Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 54 891
  • 878
  •   2
Отговори
# 405
Момичета, издирвам такава рокля. Държа деколтето да е същото, да е сива или екрю, в краен случай черна и да е под коляното, ако е рипс още по-добре.
Моля ви, помагайте!
Имам такава, но с гол гръб и не става за работа, а толкова много да си я обичам.

# 406
Ха, изпуснала съм много темата, но и аз съм на вълна палта и якета Grinning
Fearnot, подобни на показаното съм виждала мъжки в Зара преди 2-3 години. Това си е спортен модел. 
Аз съм и за ново дълго яке, и за ново дълго палто и ще ви следя с интерес.
С по-елегантна визия и двете. И по възможност подходящи за по-дребни жени.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 23:17 от Light Beam

# 407
  • София
goddess, от хм

Аз имам и най- много харесвам тази, но подозирам че гръб и цепка ще ти дойдат в повече

# 408
... имам нужда от Вашето мнение относно тоалет за сватба.
Имам такъв модел рокля в тъмно синьо без шарки, а самият плат е релефен. Според Вас актуален ли е моделът и подходяща ли е за случая?
....
Също така подходяща ли е да се комбинира с тези обувки или е проява на лош вкус, защото са обувките от моята сватба? 😆
....
Въобще не съм наясно какво е модерно в момента и всеки съвет ще ми е от полза. Simple Smile
Според мен роклята е с много класическа кройка и се връзва с обувките, освен че е адекватна за градинска сватба. Единственото условие е да са ви удобни ви стоят добре и вие да се чувствате комфортно и красива.

Бихте ли облекли нещо остромодно, което не ви отива или не ви е удобно само за да сте "модерна"?

Малко визуализация за цвета на обувките:

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 22:37 от Agent Provocateur

# 409
goddess, от хм
Скрит текст:

Аз имам и най- много харесвам тази, но подозирам че гръб и цепка ще ти дойдат в повече
Скрит текст:
Ами, издирвах я цяло лято офлайн и не я намерих. Точно втората.

# 410
  • На зелено
Здравейте дами, имам нужда от Вашето мнение относно тоалет за сватба.
Имам такъв модел рокля в тъмно синьо без шарки, а самият плат е релефен. Според Вас актуален ли е моделът и подходяща ли е за случая?
.
Също така подходяща ли е да се комбинира с тези обувки или е проява на лош вкус, защото са обувките от моята сватба? 😆
https://www.unisa-europa.com/en-GB/numis-21-na-n-6925

Чудя се и каква връхна дреха е удачно да добавя, защото времето май няма да е топло тогава.

Бих се радвала да ми предложите други варианти на марки, които са лесно достъпни, защото нямам много време. Мисля, че в случая роклята не трябва да е много официална, защото събитието ще е в градината на ресторант.

Въобще не съм наясно какво е модерно в момента и всеки съвет ще ми е от полза. Simple Smile

Няколко пъти спомена думата "модерно", но е по-важно да ти отговаря дрехата на силуета, настроението, повода и най-вече да се чувстваш удобно в нея.
Роклята бих я сложила в тъмно син цвят, но не и обувките. Ок са като модел, но не и като цвят за есента. Имайки отгоре и някакъв шлифер, най-вероятно тъмен, много ярък акцент биха били обувките. Бих заложила на цвят нюд за обувки. Може да е банално, но много елегантно.
 Но за шлифера би се наложило по-дълго търсене. При всички случаи поне да покрива дължината на роклята. Отделно бих заложила на по-небрежна прическа, за да се разчупи малко цялостното излъчване.

# 411
# 412
Тъмносинята рокля и аз не бих сложила в мрачен дъждовен ден с бели обувки, ако е топло и слънчево и няма горна дреха- може би да.
Бих потърсила нещо в телесен цвят, пудра или бежово.

# 413
  • Street of Dreams
Годес, моите предложения са от g star

Тъмносинята рокля много би си отивала с белите обувки, но комбинацията е изключително строга, освен красива. Затова аз задължително бих сложила многоцветна горна дреха или шал - магента, тъмносиньо и бяло примерно. В краен случай нещо сребристо.

# 414
Здравейте, имам нужда от помощ в търсене на подходящи обувки. Връщам се на работа след майчинство, проблемът е ,че се връщам бременна в началото на 4 месец. Гардеробът ми изобилства от рокли с по-свободна кройка. Има кооринени,вълнени,плетени,памучни, трикотажни и т.н. Всички са носени преди майчинството на работа основно със стилето и боти на ток. Цветовете , които преобладават са черно,сиво, тъмно синьо, пудра, лилаво. Търсенето ми е на подходящи удобни обувки. В момента съм в 2 крайности, имам спортни обувки ,с които не мога да отида на работа и обувки на токове, които няма как да нося. Ще се радвам и на снимки и на директни линкове.

# 415
  • Пловдив
Благодаря Ви!
Сега се порових в пинтерест, цветът и моделът са като на тази рокля, но моята е под коляното и няма бял кант.
Наистина комбинация с нюд обувки изглежда по-добре.
А шлиферът, според Вас, трябва ли да бъде същия цвят като обувките?

# 416
Fearnot,
Моля те, в никакъв случай не го поръчвай това!  Нямам време сега да гледам, но на пръв поглед, ето същия модел в по-светъл цвят за различна цена…

# 417
Според мен тъмносиня рокля, нюд обувки, тъмносин шлифер, ако ще е шлифер иэобщо и нюд клъч или чантичка. Не бих облякла светъл шлифер на тоэи тоалет. Иначе роклята е кокетна и подходяща. Отива точно на такива слаби жени като вас, дори бих каэала само на слаби жени.

# 418
  • София
Не е ли вариант да си купиш тънко пухено яке и каквото палто си харесаш?

# 419
На мен ми харесва спорти палтото и то доста. И първата ретро рокля. Но чуя ли нюд и производните му се изривам, по-добре със сватбените, поне някакъв цвят имат. С шлифер си е класика, но повече ми допадна идеята за късо кожено яке и лееко разчупена визия от класическата скука.

Общи условия

Активация на акаунт