Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 54 992
  • 878
  •   1
Отговори
# 570
Този шал вързан отзад ли е новият тренд? Simple Smile

Момичета, моля за помощ.
Как перете маратонки от нещо м-у набук и велур? Светли са вече имат замърсявания и се чудя как да ги почистя.

Пера ги на 30 градуса и 1200 оборота центрофуга. Вадя, пълня ги с памучни парцали, след половин - един час вадя и подменям със сухи. Суша ги върте хоризонтално. Спрейове не ползвам, подметките се замърсяват отстрани, ако тръгна да мия само тях, винаги мокря и част от обувката и като изсъхне става петно.

# 571
Старина Калина благодаря много. Ще пробвам първо с четкане и гума и после в пералнята. Никак не ми се иска да ги съсипя.

Момичета, как виждате това сако... На моята любима марка Desigual е и искам някаква.. По романтична визия да му създам. С дънки и панталон е ясно.
Но с такава пола бих ли могла да го облека?
А тогава обувките какви да са?

# 572
  • в Кошера
Essentiall, при комбинация на сакото и полата, в търсене на романтична визия, бих подчертала с колан.
С лоуфъри, оксфордки, челси боти, ботуши...

Скрит текст:

# 573
Според мен не с пола такъв цвят, защото ще е доста скучно. Избери нещо по- контрастно както на снимките от Tyra.

# 574
Аууу останаха ми очите в снимките на Tyra.
Essentiall, би могло страхотно да се получи. Може би и с тази пола и контрастен колан /да има заигравка/ плюс ботуши?

# 575
С каква дължина палто носите поли, които са до средата на прасеца или по-дълги? На мен ми стои сякаш грозно, ако връхната дреха не покрива полата, изглежда ми малко като даскалица през 90-те. Винаги се чудя и затова всичките ми зимни рокли и поли си стоят необличани. Мисля, че или трябва да покрива изцяло, или палтото да е съвсем късо, някъде до колана. Но пък повечето палта са с дължини до коляното.

# 576
  • София
Калина, и на мен това ми е проблем и все търся Палтото, което става с рокли и поли.

# 577
  • София
И аз съм на принципа, че палтото трябва да покрива роклята/ полата. Затова имам и палто до средата на пръсеца , имам и до глезена.
Друг вариант е късо, но не става за зиморничави.

# 578
Всички зависи от модела рокли и връхна дреха. Виждала стм когато полата се показва около 10-20см от палтото и изобщо не седеше зле. По- зле ми изглежда когато палтото е много късо .

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 22:29 от G.Savova

# 579
Ами не ми харесва, лелско ми е. Точно на учителки от комунизма ми напомнят.

# 580
На мен пък тия много късите палта са ми ужасно селски. Особено пък като ги видя в съчетание с дълга пола.

# 581
Мдам, пола + палто = лесно объркани пропорции. Еми, от полата и палтото зависи. На тези примери от Савова са си ОК пропорциите. Но наистина лесно може да се сгреши и да изглежда зле.
И аз съм за късо яке (рокерско) или за дълго палто. Но това рокерското не е за зима… Полите до/под коляното са ми слабост, но си е тегаво зимата…

# 582
  • София
Сега рових в Пинтерест и нищо не намерих, освен Мегън и Кейт с палто, рокля и стилето. Палтото е един пръст по-дълго от роклята. Обаче и аз не търся такава официално учителска визия.

# 583
С каква дължина палто носите поли, които са до средата на прасеца или по-дълги? На мен ми стои сякаш грозно, ако връхната дреха не покрива полата, изглежда ми малко като даскалица през 90-те. Винаги се чудя и затова всичките ми зимни рокли и поли си стоят необличани. Мисля, че или трябва да покрива изцяло, или палтото да е съвсем късо, някъде до колана. Но пък повечето палта са с дължини до коляното.

Аз задължително си купувам палта до средата на прасеца. То какъв е смисълът от палто иначе? Бих отишла и по-надолу, но не мога да намеря такива. Ако потърсиш, ще намериш и по-дългички палта, не е като да няма по магазините.

# 584
  • София
С дълго палто се върви трудно и трудно се качват стълби.

Общи условия

Активация на акаунт