Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 54 968
  • 878
  •   1
Отговори
# 555
Някой има ли мнение за тази марка ,или конкретно за това яке?Интересува ме много ли е дебело?

Пробвала съм яке на марката. Не специално това, но според мен са си абсолютно ок като качество. Доста са им дебели эимнире якета и топлят. Аэ пробвах едно късо, беше вталено, което също ми хареса. В крайна сметка эапаэих друго.

# 556
Много благодаря!Щом са доста дебели ще поръчам и ще го мисля .

# 557
Като стана въпрос за Брунелло, ето това ми е вдъхновението за следващия аутфит. Тази събота го снимах. Дори не бях забелязала, че е от тази марка витрината.
Отскоро се завърнах в Сф. Явно е местна ‘знаменитост’. Както и Филип Плейн?!? Нищо не ми говори. Във Франция не са на почит тези марки. Ама ОК. Витрината беше супер.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 10:44 от HappyRSmile

# 558
Истерията около Филип Плейн и аз не я разбирам. Но определено е "на мода" тук.

# 559
Даже не знам кой е Беунело, но жилетката ми харесва, стига да не се заваля Simple Smile.

P/s Ей сега му разгледах сайта и гледам че се е взел много на сериозно! Пуловери на цена около 2500 евро ... ами за тази цена ще си сменя целия гардероб.

# 560
Сигурно са някакви незаваляеми и неразрушими тия неща. Един вид вечни, иначе не знам какво обуславя подобни цени наистина, безумно е.
Филип пък си е някакъв пънк кич. От редичката с музеите на Съборна само Марк Кайн харесвам.

# 561
Дори не ми харесват до толкова, че да си кажа “ хубави са, но много скъпи”.

# 562
Нося един колаж от интересни снимки с фулар, от рекламите на някакъв нов италиански бранд.

Câllas is a curated collection of Italian ready-to-wear inspired by the most elegant and interesting women living and working in our hometown Milan.

# 563
Нося един колаж от интересни снимки с фулар, от рекламите на някакъв нов италиански бранд.

Câllas is a curated collection of Italian ready-to-wear inspired by the most elegant and interesting women living and working in our hometown Milan.

Чудят се вече какво да измислят. Само пауново перо още не са забили отзад...Sweat Smile

# 564
Този шал вързан отзад ли е новият тренд? Simple Smile

Момичета, моля за помощ.
Как перете маратонки от нещо м-у набук и велур? Светли са вече имат замърсявания и се чудя как да ги почистя.

# 565
Този шал вързан отзад ли е новият тренд? Simple Smile

Момичета, моля за помощ.
Как перете маратонки от нещо м-у набук и велур? Светли са вече имат замърсявания и се чудя как да ги почистя.

Аз моите още нови ги пръскам със спрей против влага и не се замърсяват, за това не ми се е налагало да ги чистя особено много. Пръскам ги в началото и в края на влажния есенно-зимен сезон (през лятото не нося обувки от набук или велур). Просто ги забърсвам с мека кърпа или гъбичка от прахта.  Но ето това намерих:

https://blog.obuvki.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0% … &gclsrc=aw.ds

# 566
  • Пловдив
Максимално дълго се опитвам такъв тип обувки да поддържам със спрей и гъба, защото в пералнята, след пране стават твърди.

# 567

Мерси, че сподели, прекрасна! Фулари, шалове, скарфчета и прости забрадки имам в срамно количество, а и обичам да си ги ползвам за да си разнообразявам скучния базов гардероб!
https://callasmilano.com/#:~:text=WHO%20IS%20C%C3%82LLAS%3F,work … 0hometown%20Milan.

# 568
Шал на кръста като мода ми звучи практично. Ако се наложи хем ще топли, хем ще прикрива дупетата на дами, които по—добре да не виждаме 🤣

# 569
Така вързан на кръста от последната снимка не ми харесва, ама на първата изглежда добре като е свободно зад сакото.
Аз си нося шалове на талията за някои скучни тоалети, ама така падащи надолу и да крият д-то, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт