Звездни компромати - Септември'21

• 236 204
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 115
Аз обаче не мога да си обясня кому е било нужно на ар кели да се занимава със всичко това при тези певчески данни преспокойно щеше да си изкарва с музика ...
Той и брат му, като деца са били насилвани психически и сексуално от близък роднина, оттам били и психическите отклонения и манията му да властва и доминира над момичетата.
Което не оправдава постъпките му

# 2 116
  • Англия
Има един ютуб канал-the body language guy-той анализира езика на тялото от интервюта. Ако нередите видеата по популярност, ще ви излезнат различни членове на кралското семейство. Та според него Кейт и Уилям са в хармония и нищо фалшиво няма в поведението ѝ.

# 2 117
Ana De Armas
Скрит текст:

# 2 118
Кейт има хубаво семейство, прекрасни дечица, надежден съпруг, който поне видимо си я харесва. Не мисли за насъщния, за цената на тока и дали ще успее да купи учебници на децата. Готвят й, чистят й, перат я и я обличат. Работата й е да носи хубави дрехи, да се усмихва и да разговаря с интересни личности. Има подкрепа от семейството й и от свекърите.
Не й остават много причини да те нещастна и начумерена.
На мен ми харесва толкова усмихната и мисля, че не е в роля.

# 2 119
  • Варна
Един от най-любимите ми източни гласове е рожденик днес. Zhou Shen - Джоу Шън, 29г. Още с първото му чуване през 2014 в гласа на Китай съм му фен. Бях сигурна, че ще направи страхотна кариера, към момента е един от най-обичаните китайски изпълнители. 2017 издава дебютния си албум.
Най-популярната му песен "Big Fish" ост към анимето "Big Fish and Begonia"

Много хубава песен!
Гледах и Memory и...гледам и не вярвам на ушите си...страшен е !!!!

# 2 120
Кейт е скучна. Каквото и да облече. Няма огън в нея.

# 2 121
  • Rock & Roll feeling ...
Аз обаче не мога да си обясня кому е било нужно на ар кели да се занимава със всичко това при тези певчески данни преспокойно щеше да си изкарва с музика ...
Той и брат му, като деца са били насилвани психически и сексуално от близък роднина, оттам били и психическите отклонения и манията му да властва и доминира над момичетата.
Което не оправдава постъпките му

Не оправдава, но обяснява. Изключително трудно е преодоляването на деформации получени поради случило се нещо в ранна детска възраст. Кофти. Ненавиждам педофили и насилници на деца, мисля, че това са единственият вид хора, към които изпитвам такава откровена ненавист и погнуса.

# 2 122
Аз едно не мога да разбера - ок, не ви харесва Мариана, но защо все я пращате някъде?!

Да, вярно е че тя за n - ти път обявява, че мисли да емигрира. Ми оставете я да си избистри мислите и желанията, не е трудно все пак.

Дори и да не е известна личност, всеки има право на своите лутания в живота. Не бъдете жестоки.
Никой не е в нейните обувки и не е живял нейният живот.. И точно заради това никой няма право да я съди.

Пожелавам и щастие и любов. Всеки човек има нужда от това ❤

# 2 123
  • До морето
Може ли някакви линкове към историята с Алиа? Много я харесвах, но бях малка като почина и после почти нищо не съм чела/чула за нея. Сега за пръв път разбирам за връзката с Ар Кели. Както и за това, че има нещо мистериозно в катастрофата.

# 2 124
Дразни ни, това стига ли? Досадна е, знимава всички със скучния си живот и мъжО и който е секс символ само в нейните очи.🤪🤪🤪

# 2 125
  • DE
missNoir, виж участието му в Singer 2020, брилянтен. Не спечели само защото там бе другия любимец Хуа Чен Ю. Аз го открих покрай филмовата музика, много търсен и често пее остове към популярни сериали. Друго култува изпълнение от гласа отново в дует.
Скрит текст:

Песен към сериала "Wu Xin: The Monster Killer".

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 22:49 от дането

# 2 126
В първия момент си казах "Уау" за роклята на Кейт. След като видях следващите снимки, мисля, че ще й дойде добре да качи някое кило. Харесвам слаби жени, но тя е твърде изпита. Тази блестяща рокля има нужда от малко извивки!

# 2 127
Мариана Попова е вечно недоволна за нещо оттам непрестанно мрънкане....е как да не те  подразни ..

# 2 128
Е, после емигрира в Плевен. Мина ѝ мерака
Тя и в Плевен недоволна остана Joy
Дано Мъск я вземе с първия полет до Марс. С еднопосочен билет. Grin
Няма да  я изтърпи чак до Марс с нейното мрънкане Laughing

# 2 129
Boho chic
https://www.nytimes.com/2019/12/05/nyregion/rkelly-aaliyah.html
Според неговите защитници, тя не му е казала, че е на 15 и го е подвела.
, но пък адвокатите на семейството й твърдят, че той е фалшифицирал нейният акт за раждане. Тепърва още ще се разкриват неговите престъпления.
Mocking bird13, разбира се че нищо не го оправдава.

Общи условия

Активация на акаунт