Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 54 935
  • 878
  •   1
Отговори
# 390
взех тези преди около 3 месеца и без да съм ги носила ежедневно, отвътре се скапаха - отвън са идеални
https://www.obuvki.bg/snik-rsi-jenny-fairy-wag1906817a-beige.html

# 391
Аня, може ли линк към първото и последното палто на втория ред? Heart Eyes
Благодаря!

# 392
  • На зелено

Ако ги нямаше дървени елементи на подметката, от към петата, сигурно щяха да са много красиви и нежни.

# 393
Агент, много полеэно инфо!
Аэ премерих дрехата и не се харесах с нея, много агресивно ми дойде на живо. Може от тена дс е, пт друго или просто не е моя цвят. Эапаэих роклята в цвят rose brown😄

От палтата мнооого ми харесва първото от втория ред😍 дайте марка, линк, инфо?

# 394
  • Пловдив
Здравейте дами, имам нужда от Вашето мнение относно тоалет за сватба.
Имам такъв модел рокля в тъмно синьо без шарки, а самият плат е релефен. Според Вас актуален ли е моделът и подходяща ли е за случая?
.
Също така подходяща ли е да се комбинира с тези обувки или е проява на лош вкус, защото са обувките от моята сватба? 😆
https://www.unisa-europa.com/en-GB/numis-21-na-n-6925

Чудя се и каква връхна дреха е удачно да добавя, защото времето май няма да е топло тогава.

Бих се радвала да ми предложите други варианти на марки, които са лесно достъпни, защото нямам много време. Мисля, че в случая роклята не трябва да е много официална, защото събитието ще е в градината на ресторант.

Въобще не съм наясно какво е модерно в момента и всеки съвет ще ми е от полза. Simple Smile

# 395
Скрит текст:
Имам такъв модел рокля в тъмно синьо без шарки, а самият плат е релефен. Според Вас актуален ли е моделът и подходяща ли е за случая?
.
Също така подходяща ли е да се комбинира с тези обувки или е проява на лош вкус, защото са обувките от моята сватба? 😆

Чудя се и каква връхна дреха е удачно да добавя, защото времето май няма да е топло тогава.

Бих се радвала да ми предложите други варианти на марки, които са лесно достъпни, защото нямам много време.
Мисля, че в случая роклята не трябва да е много официална, защото събитието ще е в градината на ресторант.

Въобще не съм наясно какво е модерно в момента и всеки съвет ще ми е от полза. Simple Smile

Тоалетът е добър, щом е тъмносиньо обаче, защо с бели обувки? Нямате ли черни, с черна чантичка?
Горната дреха може да е болеро, има и по плътни като за по-хладно време.

# 396
  • София
Черни обувки на синя рокля за мен не отиват.
Злато, сребро, пудра, нюд ( който не клони към кафяво), циклама.

За връхно освен шал на този модел рокля друго не ми хрумва. Болерото за мен е демоде , но може би защото никога не ми е харесвала тази дреха. Аз бих пробвала с едно скъсено кожено яке как ще седи, но аз обичам да смесвам стилове и не всеки се възприема така.

# 397
  • Пловдив
Нямам черни обувки, всъщност тези не са точно бели, имат лек сребрист шимър. Отиват си цветово, но имам чувството, че са демоде и двете.
Циклама и нюд ми допадат като идея.
Имам подходящ шал за роклята, но ако е студено няма да ми е от полза.
Мислех си за нещо като шлифер? Обичам дълги връхни дрехи. Например в цвета на обувките, но пак не знам колко е модерно.

# 398
Можеш също така и с къса жилетка с 3/4 ръкав, а ако е по- студено шкифера е добра идея.

# 399
Нямам черни обувки, всъщност тези не са точно бели, имат лек сребрист шимър. Отиват си цветово, но имам чувството, че са демоде и двете.
Циклама и нюд ми допадат като идея.
Имам подходящ шал за роклята, но ако е студено няма да ми е от полза.
Мислех си за нещо като шлифер? Обичам дълги връхни дрехи. Например в цвета на обувките, но пак не знам колко е модерно.

Аз доколкото разбрах, искате да носите тази рокля. И тя си е класика, все пак говорим за сватба в градина.
Ако е вечерна сватбата, може да си купите по-официална рокля, която ще върви със съответните аксесоари. Предлагам черни обувки, защото също е класика и може да носите черни обувки на всякакви тоалети, но вие си преценете. Ако желаете да сте наистина по английски елегантна, към тоалета, дори и с роклята, която обсъждаме, добавете шапка, а може и воалетка. Саката тип болеро или болеро-пелерина също са класика за елегантни поводи.
Ето разни опции, а може и вие да си намерите подходящи.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 19:12 от Lachesis

# 400
.

Ако роклята не е сатенена, с лъскав финиш, обувките се връзват, иначе ми идва леко кичозно, но това е моя вкус:smiles:. Самата рокля има леко ретро излъчване, така че този модел обувки си е на място.
Иначе тоалетът си е окей за сватба.

За връхна дреха бих предложила някакво такова наметало с дъжината на роклята.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 19:08 от Dewi D

# 401
Дами, мернах че последните страници сте обсъждали палта, аз също имам въпрос. Надявам се да не повтарям нещо вече коментирано, но нямам време напоследък да ви изчета.
От известно време търся зимно палто, но да е с пухена подплата отвътре, иначе не ми топли. Зиморничава съм, а искам да си карам зимата с нещо хем елегантно, хем топло. Сега харесах това - https://www.aboutyou.bg/p/gil-bret/zimno-palto-7070923 и тръгнах да го поръчвам, но в последния момент ми се свидя да дам 500 лева за една дреха. Та въпросът е виждали ли сте нещо подобно като модел на цена до да речем 300?
Още нещо - на това въпросното и качулката ме притеснява, малко ми разваля елегантния фасон, та ако може да е без Laughing

Скрит текст:
Не знам дали не търся Светия Граал, предвид че като гледам, цените на този тип палта вървят даже нагоре от 500, ама да си пробвам късмета

# 402
  • Пловдив
Не съм виждала другаде такива палта, но честно казано това не ми харесва особено - твърде му е обикновена кройката може би.
Ако все пак решиш да го поръчваш, пиши ми на ЛС - имам код за 25%

# 403
  • София
Аз пък съм решила, че ми се носят мокасини от този тип. Чудя се виждате ли съществена разлика между двата модела. Тези на Galdini сякаш са ми по на сърце, а дори не мога да си обясня защо.

# 404
.

Бих се радвала да ми предложите други варианти на марки, които са лесно достъпни, защото нямам много време. Мисля, че в случая роклята не трябва да е много официална, защото събитието ще е в градината на ресторант.

На мен роклята ми харесва и показаната и синя си мисля, че е хубава. И обувките са хубави, отиват на роклята, какво като са от твоята сватба, едва ли някой помни с какви обувки си била на сватбата, а и да помни, твои са си, имаш прави да си ги носиш. Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт