Звездни компромати - Септември'21

• 236 212
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 055
Шопов почти съм сигурна, че се е дипломирал. Даже работеше в някаква болница.

# 2 056
Как пък ги виждате Наум и Теа да работят неуморно намериха и те на хляба мекото..

# 2 057
И аз мисля, че е завършил.

# 2 058
  • София
Марго Роби
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Кит Харингтон и Роуз Лесли
Скрит текст:
Клеър Дейнс
Скрит текст:
Афтър партито на "Бонд"
Скрит текст:

# 2 059
Откакто Ана де Армас заряза Бен, усещам една подлост и коварство в излъчването й... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 060
Еее завърши Наумчето. Помня ясно, че половинката го поздравяваше и се гордееше. После доколкото помня при Енчев нещо май се подвизаваше, но за кратко. След това май се отказа.

# 2 061
Според мен пък Алесандра Амброзио е много хубава в лицето. Преди години много харесвах Наталия Водянова, но сега нещо в нея ме отблъсква. А също преди години по модните канали постоянно излъчваха една манекенка, Джесика Стам. Помните ли я?
Скрит текст:

Много харесвах и Agyness Deyn, не знам къде се загуби и тя.
Скрит текст:

# 2 062
Ето го Шопов, дипломиран
Скрит текст:

# 2 063
  • До морето
Ето го Шопов, дипломиран
Скрит текст:

Е, как е възможно дядо му и баща му да са страхотни актьори, с невероятно излъчване, а инфлуенЦъра да има харизмата на ъглов шкаф за баня 🤨🤨🤨

Тва гените са шантава работа.

# 2 064
  • на пистата
Линда Еванджелиста

# 2 065
Абе вие щастливи хора не познавате ли, ведри, слънчеви по характер? Направо ме изумявате - защо била вечно усмихната, егати позьорката била...
Сакото на Даниел Крейг, веднага бих го подносила в подходящ за мен размер.

На мен от премиерата тази рокля ми хареса най-много, но не знам, кое е момичето -
Скрит текст:

E, как … Емма Радукану … спечели US Open
Много лъчезарна Simple Smile

Даниел Крейг с нова жена ли е ?

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 14:20 от rady_plovdiv

# 2 066
  • София
Ауу, как го подцених Наумчето начи!

# 2 067
Линда Еванджелиста

Изисквва се голяма смелост да признаеш през какво си минал и да се изправиш срещу страха си, както и да застанеш с истинското си лице пред хора, които са те боготоворили заради външността ти...

# 2 068
Наум Шопов не знам актьор ли е, лекар ли е, но определено инфлуенсърството е най- доходоносно за него.
Да не е луд да се трепе и да се подлага на стрес с пациенти, отговорности и т.н.

Кейт Мидилтън блести просто! Готова е за кралица и много ми харесва, че знае какво е избрала и го следва неизменно.
Мрънкането на Маркъл вече ми досади, докато Кейт си е последователна и доста добре ѝ се получава.

# 2 069
Четох за Еванджелиста, щяла да съди клиниката, която й направила процедурата. Твърди, че не била предупредена за възможните лоши резултати. Мисля си обаче, че вероятно е подписала някакво информирано съгласие. Изглеждала е отлично преди това, за какво въобще се е подлагала на това чудо, пуста суета...

Общи условия

Активация на акаунт