми източни гласове е рожденик днес. Zhou Shen - Джоу Шън, 29г. Още с първото му чуване през 2014 в гласа на Китай съм му фен. Бях сигурна, че ще направи страхотна кариера, към момента е един от най-обичаните китайски изпълнители. 2017 издава дебютния си албум.
Най-популярната му песен "Big Fish" ост към анимето "Big Fish and Begonia"

# 2 107
  • Rock & Roll feeling ...
Ето го Шопов, дипломиран
Скрит текст:

Е, как е възможно дядо му и баща му да са страхотни актьори, с невероятно излъчване, а инфлуенЦъра да има харизмата на ъглов шкаф за баня 🤨🤨🤨

Тва гените са шантава работа.

JoyJoyJoyJoyJoy

# 2 108
  • София
И аз не споделям прехласването по Кейт. Болезнено слаба и жилеста, ама иначе вечно нахилена на събитията. Знам, че е част от протокола, но някак не ми е естествена. Идеална си им е на англичаните.

# 2 109
Аз обаче не мога да си обясня кому е било нужно на ар кели да се занимава със всичко това при тези певчески данни преспокойно щеше да си изкарва с музика ...

# 2 110
  • Rock & Roll feeling ...
Той е скапан извратеняк.

# 2 111
Не съм фенка на Кейт, но на тези снимки е много красива, истинска кралица. Прави ми впечатление, че има корекции в лицето - ботокс на челото със сигурност, формата на веждите ѝ е променена....В гримът има голям напредък, няма го черният молив на клепачите. Единствено прическата не ми харесва, все едно кварталната фризьорка ѝ е правила.

# 2 112
  • София
На мен пък Кейт този път ми изглежда искрено усмихната, неподправено щастлива.

# 2 113
Аз обаче не мога да си обясня кому е било нужно на ар кели да се занимава със всичко това при тези певчески данни преспокойно щеше да си изкарва с музика ...
Той и брат му, като деца са били насилвани психически и сексуално от близък роднина, оттам били и психическите отклонения и манията му да властва и доминира над момичетата.

# 2 114
  • София
Изобщо не знам как се разбира за корекциите на Кейт. Аз познавам само такива тип леля ви ВанчИ и Донатела Версаче. Но аз не съм критерий, и екстеншъни по снимки не ловя, ако не са от Алиекспрес и три тона по-светли

Общи условия

Активация на акаунт